Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Daddy IMS"

night bird

Postări Recomandate

Re: "Daddy IMS"

DA! M-ul lui night bird e adevarata masina, la modificarile care le-a adus a reusit sa faca o masina de teren in adevaratul sens al cuvintului :ypu .Am condus si eu un M aproape 7 ani stiu cit de fiabila e aceasta masina si eu m-am dat cu motor D115,avea grupuri 11/41 si chiar asa se descurca destul de bine! Saptamina trecuta-mai precis luni in jurul orei 8.30 Adi m-a sunat in legatura cu parbrizul pe care l-am pus la donatii,daca e disponibil, Horatiu l-a cedat in favoarea lui night bird care in acel moment chiar avea nevoie de asa ceva!Am convenit cu Adi ca atunci cind v-a veni la Alba ii voi da parbrizul pentru M-ul lui night bird.Sincer,il ofer cu placere , daca il v-a folosi, cu atit mai mult!

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Hai Noroc D-nu Nicu, mersi de aprecieri, si de disponibilizarea parbrizului in favoarea mea.... :h5

La Alba ajung doar sapt viitoare , oricum, sun inainte.

Bine-ai venit pe forum d-nu Vetu, dai bataie cu IMS-eu, ca acu stii in ce te bagi...

Horatiu si VeluM, nu pot monta parbriz decat din sticle de bere de Hateg... chiar insist pe chestia asta, Velu chiar e chemat periodic acolo, cu ocazia "Adunarii actionarilor" la cata bere a beut deacolo...

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

@ night bird : :grin: ...se face dom'le!! nu poti lasa omu' la greu!!! Oricum, eu personal am programata o iesire in zona voastra, mai ales ca s-ar putea lasa...cu schimbari de frane, asa ca o sa scoatem un nou tip de bere...UrsusHatzeganus... :ha: . Felicitari inca o data ptr Masina. Nu face de ras imaginea M-ului!!! Ma bucur ca parbrizul ajunge la tine! Sigur il plimbi!!!Si, daca nu indrazneasc prea mult...de ce nu-ti pui cabluri �anticrengi�??? Sau...are si n-am vazut eu....

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

hehe, ceva noutati:http://www.youtube.com/watch?v=6aXlTEY9f94 :banana

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

Link spre comentariu

Intre timp, a mai primit o cutie de viteze borgwarner si am completat rollcage-ul.

Cutia nu mai sare din viteza oricat am abuzat-o(senchiu Adi CampuLung :h5 )

Cu ocazia asta, devine disponibila cutia care am dat-o jos de pe masina, cu priza de putere(troliu mecanic) dar care sare dintr-antaia. :sr

Deci, care vreti sa va puneti troliu mecanic pe M sau Aro, discutam...

Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

Mersi Rudy, nu prea faina, da macar merge....

Uite un filmulet mai nou, urmareste atent dupa minutu 4....

Editat de Astral

Link spre comentariu

@Rudy : Bine ca ai dat peste topicul asta superb. Nici eu nu`l citisem pana acum :tk

@night bird : Felicitarile mele pt ce ai facut din "coiotul de preerie" , daca imi permiti sa`i spun asa. La faza de la min 4 am zici ca e un coiot care sare prin iarba dupa prada :dr2 :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Inclinatie mare,aderenta buna,viteza mica=Capra Neagra:grin: Presiunea in roti cit era? La o faza de asta am rupt o planetara la Aro cind avea brate.

Link spre comentariu

Frumos merge scula:y

Felicitari pentru munca depusa si pentru ce a esit:2dr

Acolo la faza de la minutu 4 se pot duce tare multe de pe masina (sateliti, pinioane planetare si cat mai des planetarele) :grin::grin:

ce telescoape are masina? :2dr

Link spre comentariu

Fazele alea (min 4) sunt de evitat ...spargi grupuri,zboara satelitii prin axa afara...rupi planetare...

....au aparut din cauza ca unghiul pantei era mare,a pierdut aderenta din cauza ca M-ul e prea greu de fata si usor de spate... zic ca M-ul(motor BV, grupuri 7/36) urca pantele acelea lejer, chiar fara nici un efort, in marsarier...

probabil cu un motor benzinar reusea din prima...masina era mai usurica de fata si in acelasi raport la cutie si reductor nu esti chiar asa limitat in turatie...parerea mea e ca in teren cistigi multe din cuplu ...dar in anumite situatii conteaza si turatia motorului...aci mai poti pacali aderenta sau sa te joci cu ea....

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

Hai noroc baieti...

Pai stiu si eu ca se rup toate, tocmai de aia am lasat-o... smecheria e ca de data asta nu s-a rupt:x

Presiunea in gume era undeva sub 0,5 gumele sunt Supper Swamper, telescoapele originale insa obosite toate.

Ca si greutate motoru Peugeot e mai usor cu ceva decat benzinaru original, insa cu troliu in bot am ajuns anapoi de unde am plecat.

Domnu Nicu,sa urc cu spatele pe acolo, crede-ma ca nici nu-mi trece prin gand sa incerc, daca cineva incearca, dau 6 beri, daca si reuseste sa urce pana sus, dau 16 beri... Si ca sa zic asa, la ce sa merg cu spatele, daca tot vad asa bine prin parbrizu de la tine...:2dr

FelfgaruBronk, da, traction bar-uri ar fi necesare, insa poate m-oi apuca vreodata sa-i pun elicoidale si rezolv problema atunci.

Planuri de viitor, flanse de 60mm pe roata sa-l mai stabilizez putin, telescoape de Y61, furtune frana Stahlflex si poate un intercooler.

Link spre comentariu

MAMA!!!Asta e M?prima intrebare care mi-a venit in minte.Felicitari domnule tzia esit o masina,dak putem sa o numim asa de nota 10,5.Jos palaria si inca odata bravos pentru ceia ce ai realizat.Fug repede sa imi pun PDA la incarcat ca sa descarcat de cate ori am citit acest TOPIC .

Grea româna bat-o vina
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare