Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Motor terrano 2 benzina stricat !

AdiOnWeb

Postări Recomandate

La intoarcerea de la Kamikaze (spectator) am ramas pe autostrada cu buza umflata ! Ce a patit mai exact , supapa rupta , piston lovit , chiulasa lovita(posibil sa se poata repara) , biela stramba (posibil) . Constatarea a fost facuta la singurul moderator de la rubrica Nissan :grin: , deci e pertinenta !

In asteptarea unei socoteli estimative de la Domnul Luigi , stau si eu si ma intreb ...o merita sa-l fack(motorul)? Sau sa caut unul second? Daca pun unul second nu cad din lac in put ?!? ....

Pareri ceva ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Motor terrano 2 benzina stricat !

daca ei unul sh sti ce iei? schimbi pistonu cumperi o supapa bagi un set de segmenti la pistoane si ai rezolvato ,planat chiulosa ,facut supape si ghiduri

si ai motor nou

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Acum doi ani mi- a crapat si mie motorul la Patrol,SH nu am gasit si nici nu prea mi-a suris ideea de a pune unul obosit care sa cada dupa 2-3 luni,asa ca am schimbat tot ce a fost nevoie in el...dar m-a cam usturat.Vezi si tu cit e de facut si cit e unul SH si alegi varianta cistigtoare.Bafta!

Link spre comentariu

daca ei unul sh sti ce iei? schimbi pistonu cumperi o supapa bagi un set de segmenti la pistoane si ai rezolvato ,planat chiulosa ,facut supape si ghiduri

si ai motor nou

Imi pare rau pentru cele intamplate :sr .

Eu sunt de acord cu cele spuse de gaganul. Bafta multa si spor la treaba :h5

Daca ai nevoie de ceva nu ezita sa ma contactezi :h5

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Ba Ady, nasol ... :sr Era unu pe forum care dezmembra un Terrano lung cu nr de Anglia ...vezi acolo ce si cum ...Pe de alta parte, si repararea prezentului este o solutie de luat in calcul! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

distributia e pe lant

Aha, si daca e pe lant ai impresia ca e pe viata??? Vezi ca intinzatorul de lant e tot un arc, arc, care in timp o ia razna. Tot in timp, zalele cedeaza, efectul fiind ca lantul se intinde. Cind incepe sa se intinda, lantul are o bataie. Daca o sesizezi la timp, il mai poti intinde putin din intinzator, insa, dupa o vreme si niste zeci de mii de km, se mai schimba si lantul ala din cind in cind.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Nasol ....numai ghinioane ... :av :av :av lasa ca ai ajuns pe maini bune ..o faci ..atat ia fost ceasul :p

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Sincere pareri de rau. :sr

La intrebarea ta,cred ca nici unul secound... de 2,7l sau 3l diesel nu ar fi rau. Motorul tau cred ca era un pic subdimensionat pt greutatea masinii, pentru offroad sau pentru tractari auto. Asa ca daca gasesti unul la un pret bun, nu ar fi nici schimbatul o varianta rea de loc. As... cel mai bine ar fi fost sa nu se intample!

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Decizia a fost sa caut un motor second ! De doua saptamani unu ma intoarce ca la ``Ploiesti`` (chiar e din Ploiesti, scuze ploiesteni...) ca are motor ca maine vino , ca nu mai veni.... :P . Cica are masina , are motorul ....dar apar tot felul de probleme ! Acum nu mai raspunde la telefon ! Firar mama ei de Romanie ...!

Promit sa va tin la curent :h5

Link spre comentariu

Adi daca ala de la Ploiesti ...e Artimescu, uita-l ca si varianta intrucat e tepar! Pe de alta parte am vazut aici un Nissan Terrano rosu cu acelasi motor care se vinde la bani maruntei ... :grin: Adica vreo 3 mii si ceva ...Si e inscris! Vezi poate te combini cu cineva si iese treaba buna!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Adi daca ala de la Ploiesti ...e Artimescu, uita-l ca si varianta intrucat e tepar! Pe de alta parte am vazut aici un Nissan Terrano rosu cu acelasi motor care se vinde la bani maruntei ... :grin: Adica vreo 3 mii si ceva ...Si e inscris! Vezi poate te combini cu cineva si iese treaba buna!

:ha: :ha: :ha: Eu i-am dat PM sa-i spun de Artimescu ce aveam in suflet... :T

2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0
Link spre comentariu

imi pare rau de situatia creata, cu atat mai mult cu cat eu te-a indrumat catre el. Ce sa zic? eu nu am avut probleme cu dansul, dar e drept ca de fiecare data, inainte de a tocmi ceva m-am dus la Ploiesti si am vazut fierul cu ochii mei!!!! Tu ai fost acolo sau numai ai vb la tel?

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

imi pare rau de situatia creata, cu atat mai mult cu cat eu te-a indrumat catre el. Ce sa zic? eu nu am avut probleme cu dansul, dar e drept ca de fiecare data, inainte de a tocmi ceva m-am dus la Ploiesti si am vazut fierul cu ochii mei!!!! Tu ai fost acolo sau numai ai vb la tel?

numai la telefon.... :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare