AdiOnWeb Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 asta este un mail primit azi .... sper sa fie o gluma ... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! nu ai si continuarea? ca aia e mai interesanta.. si faza cu codurile EAN...... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! :sr https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! :P https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! Pentru a va p?stra s?n?tatea dumneavoastr?, evita?i toate produsele alimentare importate din China ... Pentru a p?stra planeta noastr? curata, consum? cel mai mult produsele locale: costul de CO² necesar pentru a transporta sute de milioane de containere înc?rcate cu produse fabricate în China este o crim? împotriva naturii ... Pentru a p?stra produsele noastre alimentare ?i a produc?torilor no?tri de pui vii, mânca?i cât mai mult posibil produse de origine ?i regionale din ROMANIA... IMPORTANT IMPORTANT Este un fapt! Fiecare are mai mult sau mai pu?in fric? de produse fabricate în China. Dar po?i diferen?ia cumva produsele pe care le cumperi? Care sunt f?cute în SUA, Filipine, Taiwan sau China? Nu, nu-i asa? IATA UN EXEMPLU : Primele 3 cifre din codul de bare al unui produs indic? faptul c? codul în ?ara în care produsul a fost f?cut. Exemplele Toate codurile care începe cu: 690, 691, 692 - 695 sunt din China. Codul 471 este fabricat în Taiwan. https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! Este dreptul nostru de a fi informati De aceea, noi trebuie s? ne protejam. În zilele noastre, oamenii de afaceri chinezi ?tiu c? consumatorii nu prefera produsele "Made in China". Deci, acestea nu indic? lizibil în ?ara în care produsele sunt fabricate. Aminti?i-v? primele 3 numere de 690 - 695 indic? faptul c? "Made in China". Este dreptul nostru de a fi informati Aici sunt toate codurile de bare utilizate: 00 - 13: SUA ?i Canada 30 - 37: Fran?a 40 - 44: Germania 49: Japonia 50: Marea Britanie 57 ~: Danemarca 64 ~: Finlanda 76 ~ Elve?ia ?i Liechtenstein ~ 628: Arabia Saudit? ~ 629: Emiratele Arabe Unite 740-745: America Central? 480-489: Filipine https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! :g Si codul pt Romania ?? :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! :g Si codul pt Romania ?? :h5 594 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! Chiar sunt curios ... o sa ma uit la codu de bare de acum .. :grin: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! Este dreptul nostru de a fi informati ~ 628: Arabia Saudit? ~ 629: Emiratele Arabe Unite sa inteleg ca si titeiul are coduri de bare....ca alceva astia sigur nu produc...ca la ei munca e bine platita pentru a fi evitata :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Made in China ! scarboasa rau faza. si eu am primit-o pe mail, si am citit-o de vreo 2 ori sa fiu sigur ca inteleg exact despre ce ii vorba :) acuma singura chestie care un pic ma pune in dubii este cum a reusit respectivul fotograf sa surprinda asa de bine si de aproape intregul proces, pas cu pas, fara sa ridice nici un fel de dubii din partea celor implicati? sau lor li se pare asa de normala chestia asta incat nu se sinchisesc sa se ascunda??? :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Made in China ! nu cred ca putem judeca noi cultura lor nu stim daca puii aia sunt pt consum pe piata lor locala sau pt ambalare si export in romanaia io imi amintesc ca tiganii nostrii la fel adunau de la casele oamenilor gainile moarte si le mancau, si asta fara sa fie chinezi sustin ideea de a cumpara produse romanesti desi de multe ori nu e o idee foarte inteligenta sunt convins ca toti suntem patiti ,insa resping total ideea ca tot ce vine din china e prost pana la urma lumea se imparte in oameni si neoameni ,indiferent in ce tara traiesc sau daca mananca gaina moarta intr-un fel sau in celalalt cert e ca toti mancam gaini moarte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Made in China ! Sa traiasca soacra-mea.. :grin: ....ca are curtea plina de pui sanatosi si voinici .......... :h5 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Made in China ! sansele ca acei pui sa ajunga la noi sunt nule. In general mancare chinezeasca nu se importa in romania, nici macar sub forma de conserve sau produse procesate. Poate pe vremuri ciocolata, dar nici aia. mancarea este greu si scumpo de transportat. Semnalul de alarma ar trebui sa fie tras de catre cei care mananca la "fast food-urile" lor, de pe tarabe la coltul strazii. Sau pentru linistea noastra viitoare, NU AR TREBUI TRAS. Rugam poporul frate vecin si prieten sa manance cat mai multe gaini moarte de cel putin 3 zile si necongelate, daca se poate. Poate asa vom ajunge sa cumparat motociclete BMW facute in Germania, pana la urma. nici nu mai stiu cum arata o mobra din tabla, stiu cum arata numai mobrele din plastic... Alea cad si nici macar nu se mai stramba, cand le ridici se indreapta la loc....doar tu intri in gips. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Made in China ! :g Bine de stiut.! :h5 La fel ar fi bine de evitat si anumite produse de peste : "minunatul " file de peste Pangasius.Am luat o data si dupa ce am citit despre el mai multe am renuntat sa mai folosesc. http://forum.romedic.ro/prod/Pe%C5%9Fte ... 29000.html Si informatii sunt mult mai multe.... Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Made in China ! pangasius este importat din Vietnam unde este crescut in brate de rau blocate cu garduri de plasa de sarma. problema lui este ca fiind un peste de apa dulce, are calitatea ce deriva din acest lucru: adica este nasol. In toata lumea civilizata pestele de apa dulce (cu exceptia salmonidelor) nici macar nu se pescuieste pentru consum, ci doar sportiv. pestele de consum este NUMAI de saratura. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Made in China ! In toata lumea civilizata pestele de apa dulce (cu exceptia salmonidelor) nici macar nu se pescuieste pentru consum, ci doar sportiv. pariu??? si inca cu curent, furci, topoare, plasele fiind deja depasite foamea e mare dar deviem de la subiect forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Made in China ! Apropo de mancare. Am cumparat o cutie cu semipreparat cartofi cu Sunca si ceapa. Wendlandische Kartoffeln Bratkartoffeln mit Zwiebeln (fried potatoes with onion). Fabricat in Germania Ulrich Grocholl, Germany. M-am ingrozit cand am citit de curiozitate ce E-uri are. Metabisulfit de sodiu Derivat din gudron de huila; toate medicamentele pe baza de sulf sunt toxice si utilizarea lor este restrictionata; produs prin arderea sulfului sau a gipsului; se cunoaste ca provoaca crize de astm si este dificil de metabolizat la persoanele cu disfunctii renale; distruge vitamina B1; produsele tipice sunt berea, bauturile racoritoare, fructele uscate, sucurile, vinul, cardiotonicele, otetul, produsele din cartofi. E249 Nitrit de potasiu Fixator de culoare si de conservare pentru carne; nitritii pot afecta capacitatea organismului de a purta oxigenul, efectul fiind o ingreunare a respiratiei, ameteli, dureri de cap; este un potential cancerigen; nu este permisa utilizarea in alimentele pentru copii si sugari. E250 Nitrit de sodiu Poate provoca hiperactivitate si alte reactii adverse, potential cancerigen, utilizarea sa este restrictionata in multe tari; se poate combina cu substantele chimice din stomac, dand nastere la nitrosamina, care HACSG recomanda sa fie evitata. Bagami-as picioarele daca niste amarati de cartofi cu ceapa au nevoie de toate cacturile astea. Cred ca e vorba de un produs interzis in Germania dar care il trimit la romani pt ca romanul e calit. Este vandut in Magazinele Peny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Made in China ! :g Si codul pt Romania ?? :h5 594 Pe langa ca mi-am aruncat pangasius-ul din frigider, m-am uitat si la un piept de pui dezosat de la noi. Are codul 2 879 si micii de la billa au 2 851. Pangasius 5 949.. Tara de origine Vietnam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate