stelea Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Exercitiul asta ar trebui dat prim' ministrului invatamantului (Boc ... Poc). :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a @tatucu are dreptate, de fapt prima linie si prima coloana sunt enuntul problemei de rezolvat :ang1 Dupa furtunoase deliberari cu sotia (expert contabil, a-nceput cu "ce-i cu tine,te-ai ramolit" :ha: ) trebuie sa-i dau dreptate, logica mea nu prea se potriveste cu cea a unui copil... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a fratilor eu zic sincer ca este bataie de joc! in faculta intrebam la ce ma ajuta limitele, derivatele si integralele de gradul X, acum am gasit raspunsul: Ca sa nu stiu sa fac un exercitiu de clasa a 3-a :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a asta-i inca bine....stati sa vedeti metoda de calcul grafic.....muriti incet :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Fiica mea este tot de a treia dar vad ca nu ma intreaba nimic cred ca a adoptat politica lui Max din copliarie :ha: :ha: :ha: 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Asteptam cu nerabdare sa aflam ce s-a intamplat la scoala! :grin: :x ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Ajutor Matematica clasa a 3-a Asteptam cu nerabdare sa aflam ce s-a intamplat la scoala! :grin: :x Nimic. Nu i-a verificat doamna invatatoare tema. :P Tocmai acum cand pana si eu am inteles. :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate