vinatorul Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Am un samurai din 97 pe injectie ,indrumati-ma si pe mine la un service undeva pt un tester pe unde am fost nu au programul pt al meu ,imi face figuri relantiul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: tester samurai Si eu trebe sa merg la un tester dar nu am gasit pe nicaieri. O sa incerc sa sun maine la B&S sa vad daca au soft ca pt cheie au fost singurii la care am gasit softul. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: tester samurai am sunat eu la importator e vaide mama lor nu au de nici unele nici macar programul pt calculator nu mai zic de ceva piese :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: tester samurai Sapa pe forum, samuraiul are o autodiagnoza de baza si poate rezolvi problema asa. Poate daca dai niste detalii despre "figurile" pe care ti le face relantiul, ne edificam si noi. bafta :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: tester samurai In momentul in care accelerez se duce pina la o anumita turatia ,iau piciorul de pe pedala si in loc sa coboare si sa ramina acola ,coboara si urca din nou cam o secunda doua si apoi coboara ,adica se tureaza singura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: tester samurai Ceva de la vacuumuri? verifica furtunele de vacuum si implicit valvele cu solenoid care sunt pe traseu. Inainte sa mergi la tester incearca sa pui samuraiul pe autodiagnoza. Daca te incumeti, te pot indruma eu pe PM. 1 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: tester samurai Zii taticule ca sunt disperat m-ia iesit peri albi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate