Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut copilot pentru CUPA ORR

asfalttango

Postări Recomandate

Stiu ca este tirziu si in scurt :sr dar cit mai este o sansa imi fac datoria sa incerc....

Deci ...caut copilot pentru Veverita DALE la Cupa ORR :h5

de la Valenii de munte.

Astept cu nerabdare :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut copilot pentru CUPA ORR

vb cu Catsomania :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Aoleo ....ce reclama :happy ...Si eu saracu' merg asa mielusel in concurs...Adevaru e ca veverita nu e asa confortabila.

Link spre comentariu

Disponibil :h5

Sun diseara la 21 organizatorul dar cum cineva a renuntat avem sanse mari sa prindem locul :h5

Link spre comentariu

Multumesc pentru mesaj.

Legat de casca, am sa o indes suficient cat sa intre..... inteleg ca este pe marimea doamnei... :wink:

Referitor la celelalte, vorbim.

Telefon 0727.737.298

.... ma duc la concurs :ypu .... .... ma duc la concurs :ypu .... .... ma duc la concurs :ypu .... .... ma duc la concurs :ypu .... .... ma duc la concurs :ypu .... .... ma duc la concurs :ypu .... .... ma duc la concurs :ypu .... .... ma duc la concurs :ypu ....

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

Io la ORR nu am cum sa 'concurez' :sr pt ca banii pt taxa se duc ca dar la o nunta la care trebuie sa ajung sambata seara in slobozia; insa voi veni sambata dimineata sa vad trialul si sa ma intalnesc cu prietenii. Bineinteles, cred ca nu trebuie sa mai spun cat de mult as fi vrut sa concurez si aici, dar...

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

acel 'ca', ce apere in plus in text, provine din fraza initiala, din care am sters o parte. Pe 'ca' am uitat sa-l mai sterg, am adaugat noua completare, si a iesit un ....... :ha: .

A fost o scapare, ca cand io scriu p'aici pe forum, toate cuvintele mele e scrise corecte :ha: :ha:

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

acel 'ca', ce apere in plus in text, provine din fraza initiala, din care am sters o parte. Pe 'ca' am uitat sa-l mai sterg, am adaugat noua completare, si a iesit un ....... :ha: .

A fost o scapare, ca cand io scriu p'aici pe forum, toate cuvintele mele e scrise corecte :ha: :ha:

Blueheart ti s-a=mbulit azimutu-n taste si s-a belengarit diacriticile! Parerea mea! :P

Link spre comentariu

Sau nu i s-au limpezit gindurile de la vibromasajul executat de Veverita Dale la trial :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare