night bird Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: "Daddy IMS" Nuu, cutia mea e cu 2 manete, ca si cea de ARO,(plus a3a maneta care cupleaza doar cardanul auxiliar) io ma gandeam ca raportul de demultiplicare a treptei reduse(low) o fi mai mica decat la Aro 240, insa, posibil sa fie doar o impresie data de grupurile de 5,14. Hihii, chiar acuma m-am intors din padure... :bannana "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: "Daddy IMS" Mi-am schimbat complet parerea despre IMS. Iar puntile... lucreaza cum nu credeam. BRAVO! Vrem poze din padure. :bravo "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: "Daddy IMS" cam care ar fi pretul unui ims? la "un pret bun" asa sa zicem pont!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: "Daddy IMS" cam care ar fi pretul unui ims? la "un pret bun" asa sa zicem pont!!!! Era unu pe la "vanzari" pe la 900eu, cu motor de BV, mai moka de asa nu cred sa gasesti, cel putin nu in stare de functionare. ...si oricum, ca sa mearga ca ala din filmulet, tre sa mai bagi muulte ore de munca...nu mai zic de banuti. Bafta! "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: "Daddy IMS" unde ai vazut masina asta la 900 euro? ceva poze cu ea ai? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: "Daddy IMS" http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=9 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: "Daddy IMS" interesanta oferta! si cind ma gindesc ca am fost recentin Baia Mare. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: "Daddy IMS" Pt ca a fost cuminte, i-a adus MosCraciun "niscavai" upgrade-uri ... :banana Intrebarea mea pt voi este: oare sa-i pun si "abeseu" ? :ypu "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" asta e cea mai buna modificarea care se putea face la un M aferenta mersului pe sosea.frinele vechi cu tambur reusesc de multe ori doar sa "incetineasca"masina nu sa si opreasca.Niste detalii,te rugam :1 IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" oli am discurile luate de un an te rog f f frumos sa imi spui ce etrieri sunt si cum ai facut sistemul de prindere a lor adica stiu ca e o placa groasa cu gauri care se prinde pe etrier si pe punte, dar daca ai cumva o schita exacta pentru acei etrieri... multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" Todesengel, da-o naibii de sosea, tamburii nu senteleg cu noroiu nicidecum.Plec cu franele OK in padure, iar dupa prima mlastina le-am si pierdut.... le caut da dejaba :) Soimule,treaba se face cam asa: da jos tamburii cu talere si ferodourile, du-le undeva cat mai departe de casa, arunca-le intr-o rapa adanca asa incat sa nu te tenteze sa le mai cauti v'odata, dupa care strunjesti interior discurile(de suzuki) si majorezi gaurile de la prezoane pt prezoanele de M, montezi discu si-l strangi la locul lui, dupa care iei orice etrier gasesti la andemana(ideal sa se "pasale" exteriorul discului pe curbura placutei) al bagi pe disc, si vezi cum sa faci flansa. Ar fi posibil sa tai chiar taleru original, insa totusi, pare cam subtire tabla... E o chestie mai simpla decat pare. O sa mai dau detalii asupra eficientei saptamana viitoare dupa primele teste. Dar, totusi, nu mi-ati zis, ce sa fac cu "abeseuu" ?! :grin: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" asa domnu dupa ce m-ai dus prin locuri neumblate sa-mi pierd franele tu pui frane de frane. pe cand gata lucrarea? Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" Dar, totusi, nu mi-ati zis, ce sa fac cu "abeseuu" ?! :grin: Io zic ca imseu fara abees nu-i masina complecta. Fa tot posibilu' si pune-l! N-ar strica si-un esepe, da nu te bagi tu asa tare cu ea... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" pai... e nasol, ca am deja discuri noi noute, ventilate, ce intra pe butucii de M perfect numa ca imi trebuiesc oarece etrieri destepti care sa cuprinda asemenea discuri groase se pare ca ar fi de peugeot...dar la scorurile ce se practica la piesele lor... mai cautam ca tre sa fie eftin si bun tot asa caut si 35 pentru M ... nu foarte cramponat dar nici nu ii strica, ca daca nu il urc pe 35 degeaba am vitezele 1 si 2 atat pe mare cat si pe mic pot merge cu a 3 si a 4 ...si la 70 la ora se cam termina cursa la pedala forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" Pentru discurile ventilate de ARO 24x, etrierii care se potrivesc sunt de Renault 21. Fie de la dezmembrari SH fie noi. Etrierii standard sunt facuti "copie" dar mai slabi calitativi, cei de Renault sunt mai buni. Pentru discurile de samurache, se potrivesc etrierii de Golf 2 cu ABS sau de Golf 3 (care is la fel ca aia de la Golf 2 cu ABS din cate am inteles) - Informatie furnizata de Adi Nicoara, un expert in ceea ce priveste ARO si prepararea de ARO pentru offroad serios. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" Dar, totusi, nu mi-ati zis, ce sa fac cu "abeseuu" ?! :grin: Io zic ca imseu fara abees nu-i masina complecta. Fa tot posibilu' si pune-l! N-ar strica si-un esepe, da nu te bagi tu asa tare cu ea... Fac si eu double-post, dar mi-e lene sa dau edit acum.... La urma urmei se poate pune si ABS, au fost ARO 24x cu discuri fata cu ABS din fabrica... foarte putine ce-i drept, dar nu ar fi imposibil... ESPu e mai greu, da nu vad la ce trebe.... nu vad la ce trebe ncii ABS pe offrodeanu... dar oricum,... asa ca "teorie" teoretica... se poate domle, de ce sa nu se poata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" :pr mersi d-nu Adi de ideea cu "esepeu" , acu ma gandesc si la un "cruise control" dintr-o caramida d'aia tiganeasca pe care s-o pun pe acceleratie... nu de alta, da ma mai pot da jos sa "bobinez" masina in mers, stii ca n-am caldura, ma mai incalzesc si io... :bannana Soimu, ci'n te-a pus sa-ti iei discuri de Aro? acu tre sa cauti etrier pt disc ventilat, care creca e mult mai voluminos, ceea ce te v-a obliga sa pui flanse etc :cn Velu, tre sa vii sa cautam si franele tale...stiu io pe une le-ai perdut :h5 "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: "Daddy IMS" flanse avem de 35 ca altfel nu intra neam cauciucuri mai mari de 750 /16 noroc cu nea vestaf care ma lamurit caut de ranault 21 sartmana la dv forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: "Daddy IMS" astazi am vazut cum functioneaza franele cu disc pe M ( eu cred ca tu ai pus abeseu pe ascuns si nu spui cum).Iar ref la caldura verifica senzorul de VARA -IARNA ca poate e blocat pe VARA nu poti sti niciodata.mult succes in continuare Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: "Daddy IMS" Dupa ce am citit de vo 3 ori ultimele posturi, e clar...Merg saptamana viitoare la ITP si...clar ca bag frane pe disc si la al meu M, asa ca, sigur o sa va bat la cap ptr detalii!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: "Daddy IMS" :pr mersi d-nu Adi de ideea cu "esepeu" , acu ma gandesc si la un "cruise control" dintr-o caramida d'aia tiganeasca pe care s-o pun pe acceleratie... nu de alta, da ma mai pot da jos sa "bobinez" masina in mers, stii ca n-am caldura, ma mai incalzesc si io... :bannana Soimu, ci'n te-a pus sa-ti iei discuri de Aro? acu tre sa cauti etrier pt disc ventilat, care creca e mult mai voluminos, ceea ce te v-a obliga sa pui flanse etc :cn Velu, tre sa vii sa cautam si franele tale...stiu io pe une le-ai perdut :h5 SCUZEEE acolo unde apare emoticonu "E prosti da e multi" nu asta am vrut sa postez!!!!! nu mai stiu ce am vrut, da oricum nu asta. A-mi pare rau da n-am observat decat acuma, si nu mai pot sa editez.Mea Culpa :P promit sa ma autoflagelez..... oricum, incercam o gluma..... Scuze din nou... In alta ordine de idei, am testat franele, mai avem maine sa montam alta pompa de frana si sa vedem cum functioneste. Cu pompa de Aro, nu-i tocmai foarte misto, insa e muuult mai bine cu discuri decat cu tamburi. Va mai tin la curent. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: "Daddy IMS" ... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: "Daddy IMS" si eu urmaresc cu atentie topicul... Eu ma gandeam la o pompa de raba. Am vazut la un nene si zicea ca e Ok. In alta ordine de idei voi, de unde aveti flanse? Vreau si eu neaparat! De samurai nu se potrivesc... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: "Daddy IMS" si eu urmaresc cu atentie topicul... Eu ma gandeam la o pompa de raba. Am vazut la un nene si zicea ca e Ok. In alta ordine de idei voi, de unde aveti flanse? Vreau si eu neaparat! De samurai nu se potrivesc... eu am vazut M cu pompa de raba... omul zicea ca e mai buna aia de M dar nu se mai gasesc (bune) nu cred ca merita sa pui pompa de raba, nu e cu nimic mai breaza discuri...da azi am sudat suportul de telscop pe fata rupt in toamna, am pus si untelescop de directie ( ramas de la Patrol...si care culmea era bun bunut) motorul merge ingrozitor, cand in 2 cand in 3 pistoane, nu stiu ce sa ma mai fac cu el...trebuie alt delcou, pt ca al meu e pe sfarsitul vietii am customizat si o bara de fata din prfil U de 100 ( bara originala sa rupt) in rest..toate bune, lam scos din garaj sa ii fac loc la patrol (schimbul de telescoape, de la Koni la OME ,merci Miron) si... la parcare am constatat ca nu mai am frana deloc, pedala libera am lovit masina din fata (noroc ca e a cumnatului) a disparut lichidul de frana din garaj nu sa miscat masina, pejos nu a curs...pur si simplu nu mai e deloc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: "Daddy IMS" No ascultati ce va spui..... care aveti IMSeuri, nu mai pierdeti vremea aiurea ca mine, v'o 4 ani si schimbati tamburii si pompa de frana!!!! Nu va inchipuiti cum franeaza acuma. Cu gumele de 35 franeaza aproape ca un turism obisnuit. Pui frana si s-a oprit, nu mai trebe sa faci pedale cu 100m inainte de a vrea sa opresti, ba mai mult, mai faci pedale si asa pe drum mergand...preventiv. NU MERITA! SCHIMBATI-LE! :old Mersi Adi Nicoara -Cugir pt sfaturi, daca ascultam de tine, aveam frane de v'o 2 ani. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate