Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unitate multimedia TV, DVD, GPS, Bluetooth, mp3, Rear Camera

habarnist

Postări Recomandate

Salut,

Stie cineva o unitate multimedia in-Dash care sa suporte:

- DVD (DIVD, DivX, Avi, Mpeg, mp3)

- TV

- GPS

- USB

- SD Card

- Rear Camera input

- Ipod (si poate chiar iPhone)

- Bluetooth

Stiu ca TV-ul nu e cine stie ce calitate in Romania, dar daca are cineva ceva care functioneaza destul de bine (in principiu sunt super interesat de ProTV in Bucuresti), as fi super interesat de solutia adoptata (chiar daca contine un TV Tunner extern)!

Am gasit o gramada de site-uri care comercializeaza asa ceva dar cei care mi-au raspuns sunt "alunecosi" cand e vorba de TV si de calitatea "sculelor". Nu pot spune ca ma dau banii afara din casa, dar merg pe principiul "sunt prea sarac ca sa iau ceva ieftin" :grin:

Hobby: pescuitul

Caracter: sunt recunoscut ca Abautor, Afumator si Afemeiat. Nu neaparat in ordinea asta

Daca crezi ca educatia e scumpa asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unitate multimedia TV, DVD, GPS, Bluetooth, mp3, Rear Camera

Din cate stiu eu nu o sa gasesti o scula de marca care sa contina toate cele de mai sus.

Sunt in schimb o gramada de scule made in China care au toate optiunile pe care le doresti. La preturi undeva intre 300 si 400 de euro cred.

Link spre comentariu

Da, m-am exprimat prost eu ...

Nu neaparat o singura scula sa le contina pe toate.... la ceva de genul asta imi doresc sa ajung chiar daca e din mai multe componente. Si cu chinezii nu am nimic... si nici nu vreau sa am de-a face :) Glumesc, normal, nu ma deranjeaza daca scula (sau sculele sunt chinezesti, atata timp cat isi fac treaba, dar sincer ma cam indoiesc ca si-o fac, tocmai de aia am deschis discutia...)

Florum, poti sa dai mai multe detalii despre ce scula ai tu?

Caracter: sunt recunoscut ca Abautor, Afumator si Afemeiat. Nu neaparat in ordinea asta

Link spre comentariu

Hm.. vezi ca pe parte de tv ar fi bine sa fie atat TV analogic cat si digital(dvb-t). daca digital este si mpeg4 .. si mai bine.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Stiu eu. Sunt facute in China insa au garantie si cei care si-au montat sunt multumiti. Nu stiu daca are intrarea de Ipod, in rest are tot ce ai enumerat. TV se prinde ok, stiu ca exista si un kit de DVB dar nu stiu detalii.

Link spre comentariu

Florum, poti sa dai mai multe detalii despre ce scula ai tu?

citez

"Produktmerkmale

Formate: DVD-Video, DVD-Audio, Divx, WMA, MPEG4, MP4, MP3, GIGA-MP3, JPEG und viele mehr!

Medien: DVD, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, CD, CD-R/-RW, VCD, SVCD, SD/MMC, USB

Video/Display

7"(18cm) TFT LCD Monitor: Aktiver Matrix-Panel, 16:9 Breitbildformat, hoher Kontrast, niedrige Reflexion.

OSD in den Sprachen Deutsch, Englisch, Französisch, Spanisch, italienisch, Portugiesisch und Latein.

Audio/Radio

Dolby Digital mit 3D-Audio.

Equalizer: Rock, Pop, und Klassik

MOSFET Endstufe mit 200 Watt, 4 X 50 Watt

LOUDNESS: für mehr BASS und Volume

Mutetaste

AM/FM Stereo-Radio mit RDS

30 Speicherplätze und Der automatische Sendersuchlauf

EON - Enhanced Other Networks: Dank der Enhanced Other Network-Funktion lassen sich die neuesten Staumeldungen auch dann einblenden, wenn das Autoradio gerade eine CD abspielt oder ein Rundfunksender eingestellt ist, der keine Verkehrsmeldungen ausstrahlt.

Super Anti-ShocK

Anschlüsse

Audioausgänge: Front + Rear

Audioeingang: AUX-IN für iPod, MP3.

Rückfahrkamera Anschluss

GPS-Anschluss: für GPS-Box

DVB-T Anschluss

ISO-Stecker

"

Link spre comentariu

Salut

Cred ca ceva de genul asta te intereseaza

http://cgi.ebay.de/1012-EONON-7-LCD-TOU ... 286.c0.m14

Ce-i drept e chinezesc dar gasesti si pe alti producatori(evident fabricat tot in china...)

trebuie doar sa cauti......se mai vand si la pachet cu camera si cu tetiere cu monitoare

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Iei un UMPC in genul astuia: http://esal.ro/ultra-mobile-pc/umpc-wib ... 16903.html la care ii pui tuner extern. Daca ii cumperi si kitul de masina care are si GPS, deja ai spart avioane, ca ai PC cu WLan si LAN normal, usebe si blutut, GPS, MPEG4 player, scula muzicala, TV, ba cu un webcam extern ai si camera de parcare cu spatele(ca webcam incorporat are el) :) Suporta Windows XP, sa nu te sperii ca are Linux de la mama lui.

later edit: scuze, Icxu, nu am vazut ca ai propus acelasi lucru :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

Mersi mult pentru sfatul cu UMPC-ul f_zoltan si icXu. Nu ma sperie Linuxul, sunt prieten bun si cu ala ... :grin:

Sincer ma gandisem de mult la asa ceva, dar nu stiu cum pot sa rezolv problema cu TV-ul pe un UMPC (adica ce TV Tunner ar putea sa prinda TV din mers pe masina. Aveti voi idee?

Paul, modelul trimis de tine l-am vazut azi dimineata :grin: si il incadrez la capitolul necunoscute. Adica sincer la ce se lauda baietii ca face, costa prea putin (stiu ca daca vreau eu poate sa coste si mai mult :grin: ), asa ca revin la ideea principala ca sunt prea sarac sa iau lucru ieftin. In schimb daca l-ai vazut la treaba... deja e alta discutie.

Ipod nu am, am doua iPhone-uri, si sincer asta cu conectarea iPhone-ului e mai mult un moft, pentru ca daca restul de cerinte sunt indeplinite, nu prea ma mai intereseaza iPhone-ul (dar il aveam in vedere ca posibilitate, pentru ca am vazut la un prieten un adaptor prin care isi baga iPhone-ul la monitorul masinii, cu semnal video cu tot, si putea prin urmare sa beneficieze de filme, muzica, GPS direct de la iPhone)

Link spre comentariu

cand ai timp, treci prin Chibrit si o sa vezi asemenea scule montet pe masina, poti proba, poti compara si apoi daca vrei baietii ti le vand si ti le si monteaza.

Vad ca ai in locatie de profil Bucuresti. daca stai prin nord, e si mai simplu. Chibrit - casa Scanteii, etc. e zona.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

am montat pe patrol o scula cu toate Made in China merge binisor doar la televizor nu am antena

dar cam scump 500 epuroi

Ce scula, cum, unde, cat ?

Poze?

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare