Gil Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Un prieten merge azi in targul de vechituri si vede un ciocan rotopercutor cu acumulator (24V 3Ah) in stare foarte buna. Ma suna si nu ma pot abtine sa nu-l cumpar. Arata bine, pare a fi folosita doar de hobby. Nu praf, ulei, mizerie pe ea, doar cateva zgarieturi minore. Merge de rupe. Are incarcator, cutie (valiza), acumulator cu leduri de stare, ce mai... m-am indragostit brusc cand am vazut-o :grin: Pret: 250 RON Acu vine si intrebarea: e pleasca anului :ypu sau teapa anului :P A folosit cineva dintre voi scule electrice de la Wurth? Stiu ca-i firma serioasa dar as vrea sa am cateva pareri. PS. Se numeste Wurth Master ABH 20-SLE Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Rotopercutor Wurth Daca e original , ai facut o afacere buna. Cat despre Wurth, calitativ acestea se compara cu Hilti, Berner, Makita.... Eu am o scula Bosh cam identica si sunt multumit. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Rotopercutor Wurth Taicami-o lucreaza la o firma de termopane si e montator , are un rotopercutor wurth de vreo 6 ani !!! si nu i-a facut niciodata nimic , nu s-a stricat niciodata. Daca e original ai putea sa il pupi chiar, ca de hobby il va folosi si nepotii tai Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Rotopercutor Wurth E original de la mama lui. Deci e timpul sa sarbatoresc :ypu :x :x :x :ypu Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate