night bird Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: "Daddy IMS" Inca mai traieste... Transpira abundent si mi-a spus ca hainele il cam incomodeaza, asa ca , l-am lasat doar in sort... :grin: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: "Daddy IMS" Recunoasteti personajul? "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: "Daddy IMS" Din cauza varstei, al cam dor rotzile, in consecinta, cateodata refuza sa stea cu toate rotile pe sol.... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: "Daddy IMS" night birdule, puntile sunt ale lui ? lucreaza intr-un mare fel... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: "Daddy IMS" Frumoasa caleasca. Sa o stapanesti sanatos "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: "Daddy IMS" Da Don Semaca, puntile sunt ale lui din nastere, si eu ma mir cum lucreaza cateodata. Cu blocantul tau ce mai e nou? Tare ma mai bate gandu la un blocant Mersi Atar, no fi ea tocmai frumoasa, da e asa putin dracoasa :grin: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: "Daddy IMS" Difful cu blocant a mers super, inclusiv la etapa de la Cluj. Din pacate l-am killerit in Tara Luanei. Actualmente este pe cale de resuscitare la Atelierele Harniciei. Voi schimba puntea de M cu una de aro pentru ca nu gasesc planetare cu dinti mici, cu 10 gauri, DAR, atentie , de dimensiunile planetarelor de M. Am gasit ori lunga ori scurta si trebuie manarite asa cum am eu una acum dar cam nesigura. In rest, astept sa ne vedem prin terrain! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: "Daddy IMS" Simpatic tare AGREGATU' :h5 La cit mai multe competitii si foto! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: "Daddy IMS" Din poze rezulta clar ca M-ul lui night bird e o masina frumoasa. Daca esti in preajma ei realizezi si mai bine acest lucru, iar daca te urci in ea si mergi cativa zeci de km iti dai seama ca e fantastica. Duminica i-am facut o vizita lui Oli, la Hunedoara, si m-a imbolnavit... Am facut o "plimbare" cu IMS-ul pe o portiune din traseul de TAT de anul asta. Masina merge fantastic de bine. Contrar asteptarilor mele este si foarte confortabila, in sensul ca nu scutura cum scutura altele cu arcuri pe foi. Cu gumele de 35" este tare svelta, dar stabila, si puntile "calca" foarte bine. Unghiurile de atac si de degajare sunt incredibil de bune. Mi-a facut Oli o demonstratie de trial, pe care putine masini o pot face. Un blocant pe puntea spate ar prinde bine. :rsp night bird :1 pentru ce ai facut din IMS, si iti multumesc pentru iesirea de duminica. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: "Daddy IMS" Senchiu pt aprecieri domnilor. :hi In curand un "scurt metraj" pe youtube... :) "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: "Daddy IMS" Iaca si "scurt metraju" Sper sa aveti rabdare sa-l vedeti pe tot.Din pacate calitatea lasa de dorit... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: "Daddy IMS" M-am uitat la tot ! :grin: Nice job ! :bravo 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: "Daddy IMS" Filmuletul poate fi o lectie de offroad... :bravo :1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: "Daddy IMS" Multumesc DanCilan, multumesc yo2bt :h5 :) "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: "Daddy IMS" buna treaba,bravo! :bravo ..sint curios daca o sa pot face si eu la fel cu benzinarul :dr1 ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: "Daddy IMS" cum sa nu poti Faitoane...poti...E adevarat ca reductorul face toti banii. Si eu vanez o cutie cu reductor pe stanga... Foarte fain daddy ims! dar...nu stiu de ce mi se pare normal pentru masinile noastre ce-am vazut in filmuletz... :h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: "Daddy IMS" la ce rapoarte are in grupuri Night-Bird...nu prea mai are nevoie de reductor :grin: :grin: :grin: dar si cu reductor...vedeti si voi ce poate M-ul :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: "Daddy IMS" sa stii ca flexeaza f mult puntile de ims forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: "Daddy IMS" Oare mai exista IMS uri de vanzare pe la armata ? :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: "Daddy IMS" nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: "Daddy IMS" cum sa nu poti Faitoane...poti...E adevarat ca reductorul face toti banii. Si eu vanez o cutie cu reductor pe stanga... Foarte fain daddy ims! dar...nu stiu de ce mi se pare normal pentru masinile noastre ce-am vazut in filmuletz... :h5 mda..am gasit una la Baia Mare incompleta,pe un amarit de M ruginit la remat ,dar pretul cerut de cei de-acolo era imens si am renuntat s-o mai dau jos..mai cautam,daca gasim ceva renozabil,te anunt Don Semaca.. :h5 ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: "Daddy IMS" Oare mai exista IMS uri de vanzare pe la armata ? :grin: eu am mai auzit de cite o bucata-doua pe-aici pe-acolo,dar n-apucam noi la ele..e clar ca nu se vind deocamdata si oricum doar prin pile si la niste preturi...aoleo.. :uameni ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: "Daddy IMS" Cutia mea e de Aro 240 cu reductor pe dreapta, am schimbat puntea fata cu una de TV(oala doar), si ...cireasa de pe tort, are al-3-lea cardan...pt troliu mecanic :bannana Nu stiu ce raport are pe reductor, da cu a2a pe low, merg aproape peste tot.Cu a1a pe low,...nu va mai spun... :bannana "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihair Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: "Daddy IMS" super Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: "Daddy IMS" nu cumva ai cutie de TV cu 3 manete??? pt ca nu e acelasi raport cu cea de aro tv cu 3 manete 1st 4.929 1 0.2029 2.126 0.0954 2nd 2.781 1 0.3596 2.126 0.1691 3rd 1.65 1 0.6061 2.126 0.2851 4th 1 1 1.0000 2.126 0.4704 5th REVERSE 5.08 1 0.1969 2.126 0.0926 aro 1st 4.644 1 0.2153 2.126 0.1013 2nd 2.532 1 0.3949 2.126 0.1858 3rd 1.561 1 0.6406 2.126 0.3013 4th 1 1 1.0000 2.126 0.4704 5th REVERSE 4.644 1 0.2153 2.126 0.1013 si originalul de ims IMS CUTIE OR. HIGH RAP HIGH LOW RAP LOW 1st 4.7882 1 0.2088 2.126 0.0982 2nd 2.1804 1 0.4586 2.126 0.2157 3rd 1.4362 1 0.6963 2.126 0.3275 4th 1 1 1.0000 2.126 0.4704 5th REVERSE 5.8522 1 0.1709 2.126 0.0804 si eu am cu 3 manete...si are rapoarte fantastice forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate