Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Daddy IMS"

night bird

Postări Recomandate

Re: "Daddy IMS"

Inca mai traieste... Transpira abundent si mi-a spus ca hainele il cam incomodeaza, asa ca , l-am lasat doar in sort... :grin:

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Din cauza varstei, al cam dor rotzile, in consecinta, cateodata refuza sa stea cu toate rotile pe sol....

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

Link spre comentariu

Da Don Semaca, puntile sunt ale lui din nastere, si eu ma mir cum lucreaza cateodata.

Cu blocantul tau ce mai e nou?

Tare ma mai bate gandu la un blocant

Mersi Atar, no fi ea tocmai frumoasa, da e asa putin dracoasa :grin:

Link spre comentariu

Difful cu blocant a mers super, inclusiv la etapa de la Cluj. Din pacate l-am killerit in Tara Luanei. Actualmente este pe cale de resuscitare la Atelierele Harniciei. Voi schimba puntea de M cu una de aro pentru ca nu gasesc planetare cu dinti mici, cu 10 gauri, DAR, atentie , de dimensiunile planetarelor de M. Am gasit ori lunga ori scurta si trebuie manarite asa cum am eu una acum dar cam nesigura. In rest, astept sa ne vedem prin terrain!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Din poze rezulta clar ca M-ul lui night bird e o masina frumoasa. Daca esti in preajma ei realizezi si mai bine acest lucru, iar daca te urci in ea si mergi cativa zeci de km iti dai seama ca e fantastica.

Duminica i-am facut o vizita lui Oli, la Hunedoara, si m-a imbolnavit...

Am facut o "plimbare" cu IMS-ul pe o portiune din traseul de TAT de anul asta. Masina merge fantastic de bine. Contrar asteptarilor mele este si foarte confortabila, in sensul ca nu scutura cum scutura altele cu arcuri pe foi. Cu gumele de 35" este tare svelta, dar stabila, si puntile "calca" foarte bine.

Unghiurile de atac si de degajare sunt incredibil de bune. Mi-a facut Oli o demonstratie de trial, pe care putine masini o pot face. Un blocant pe puntea spate ar prinde bine.

:rsp night bird :1 pentru ce ai facut din IMS, si iti multumesc pentru iesirea de duminica.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Iaca si "scurt metraju"

Sper sa aveti rabdare sa-l vedeti pe tot.Din pacate calitatea lasa de dorit...

Link spre comentariu

cum sa nu poti Faitoane...poti...E adevarat ca reductorul face toti banii. Si eu vanez o cutie cu reductor pe stanga...

Foarte fain daddy ims! dar...nu stiu de ce mi se pare normal pentru masinile noastre ce-am vazut in filmuletz... :h5

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

sa stii ca flexeaza f mult puntile de ims

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

cum sa nu poti Faitoane...poti...E adevarat ca reductorul face toti banii. Si eu vanez o cutie cu reductor pe stanga...

Foarte fain daddy ims! dar...nu stiu de ce mi se pare normal pentru masinile noastre ce-am vazut in filmuletz... :h5

mda..am gasit una la Baia Mare incompleta,pe un amarit de M ruginit la remat ,dar pretul cerut de cei de-acolo era imens si am renuntat s-o mai dau jos..mai cautam,daca gasim ceva renozabil,te anunt Don Semaca.. :h5

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu

Oare mai exista IMS uri de vanzare pe la armata ? :grin:

eu am mai auzit de cite o bucata-doua pe-aici pe-acolo,dar n-apucam noi la ele..e clar ca nu se vind deocamdata si oricum doar prin pile si la niste preturi...aoleo.. :uameni

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu

Cutia mea e de Aro 240 cu reductor pe dreapta, am schimbat puntea fata cu una de TV(oala doar), si ...cireasa de pe tort, are al-3-lea cardan...pt troliu mecanic :bannana

Nu stiu ce raport are pe reductor, da cu a2a pe low, merg aproape peste tot.Cu a1a pe low,...nu va mai spun... :bannana

Link spre comentariu

nu cumva ai cutie de TV cu 3 manete???

pt ca nu e acelasi raport cu cea de aro

tv cu 3 manete

1st 4.929 1 0.2029 2.126 0.0954

2nd 2.781 1 0.3596 2.126 0.1691

3rd 1.65 1 0.6061 2.126 0.2851

4th 1 1 1.0000 2.126 0.4704

5th

REVERSE 5.08 1 0.1969 2.126 0.0926

aro

1st 4.644 1 0.2153 2.126 0.1013

2nd 2.532 1 0.3949 2.126 0.1858

3rd 1.561 1 0.6406 2.126 0.3013

5th

REVERSE 4.644 1 0.2153 2.126 0.1013

si originalul de ims

IMS CUTIE OR. HIGH RAP HIGH LOW RAP LOW

1st 4.7882 1 0.2088 2.126 0.0982

2nd 2.1804 1 0.4586 2.126 0.2157

3rd 1.4362 1 0.6963 2.126 0.3275

5th

REVERSE 5.8522 1 0.1709 2.126 0.0804

si eu am cu 3 manete...si are rapoarte fantastice

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare