mariusmee Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Salut,sunt pe cale de ami cumpara un disco din Germania(tot am asteptat sa iasa taxa dar nu iese) si dupa un lung timp de gandire am trecut de la patrol la land rover,problema e acum care model disco 1 sau 2.(la patrol y61 e prea mare consumul si am inteles ca si piesele sunt destul de scumpe ) Bugetul pentru masina e cam la 6000 de euro plus inmatricularea(cu taxa asta Bulgaria binenteles:P) pe mobile am vazut destule in banii astia inclusiv disco 2. Precizez ca o sa il folosesc si la drumuri de Germania si platforma dupa el! Rog cei ce au sau au avut asa ceva sa-mi dea si mie un sfat ca sa ma hotarasc ce ar fi mai bine sa ale Astept parerile voastre :P.....in 3,4 saptamani plec sa-mi iau :grin: Multumesc!!! :wink: JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: discovery 1 sau discovery 2 Da un search si o sa vezi cel putin 2 topicuri deschise pe aceasta tema. Din cate am inteles bun e cel din '96-'98 adica disco 1 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: discovery 1 sau discovery 2 Da un search si o sa vezi cel putin 2 topicuri deschise pe aceasta tema. Din cate am inteles bun e cel din '96-'98 adica disco 1 Am vazut dar pe mine ma intereseaza si pentru drumuri lungi de germania si vreau sa stiu daca disco 1 care are 113 cp merge binisor pe autostrada fata de td5 de 139 cp deci nu imi trebuie de off road extrem:P Va rog pareri :p JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: discovery 1 sau discovery 2 Salutari. Si eu am fost preocupat de alegerea asta. Dupa ce am mers cu amandoua recomand Disco 2 din 2 motive. - putin mai mult cuplu si catari la TD 5 , trage mult mai frumos o rulota sau o platforma. - mai confortabil. Sa pregatesti un Disco 1 pentru open sau extrem e mai usor. Dar daca vrei o masina de tras platforma, drum lung, expeditii si altele atunci Disco 2 e favorit. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: discovery 1 sau discovery 2 Da un search si o sa vezi cel putin 2 topicuri deschise pe aceasta tema. Din cate am inteles bun e cel din '96-'98 adica disco 1 Am vazut dar pe mine ma intereseaza si pentru drumuri lungi de germania si vreau sa stiu daca disco 1 care are 113 cp merge binisor pe autostrada fata de td5 de 139 cp deci nu imi trebuie de off road extrem:P Va rog pareri :p Putem schimba numere de telefon pe PM(ca vad ca suntem aradeni amandoi :h5 ) si te fac o tura cu Td5-ul meu daca vrei(dupa ce-i rezolv demaroru, da asta-i chestie de o zi) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: discovery 1 sau discovery 2 Mda balanta incepe sa se incline catre disco 2...abia astept sa merg cu el sa imi fac o parere :h5 JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: discovery 1 sau discovery 2 alte pareri???????? slp JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: discovery 1 sau discovery 2 salutare... am si eu aceeasi nelamurire ...si asa tot umblu pe forum in cautarea masini perfecte pt. familie ,expeditii,iesiri la pescuit,munte si nu in ultimul rand pt. oras. am intrebat si de frontera de ranger si am ajuns si la Land Rover in special Discovery II. mie imi place tare mult pt faptul ca e foarte spatioasa si pt puntile rigide din dotare sa nu mint ma atrage si pt faptul ca e un Brand de renume in off road. am un prieten care e posesor de disco.. si e foarte multumit...ca si posesor de doar cateva luni asa ca nu ma poate ajuta mult si pe deasupra a primit masina.eu sincer sunt prea sarac sa imi iau un lucru ieftin. ..... ma poate ajuta cineva????? ...as vrea sa stiu cum se situeaza Disco II la capitolul fiabilitate si costuri intretinere. va rog daca puteti sa imi dati un sfat e bine venit. va multumesc :p Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: discovery 1 sau discovery 2 sicer nu vreau sa fac o alegere gresita Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate