gonzo Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php ... &offset=45 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! La care masina te referi ca link-urile de pe autovit nu se duc tintit? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! La care masina te referi ca link-urile de pe autovit nu se duc tintit? o toyota landcruiser rasturnata, neinmatriculata la 7000 si ceva de euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! :ha: Plus "Pret CIP(fara taxa vamala si fara TVA) Taxa de mediu:2,500 E considerand norma de poluare EURO 2, prima inmatriculare 5/1993. ( Detalii ) Pentru masini cu provenienta NON-UE se adauga 10% din pretul in vama. " REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! pregatita ofroad :P , a dat-o peste cap si a ajuns la concluzia ca e gata fata , tocmai buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! Poate a vrut sa socheze si astfel sa-si faca reclama...... :grin: LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! Omul e cu cpul ...nici in vremutile bune ...mu facea atati bani .....si eu m-am mirat cand am vazuto pe autovit :P tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! poate e ca bancul cu taranul si cu vaca in targ, a dus-o sa o faca de kkt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! va rog frumos putina seriozitate :ha: :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! initial vroiam sa o cumpar dar am vrut sa vad reactia voastra :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! bine ca nu este nissan ca cerea dublu :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! "MASINA FUNCTIONEAZA IMPECABIL.CARUSERIA USOR AVARIATA."ma intreb ce intelege el prin caroserie varza :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! :hi Asta: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! :hi Asta: da, asta ar fi mai buna :grin: dar are doua brezoane rupte parca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! :hi Asta: si oricum nu cred ca mai este de actualitate dupa cum se uita ala la ea " sa o iau sau sa nu o iau " :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! este o vorba: " prost e ala care da... nu care cere." :sr ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! Stiu bine masina ,omul are o cariera prin DEVA si a dat vre-o 5000 de euroi pe masina acum vre-o 3 ani si a inscriso pe bune in Franta cu impozit si asigurare. Intre timp preturile au luat-o in jos, stiu ca mai are una identica de piese,poate le da la pachet in pretul ala :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: asta-i normal la cap ?!!! Stiu bine masina ,omul are o cariera prin DEVA si a dat vre-o 5000 de euroi pe masina acum vre-o 3 ani si a inscriso pe bune in Franta cu impozit si asigurare. Intre timp preturile au luat-o in jos, stiu ca mai are una identica de piese,poate le da la pachet in pretul ala :P sa fie sanatos si bafta la vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate