cyu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 buna puteti sa imi dati o parere despre t-max ew-12500 cum se comporta cat rezista si daca e capabil pt patrol gr lung astept pareri daca se poate de la cei care detin shi folosesc asa ceva multumesc `92 NISSAN PATROL 2.8TD `93 NISSAN PATROL 4.2D SGX `91 SUZUKI VITARA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: t-max ew-12500 Cel mai abilitat sa-ti ofere specificatii si/sau "marfa" este Calinvas care ofera si service la ele! Ca troliu T-max este ok! Raport calitate-pret! Si modelul ala e ok ptr un patrol lung! Singura problema pe care o are - viteza de recuperare! Daca nu ai nici o problema in acest sens, poti cumpara cu incredere! :hi consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: t-max ew-12500 -am un prieten care a cumparat asa ceva de CALINVAS si e super multumit! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: t-max ew-12500 Nelutut, nu inteleg de ce draq intrebi cand poti incerca cu Patrolu meu scurt cu troliu T-Max de 12.500! Leaga-l de hornul de la casa si daca patrolu meu ajunge pe acoperis sigur va fi ok si pentru modelul lung la off road use! :P NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate