kupid0n Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Dupa 5 luni de putrefactie, mi'am scos patroclele de la service....mii de multumiri companiei de asigurari(NOT!!!) asa.... si vreau sa il inalt si sa pun niste jante pe 18 cu cauciuc mai mare. cine imi poate face rost de un kit complet(arcuri, amortizoare,bucsi etc) si pe la ce bani? si niste poze de cum arata saptamana trecuta.... '07 RRS HSE, rolling on 22's.....off-roading at it's best :grin: :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: OME pt Y61 Contacteazal pe Ionutz sau Luigi ...http://www.nissan 4x4.ro tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: OME pt Y61 iti recomand sa ii pui altceva... Calmini sau etc... NU ome.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: OME pt Y61 De ce OME? Nu sunt nush ce profi! Recomand telescoape Tough Dog care sunt cu adevarat profi + arcuri King Springs de care sigur nu se va plange nimeni! Diferenta de pret intre 2 kituri identice e de maxim 300 de euro care dupa parerea mea merita! Ai PM! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: OME pt Y61 "ETC" este o marca de renume ... un ETC+5 ar fi cel mai indicat! Vinde Worldscape si chiar e eftin! :twisted: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kupid0n Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: OME pt Y61 nu tin la marca. vreau ceva bun! eu nu fac offroading la extrem, dar sunt zilnic pe campuri si indeosebi pe teren accidentat fiindca ma ocup cu agricultura si deseori ma aflu in situatia de a trece prin urme de tractoare si araturi si am avut neplacerea de a ramane suspendat de vreo 2-3 ori. dar vreau sa pot rula si cu 130-140 pe sosea cand e cazul. dupa parerea mea un lift de maxim 5 si cu telescoape nu foarte tari dar sa am si stabilitate bunicica in curbe. rotile am de gand sa pun 35x12.5 pe jante de 18. la profil inca nu m'am decis dar am bfg'uri AT pe pathfinder si sunt destul de multumit de ele. imi recomandati ceva mai bun? toate cele bune! '07 RRS HSE, rolling on 22's.....off-roading at it's best :grin: :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate