Vizitator adila Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 salut! un prieten de al meu are o vitara in 5 usi,inmatriculata in romania,dar masina e cam varza.Daca as cumpara una neinmatriculata as putea sa pun caroseria pe sasiul celei inmatriculate fara sa umblu la acte.Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: recarosare vitara da la vitara seria de identificare se afla pe sasiu poti linistit fara probleme sa faci recarosare cum zici tu :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: recarosare vitara multam pt raspuns! super masinuta ta.imi place. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: recarosare vitara mi se pare ca si pe coaja are o placuta de identificare.oare o avea vreun element care trebuie sa apara pe ambele ,adica si pe coaja si pe sasiu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: recarosare vitara da asai are tablita nituita langa baterie o dai jos si cumperi 2 nituri si o pui paia noua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: recarosare vitara aha....am inteles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate