Max Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Am de rezolvat o problema de la tema de casa a fiului meu dar ma depaseste. :P :grin: Poate ma ajuta cineva de aici. :) Pur si simplu nu inteleg logica. Asta e tot, fara nici o alta explicatie sau exemplu. Imi vine sa imi dau foc la diplome. slp Aflati numerele necunoscute si completati corect tabelul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Sigur nu se leaga si de un exercitiu anterior ? (fimea din a 4-a asa zice :grin: ) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Asta trebuia sa o postezi la bancuri. Sau e pe bune? :P "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Sigur nu se leaga si de un exercitiu anterior ? (fimea din a 4-a asa zice :grin: ) Nu, nu are nici o legatura. E cu totul altceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Asta trebuia sa o postezi la bancuri. Sau e pe bune? :P Din pacate , e pe bune. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Daca are si o rezolvare atunci hai sa ne ardem diplomele impreuna. Eu cica am facut mate-fizica "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Daca are si o rezolvare atunci hai sa ne ardem diplomele impreuna. Eu cica am facut mate-fizica Le ardem dar cu tema fiului meu ce fac? Ce o sa spuna maine la scoala? :ban Eu cand eram ca el stiam sa fentez si sa aburesc dar el nu stie. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Daca are si o rezolvare atunci hai sa ne ardem diplomele impreuna. Eu cica am facut mate-fizica Le ardem dar cu tema fiului meu ce fac? Ce o sa spuna maine la scoala? :ban Eu cand eram ca el stiam sa fentez si sa aburesc dar el nu stie. :grin: cand erai mic ai tai stiau ca tu stii sa fentezi si sa aburesti ? :twisted: :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Nu e asa ? Doar o parere ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Daca are si o rezolvare atunci hai sa ne ardem diplomele impreuna. Eu cica am facut mate-fizica Le ardem dar cu tema fiului meu ce fac? Ce o sa spuna maine la scoala? :ban Eu cand eram ca el stiam sa fentez si sa aburesc dar el nu stie. :grin: cand erai mic ai tai stiau ca tu stii sa fentezi si sa aburesti ? :twisted: :h5 Stiau dar nu aveau ce face pt ca veneam cu note bune acasa. Aveam note bune peste tot asa ca lumea imi inghitea toate nazbatiile, inclusiv profesorii. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Nu e asa ? Doar o parere ... Si traducerea? :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a pune o poza cu toata pagina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Nu e asa ? Doar o parere ... corect....ai fost mai rapid. nevasta-mea o stiut :grin: isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a :bravo Vezi ce simplu era? :ha: :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Nu e asa ? Doar o parere ... Si traducerea? :p Pai CRED (doar cred :grin: - a draq clasa a treia!) ca se aduna cifrele din prima coloana cu cele din primul rand. Mai exact, in casuta de pe coloana doi, randul doi, rezultatul e suma dintre cifra de pe randul coloana I, randul II si cifra de la randul I coloana II. Ma gandesc ca e asa, deoarece cifrelor lipsa le corespunde un "indiciu" pe rand sau coloana. Asta pare a fi motivul acelor "indicii". PS: cand eram io intr-a treia, adunam mere si pere, copii de acuma tre sa fie genii de primesc asa ceva .... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Esti sigur ca e de-a treia?Poate anul trei fizica cuantica... Oricum, n-are nici o logica, mai ales ca un patratel al tabelului nu contine numar ci semne de operatie ( e drept, vad si un semn de circulatie, prima la dreapta! :P ) deci nu se poate completa tabelul pe regula SUDOKU... Mare mister! O fi vre-un exercitiu propus de noul ministru al Educatiei, BOCanila... :sr __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a pune o poza cu toata pagina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Exercitiul e simplu si de clasa a 3-a, dar enuntul e ambiguu. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a exact...punerea in tema e complicata....nevasta-mea pana iam spus cai de clasa 3-a nu a stiut... eu nu am de unde ca am terminat politehnica :P :P isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Aha, deci ar fi de complectat doar cercurile, atunci unica solutie logica e ca suma fiecarei linii sa fie egala cu 15+64 (unica linie ce contine doua numere). E drept ca ramane ultima linie ce are doar un numar si nu are cerculet, poate e greseala de tiparire... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Acum am inteles dar numai pt ca mi-ai spus tu. Altfel stateam pana maine aici si visam numere. Problema a doua este cum ii explic eu asta fiului meu. Cine a stabilit logica asta si de ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a exact...punerea in tema e complicata....nevasta-mea pana iam spus cai de clasa 3-a nu a stiut... eu nu am de unde ca am terminat politehnica :P :P :happy :happy :happy :happy :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Nu stiu daca asta e solutia, dar eu nu vad alta logica de rezolvare, doar este gandit pentru copii. Sunt curios ce ii va zice invatatorul, sa ne tii la curent! Si spune-i baietelului tau ca daca rezolvarea nu-i buna sa dea vina pe forumul lu' tati... :wink: __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Ce am inteles eu.. Cheia e semnul din casuta a1 cu sagata si plusul din prima casuta care indica operatia si traseul. Care s-ar traduce astfel daca notam liniile cu a,b,c,d,e si coloanele cu 1,2,3,4,5, Atunci casuta b2= a2+b1 si c3= a3+c1 de exemplu, aidoma cautarii in indexul rutier (distantelor dintre localitati in Km). Prima data se rezolva ecuatiile care au cifrele notate. LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate