whoratiu Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: "Daddy IMS" Brava tie, Night Bird-ule!! Buna treaba cu topicul asta!La unul dintre M-uri, care oricum nu mai e original de cand l-am cumparat, o sa bag discuri CLAR! Poti sa faci o â€�retetaâ€� dintr-o bucata, ca sa nu mai umble M-istii pe n pagini??? Ceva gen: -Discuri fata: Samurai -flanse: dimensiuni...custommade...sau se pot lua de la X-ulescu pe banii aia... -pompa... -etrieri din aia... Stiu ca e un fel de â€� mura-n guraâ€�...dar ar fi fain :grin: si de mare ajutor! Si o sa inceapa sa curga :x ! Oricum, multam si de info de pana acum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: "Daddy IMS" intrebare de 100 puncte: de ce n-ai folosit etrieri de ...samurai si ai preferat de golf??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: "Daddy IMS" No bine, va dau si pontu asta.... pt simplu motiv ca etrierii de samurai nu au frana de mana.... :x deja ma bazez pe berile de la voi pt anotimpul secetos :grin: OK, s-a apucat careva de treaba? Sau sunteti in letargia crizei? Nu mai stati, ca acu's, verde-e iarba, soarele-i sus pe cer.... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: "Daddy IMS" No bine, va dau si pontu asta.... pt simplu motiv ca etrierii de samurai nu au frana de mana.... :x deja ma bazez pe berile de la voi pt anotimpul secetos :grin: OK, s-a apucat careva de treaba? Sau sunteti in letargia crizei? Nu mai stati, ca acu's, verde-e iarba, soarele-i sus pe cer.... GOOOD POINT!!! multumim night birdule! inca una: ce pompa de frana ai zis ca pui??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: "Daddy IMS" frane la M. :W .. M am lovit si eu de problema asta cu ceva timp in urma, eram cum sa zic. :grin: ..Bocanila ala din desenele animate era mic copil, asa pedalam cind voiam sa ma opresc mai ceva ca si cu biticlu. :banana Si dupa citeva garduri sparte,curatat ceva santuri,depasiri pe dreapta fara sa vreau am ajuns la concluzia ca frinele originale sunt de cacao.Am gasit la un prieten ceva taleri echipati cu saboti si tamburi asemanatori,probabil ceva de Aro modele vechi, erau cu sistem de frina Duo servo adica cu doi saboti si doi cilindrii receptori pentru fata,pe spate am lasat talerii originali. Pompa am inlocuito cu una de raba,suportul si tija de actionare nu au fost greu de facut, dar cred ca secretul eficacitatii era ferodoul care l am batut pe saboti.Am gasit atunci vorbesc de anii 96 97 banda de ferodo era alba,moale,se scamosa cind o gauream.initial am zis ca e ca de proasta calitate nu aveam mari sperante puse in ea dar spre surprinderea mea a tinut foarte mult in timp,tamburii i am strunjit, frinele erau beton,iar daca udam frinele trebuia sa rulez doar putin cu pedala apasata pt a usca ferodulu si isi reveneau. era mai greu cind frinam in sensul de rulaj cu spatele,fiind obisnuit cu frina beton in sensul fata mai scapam M inapoi.Acum nu mai am M iar cind am mai cautat ferodo de tipul acela cred ca prin 2003 nu am mai gasit si ce am mai avut am consumat la centurile de frina trolii Taf.Oricum asa ceva nu se mai gaseste fiindca s a scos azbestul din compozitia materialelor de frictiune.Dupa ce am inlocuit sabotii aceia nu mai tineau frinele bine,se uscau mai greu. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin . s Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: "Daddy IMS" :grin: :ha: :bravo fain cotet !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: "Daddy IMS" :grin: :ha: :bravo fain cotet !!! iara un idiot-nesimtit care intra pe forum si in loc sa zica 2 vorbe despre el si sa arate ce are in ograda se trezeste facand misto de ceea ce nu intelege forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: "Daddy IMS" :grin: :ha: :bravo fain cotet !!! @Florin S. .... Te invit sa ne prezinti bicicleta ta 4x4, apoi sa faci bascalie de munca altora.... Altfel spus: Grow up! OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: "Daddy IMS" Nu-l mai certati dragilor,ca stie ce zice.... mi-e prieten bun, si-l iert ca mi-a facut EMeSeu "cotet" :p In alta ordine de idei, azi am alergat o gramada dupa materiale pt directie...servodirectie... Din instalatia veche mai ramane doar puntea fata si levierele de comanda, restul :P Caseta de directie e deja pozitionata pe masina, acuma adaptam o coloana de directie de Patrol la un arbore de transmisie de.... nu stiu ce, si in final sper sa mearga calumea. Daca va merge si directia cum merg franele, atunci ma pot declara multumit... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: "Daddy IMS" :banana Am IMeSeu cu servodirectie..... iuuupiiiiiii :ypu .....si cu frane din prima pedala :grin: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: "Daddy IMS" Te felicit pentru ce ai putut face din imeseu cu pricina. http://i450.photobucket.com/albums/qq221/yo2bt/FORUM/bravo_163.gif Poti sa te lauzi si cu franele de mana... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: "Daddy IMS" Ce caseta servo ai pus? De Cobra, de BMW 5, de ARO sau de Range Rover, sau de Daihastu Rocky sau... :D hai ca deja le-am zis pe toate care le stiam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: "Daddy IMS" Felicitari!!! Cand se mai incalzeste, cred ca va fac o vizita!!! :grin: Poate chiar de lucru....Sa te poarte sanatos! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: "Daddy IMS" te rog, cu sufletelul meu de copil...da-ne amanunte ... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: "Daddy IMS" Pai: pompa originala a motorului de peugeot caseta, de Aro(urla nationalismul in mine) axul volanului de Patrol(ala original ma secase cu "dardaiala" in ralanti) arborele de conexiune dintre caseta si ax volan un hibrid strungarit fooarte fain furtune de ce-or fi fost, cu reductiile de rigoare. Suport de prindere a casetei home made cu atentie si sudura la greu Am mai rezolvat si cateva probleme: Bara de conexiune dintre levierul casetei si fuzeta dreapta atingea in arc si se indoia in unele pozitii ale puntii. Am coborat caseta cu 20mm si nu mai atinge. Galagia din cabina datorata axului volan de "M" a disparut. aleluiaaa Am pus volan mic, pe care l-am pozitionat mai departe de plansa bord, astfel, intru si ies mai usor din cabina(am 1850mm) Blocul de comanda electrica a luminilor si contactul le-am pozitionat pe coloana de directie la ora 10 si 10, tot pt a-mi face mai mult loc la genunchi. Merita si lucrarea asta, amintindu-mi cum duceam sticla de bere la gura dupa ce ma dadeam o zi intreaga in teren :grin: ....mai exact, cu amandoua mainile.....(berea) In weekend merg in test, sa vedem cum stam si cu fiabilitatea. Poate apuc sa fac v-o poza . :) "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: "Daddy IMS" Asteptam concluziile si pozele!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: "Daddy IMS" Se pare ca din cauza franelor care functioneaza betoon, si a directiei care merge super fain, a crapat de ciuda.....parbrizu... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: "Daddy IMS" lasa, nu te nacaji... ca de-amu vine primavara si nu-ti mai trebe. :grin: bine ca no crepat ast' iarna 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: "Daddy IMS" In sfarsit, iacatal... salut eu sunt Sebi baiatu care se vaita de frane ai putea sa-mi dai ceva detalii legate de prinderea etrierilor pe fata multumesc anticipat un ims-ist impatimit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: "Daddy IMS" Felicitari ptr frane si tot restul!!! Frumos ii shade asa innoroit!!!! Cu parbrizul...ghinion. O sa sun zilele astea la cineva care crede ca are unul prin shura, dar e din categoria â€�comoara din curteâ€�. Nu stiu cat cere si nu promit ca se rezolva, dar vad ce zice jupanaul! Asta in cazul in care te intereseaza. O alta varianta ar fi de comandat la ceva firma care face â€�duplexâ€�. Eu mi-am comandat mai demult ptr M59. (drept ca a fost o comanda mare de termopane printre care am bagat si astea) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: "Daddy IMS" Horatiu, mersi de intentie, am imprumutat unu de la VeluM :h5 si mi-a promis un alt prieten altu, sa-mi platesc datoria... Pai mai Nea Sebi, nu putusi scrie ieri treaba asta, ca io acu m-am intors din Severin(si am fost si marti), puteam sa-ti explic-desenez tot pe servetele la Restaurantu Dunarea .... :grin: Treaba e simpla, i-ati etrierii si discurile si suportu il faci dintr-o tabla de 8 asa cum se cere la fata locului.Pur si simplu un dreptunghi cu 4 gauri(2 in punte, 2 in etrier) dreptunghi pe care-l "fasonezi" pe ici pe colo cu flexu. Spor la treaba. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: "Daddy IMS" Nu te grabi cu parbrizul pt ca nu am nevoie de el , dar ai grija de asta ca daca ..... numai daca facem unul dintr-o sticla de BERE incalzita la forja si latita pe nicovala :ha: :x Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: "Daddy IMS" @night bird: ok! ma bucur ca s-a rezolvat. Parbrizul (nu cel de la Velu) e din Alba?? tu erai cel cu pagubele?? :) @velum:la partea cu forja si nicovala...va ajut eu. Cine aduce sticlele de proba??? :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: "Daddy IMS" striclele ca sticlele dar cu ceea ce este innauntru ce facem ca doar nu aruncam bunatate de ............. ca vorba aia Parbrize de M mai gasim :h5 Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: "Daddy IMS" Se pare ca din cauza franelor care functioneaza betoon, si a directiei care merge super fain, a crapat de ciuda.....parbrizu... Salutare d-lor, Ma numesc Cristian, sunt din Bucuresti si de peste un an visez la ziua cand voi conduce propriul IMS. Ce va pot spune este ca in cautarile mele am dat peste oameni minunati asa cum sunt Adi Nicoara de la Cugir sau Oli (Daddy IMS) de la Hunedoara, masina lui Oli fiind inspiratia la ceea ce va fi Vetmobil-ul meu. Si asa cum va spuneam, drumul meu in cautarea unui IMS m-a dus si la Hunedoara unde l-am cunoscut pe Oli si puternicul sau IMS. In poze, utilajul arata bine, dar nu va pot descrie cat de impunatoare si puternica se vede pe viu. Oli a avut amabilitatea sa "ne dea" o tura, pe mine si pe Adi pe dealurile din jurul Hunedoarei, tura care s-a prelungit pana tarziu in noapte. Am avut parte de urcari spectaculoase, noroi, padure, bufnite si iar noroi. Din nefericire pe drumul de intoarcere, din cauza "climei bi-zona" care se defectase (sau se pierduse undeva in mlastina- nu imi mai aduc bine aminte) si care nu mai "dezaburea" bine geamurile si a noroiului insistent de lipicios de pe parbriz, vizibilitatea era destul de redusa si Oli cred ca a considerat ca fara parbriz am observa mai bine natura inconjuratoare, asa ca la primul trunchi de copac suspendat accidental deasupra "drumului" a facut curat. Si... intradevar s-a vazut mai bine dupa aceea!!! Iata mai jos si cateva poze, nu tocmai spectaculoase dar expresive! Si ca tot va vorbeam de masina pe care o caut va anunt ca vineri voi intra in posesia utilajului! Urmeaza poze si... multe imbunatatiri! Multumesc Oli ! Multumesc Adi ! Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate