dan-A10 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Mi-am luat de lucru... Masina are vreo 2000km, a stat numai in garaj, dar nu pe butuci ci pe rotile desumflate. Sunt praf, la fel ca toate piesele de cauciuc. Am nevoie de stergatoare de parbriz si de faruri, ca un smecher le-a luat pe alea bune si a pus in loc niste ruginituri. Prelata e ca de tabla, trebuie sa fac alta. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: M461 Sa o stapinesti sanatos,foarte faina masina,motor original,foarte mult nu pare sa fie de treaba la ea .Spor la lucru! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: M461 Faina!!! S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Din poze arata ok si destul de completa. Ce ai de gand cu ea??? Ramane originala sau vrei s-o modifici??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: M461 Frumoasa, felicitari...dupa cum vad ca vb numai de stergatoare si prelata presupun ca vrei s-o readuci la starea ei originala.. Spor la treaba :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: M461 bravo dane o intrebare pentru inceput ce e chestia aia de pe cutia de deasupra cutiei de viteze...maneta aia inspre fata masinii??? faruri... 130 ron bucata noi cu tot cu oalele aferente stergatoare...de trabant, vreo 100 lei cu tot cu lamele de silicon, sau mai ieftine prelata, aici e buba mare, dar te stiu intreprinzator si o sa o faci tu alte cauciucuri.. cred ca ar trebui furtunele (absolut toate, inclusiv de la alimentare) sa le schimbi cu furtune la metru si alea de apa le faci din furtune de dacie bucsele de la arcuri le gasestim daca nu, cautam si pe aici auzi, dar un motoras de stergator nu faci rost si pt mine??? :roll: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: M461 Nu ma pricep prea tare la M`uri (chiar deloc as spune :ha: ) dar dupa cum o descrii pare o masina destul de ferita de probleme (tinuta in garaj) , iar de kilometri facuti nici nu mai vorbesc :1 Spor la treaba si intreb si eu ceea ce te`au intrebat si ceilalti colegi : Ce ai de gand sa faci cu ea?? Felicitari inca odata si spor la treaba :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 Am de gand s-o aduc cat mai aproape de starea in care a iesit din fabrica in 1968. Soimule, nu stiu de ce maneta vorbesti, pe capacul de deasupra cutiei de viteze sunt parasolarele si o oglinda retrovizoare( imi mai trebuie una!). Nu am motoras de stergator, nu am nici o piesa in afara de masina. Te sun sa povestim. Nu vreau abtibilduri cu steagul american, casetofon sau CD cu manele, etc. Am de gand sa circul cu masina asta cate zile voi avea, in nici un caz nu o vand!!! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 :P e oglinda cu fundul in sus...credeam ca e ceva maneta de cuplat ceva incepe cu inceputul si baga viteza sa avem timp sa cautam piese la care te vei opri ...ca la primavara sa fie buna de tavaleala dane...ai pm forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 Dane, sa-l folosesti sanatos si cu bine! Nu sunt a tot stiutor , cred ca acea maneta de care intreba soimu e de fapt o oglinda retrovizoare, asezata cu coada in sus,iar din ce am vazut la Dan in curte acel M sigur v-a fi usor modificat pentru tavaleala.. cred ca s-a plictisit de A10! edit: :hi soimul mi-a luat-o inainte el a postat in timp ce redactam eu... Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 Nicule, aici gresesti! Nu m-am plictisit de ARO 10 si M-ul nu o sa-l modific, merge la tavaleala asa cum e si tine mai bine ca altele (poate mai bine ca ARO10!). Cred ca singurele modificari o sa fie cauciucuri de tractor si un troliu, dar o sa-l pun fara sa tai masca. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 Cu siguranta ca un M e mult mai fiabil decit un A10, personal daca ar fi sa am un M as pune si un reductor pe el... Pe linga cele enumerate de tine mai sus.. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 Am povestit cu Soimu de treaba cu reductorul, il am deja cu cutie si cu punte cu tot dar trebuie sa ma conving personal de ce se poate face cu el asa, original. Am facut scoala pe IMS in 1986, in armata, si am vazut ce poate. De atunci a trecut multa apa pe Cibin... ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 Salut Dane, Bafta multa cu restaurarile si sa iasa cum iti doresti ...poate e gata pana la primavara....cine stie? OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 Am impresia ca sunt cu un pas in urma ...dar zic ca nu conteaza daca esti pe o cale buna ... incerc sa ma explic... M-ul care l-am avut eu,era mostenit cu un D115,cutia de M, fara reductor...se cunostea lipsa de cuplu, turatie ...era ca un melc...sa fie cit de cit mai fisnet pe asfalt l-am pricopsit cu grupuri 11/41...astfel in teren sau la pante nu mai zic ca era iute ca o... rima si prajeam si ambreiaje in draci. In fine, eu am dat acel motor jos nu am avut alti bani decit de un motor CL si de o cutie de A 24 cu reductor, am pastrat grupurile.... la asfalt mergea destul de bine cu reductorul normal pe mare, iar in teren cu reductorul pe mic, Aro-urile chiar cu BV luau fum de la mine..indiferent ca era vorba de panta sau teren accidentat.....a fost prima oara cind am simtit ce face un reductor in teren, chiar dac grupurile erau de alergatura si motorul diesel.. .A doua parte a fost combinatia care e pe A10 benzinar cu reductor... la pante zic ca se catara mult mai bine decit M-ul,probabil ca e si mult mai usor dar era limitat ca si garda la sol ,acolo pot zice ca piesa dintre scaun si volan poate sa faca diferenta decisiva.. As mai vrea sa adaug un PDV strict personal... zic ca, combinatia de motor benzinar,reductor si grupuri de tractiune + cauciucuri adecvate in teren fac un troliu util numai atunci cind esti cu rotile in aer.. suspendat pe sasiu...cupeu.. sau cum se nimereste! PS As mai cauta si o axa spate de A24 cu blocant in care sa montez grupul conic(pinionul/coroana) de M ! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 Poate are dreptate si Soimu si tu. Prima data sa-l vad gata si sa vad ce poate. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 o piesa de exceptie! sa o stapanesti sanatos si sa ai cat mai mult bucurii alaturi de ea! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: M461 Cat de repede vrei sa schimbi prelata? Eu la a mea am prelata noua...cu o singura diferenta, nu are bucatica din spate aia cu geam ca in spate fostul proprietar si-a facut usa. Vreau sa vad ce modific acolo, imi fac alta prelata sau o modifca pe asta. De nu se modifica...poate ajunge la tine. Culoarea e neagra dar oricum postez maine foto cu masina si ai sa o vezi tu. Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: M461 Si eu sunt de acord cu ce spun baietii Am avut cutie fara reductor acum am cu reductor(de tv)diferenta este enorma desi am un motor mic de 2,2 litri td pe reductor face minuni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: M461 Am fost cu Dan sa testeze un M la Iernut prin martie - mecanica originala, motor D115. Se descurca foarte bine in noroi chiar cu gume praf si caseta de directie intr-un surub, hehe... Masinile astea sunt capabile de ticalosii si mai mari. De-abia astept sa vad cum urci cu dihania la coliba... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 (editat) Re: M461 Am de gand s-o aduc cat mai aproape de starea in care a iesit din fabrica in 1968. Te sun sa povestim. Nu vreau abtibilduri cu steagul american, casetofon sau CD cu manele, etc. Am de gand sa circul cu masina asta cate zile voi avea, in nici un caz nu o vand!!! Felicitari. Editat Decembrie 29, 2010 de ubu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: M461 bravo dane bucsele de la arcuri le gasestim daca nu, cautam si pe aici auzi, dar un motoras de stergator nu faci rost si pt mine??? :roll: bucsile de arcuri nu cumva merg cele de LR serie? o sa le masor pe ale mele. in caz ca merg, pentru LR exixta polybushes care sint practic indestructibile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: M461 s-o stapinesti sanatos si sa ne intilnim prin noroaie!!!! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate