Dan Popescu Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 [youtube:2l95upyq] [/youtube:2l95upyq] LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: iata de ce au murit de nervi nemtii in rusia Acum am inteles de ce-au murit de nervi nemtii in Rusia. Li s-au terminat bateriile la jucarii. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: iata de ce au murit de nervi nemtii in rusia Ala e camion cu RC. Sau poate nu mai vad eu bine. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: iata de ce au murit de nervi nemtii in rusia [youtube:171ukk8b] [/youtube:171ukk8b] :ha: :ha: :ha: Mie mi s-a parut dubios deabia cand a virat prima data "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: iata de ce au murit de nervi nemtii in rusia Aha, deci nu am vazut nasol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate