Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce problema ar putea fi "high transmision temperature"?

xtian

Postări Recomandate

fratilor, sunt nou in echipa si proaspat posesor de grand cherokee 3.1 an 2000...problema este ca in mers atunci cand se incalzeste imi apar aprinse in bord over drive-ul (O/D) si "high transmision temperature".... ce poate fi? astept un sfat... multumiri anticipate...
"afara" se circula pe sosele...se pare ca noi, "inauntru", avem nevoie de masini off-road...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ce problema ar putea fi "high transmision temperature"?

Pare ca se incalzeste uleiul in cutie. Verfifica nivelul de ulei incutie. daca nu ai facut o revizie completa de curand, schimba-i uleiul si filtrul (de la cutie). Vezi dup-aceea ce se mai intampla. Nu stiu daca modelul asta are si radiator pentru uleiul de transmisie, insa daca are, poate ca ar trebui facuta o revizie mai minutioasa (demontat si curatat radiatorul si dup-aia inlocuit tot uleiul).

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Re: ce problema ar putea fi "high transmision temperature"?

fratilor, sunt nou in echipa si proaspat posesor de grand cherokee 3.1 an 2000...problema este ca in mers atunci cand se incalzeste imi apar aprinse in bord over drive-ul (O/D) si "high transmision temperature".... ce poate fi? astept un sfat... multumiri anticipate...

Ai mai deschis un topic exact pe aceeasi tema. AJUNGE! La fel si in prezentarea membrilor ai trei mesaje identicej.

Citeste regulamentul forumului si respecta-l. :rules :rules :rules

Completeaza-ti si locatia in profil.

Link spre comentariu

ce problema ar putea fi "high transmision temperature"?

gata...nu mai deschid mai multe topic-uri pe acelasi subiect... :sr

totusi, intelege-ma ca sunt disperat...si de ce?!am dat un forester 2004 pe un gc 2000 ca sa ma pot alatura si eu cu mandrie in acest club si din cate se pare pana acum...mi-am furat-o!!!

uleiul este la nivel normal, de schimbat schimba normal dar as vrea, daca puteti sti, sa ma lamuriti si pe mine daca simeringul dintre cutie si motor, care imi curge, ar putea fi cauza...si stiu ca mai curge un simering de la cutie...inca o data scuze de erorile facute si multumiri anticipate pt intelegere...

"afara" se circula pe sosele...se pare ca noi, "inauntru", avem nevoie de masini off-road...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare