pathfinder Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Salut, am o intrebare de maxima urgenta: dupa ce am incaltat pathfinder-ul cu AT-uri de la BFG,am ajuns la pasul urmator: niste scuturi pt motor/cutie/rezervor (ca pathy e cam descoperit pe dedesubt :grin: ). In afara de scuturile Asfir (din dural de 6mm, 10-11 kg fiecare, scumpe ca focul - peste mia de euroi) cam ce alte optiuni mai exista pe piata la noi sau in alte parti? sunt scuturile din otel (mai subtiri si mai ieftine) comparabile cu cele din dural (performante, greutate etc?) Are cineva montat pe Pathfinder asa ceva? Astept idei si sugestii! Multumesc. :hi :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: sfat achizitie scuturi pt Pathfinder R51 Ar mai fi scuturi Sheriff (niste rusesti) din tabla de 3mm. Intreaba la Badsi. Comparand scuturile de Al de 6mm cu cele de Fe de 3mm nu prea sunt diferente (oricum unde le indoi pe primele le indoi si pe celelalte). Aluminul este mai greu de indreptat (estetic), fierul rugineste in timp. Important e sa te protejeze. Vezi aici ceva DIY: viewtopic.php?f=11&t=3508&start=15 Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pathfinder Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: sfat achizitie scuturi pt Pathfinder R51 Multumesc de sugestii! Am urmarit proiectul Navarra si am fost realmente impresionat! Din pacate DIY nu intra in optiunile mele - nu ca nu mi-ar fi placut! Cred ca o sa raman pe AL pana la urma, macar sunt mai usoare (chiar daca mai scumpe) O sa pun poze de indata ce apar si scuturile. :h5 :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: sfat achizitie scuturi pt Pathfinder R51 Alternativa la ASFIR ar fi cele de aici: http://www.enginehouse.eu/scuturi_pentr ... iteze.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: sfat achizitie scuturi pt Pathfinder R51 uite aici Tel: 0745-005.481 Marius, si iti faci scuturile. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: sfat achizitie scuturi pt Pathfinder R51 Vindea cineva pe 4x4mania, dar parca erau de Patrol. Pareau destul de bine facute, vezi daca face si pt Pathfinder. ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate