Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mazda-ajutor

Nicolaie1976

Postări Recomandate

Va salut !

Miine (luni) doresc achizitionarea unei Mazda B2500, an 2004-2005, in jur de 200.000 km. Va rog, ajutati-ma cu un sfat / parere referitoare la problemele specifice marcii, ce anume trebuie sa verific la aceasta, plusuri / minusuri. Am mai multe oferte (una din C-ta, respectiv 4-5 bucati din Bucuresti - reposedate), pretul, zic eu bun.

Multumesc anticipat !

P.S. : Am citit cam tot ce scrie pe forum, dar nu am gasit ceea ce ma intereseaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mazda-ajutor

verifica atunci cand te duci sa o vezi km ..vezi daca au serviceul la zii ..filtre uleiuri schimbate in mod regulat ...altfel ai grija ..

vezi sa cupleze 4l 4h se va aprinde si un rfw.. in bord ...vezi sa nu se auda zgomote vf ca pe suruburile de la motor in mod normal trebuie sa nu se vada urma de cheie..daca nu s-a umblat niciodata la motor o sa vezi si semnele albe de la fabrica ..

vf neaparat intercoolerul este pozitionat cam jos in s-ar putea sa fie spart ...

in rest vezi sa functioneze totul pe masina ....

in mod normal nu trebuie sa fie nimic unsuros sub masina ..nu trebuie sa existe scurgeri de nici un fel ....nici pe la motor

uita-te si pe la turbina vezi daca prezinta urme de ulei ..daca da ai grija poate fii costisitor....

in rest bafta ....ai grija la cele recuperate in general nu au serviceul la zii...

vezi sa nu fiarba motorul ..vf nivelul si culoare antigelului ... vezi sa nu fie unsuros...

km sunt cam multi vf de zece ori masinile pt ca in 4 ani au 200 000 cam mult ..sunt trase rau ..

cam atat pot eu sa iti zic ...

in rest bafta multa si nu te grabii daca ai cel mai mic dubiu .. nu cumpara masina ....

era sa uit vf uzura mavelopelor ... fata spate si vezi sa fie uzate uniform nu pe interior, exterior

:grin:

asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare