Max Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 La cererea posesorilor de masini de teren Opel, am infiintat o rubrica si pentru ei. Numai bine, Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor In sfarsit. Ma bucur ca nu am fost lasati pe dinafara. Vin si cu o sugestie. Pune si o sigla la denumirea rubricii sa nu fim noi mai cu mot. :grin: Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor In sfarsit. Ma bucur ca nu am fost lasati pe dinafara. Vin si cu o sugestie. Pune si o sigla la denumirea rubricii sa nu fim noi mai cu mot. :grin: Vine si sigla in curand. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Multzamim :grin: I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Multumiri :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Oooo in sfarsit am si eu unde sa-mi laud montereyu :grin: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Multumiri! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor :ypu Astazi am avut cea mai mare surpriza placuta de cind intru pe acest forum - am gasit aceasta sectiune a forumului. MULTUMIM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor A trebuit doar sa avem un pic de rabdare. :tk 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor A trebuit doar sa avem un pic de rabdare. :tk si de unul sa vorbesca cu domnul dan! :grin: :grin: P.S avem si sigla! :bravo multumim :h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor :ypu Astazi am avut cea mai mare surpriza placuta de cind intru pe acest forum - am gasit aceasta sectiune a forumului. MULTUMIM Esti fericit acu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Multumim frumos :bravo Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Daca avem rubrica noastra separata, a venit timpul sa prezint recenta mea achizitie: Frontera Sport 2,2 din 2001. Am dat in schimb o "bijuterie" de Bora din sectiunea cumparari auto .Multi m-au criticat,alti m-au felicitat pentru eceasta decizie,eu personal sunt incantat. Am si avut ocazia sa-l testez pe un drum de TAF cu bolovani,noroi,panta si s-a comportat excelent :banana :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Daca avem rubrica noastra separata, a venit timpul sa prezint recenta mea achizitie: Frontera Sport 2,2 din 2001. Am dat in schimb o "bijuterie" de Bora din sectiunea cumparari auto .Multi m-au criticat,alti m-au felicitat pentru eceasta decizie,eu personal sunt incantat. Am si avut ocazia sa-l testez pe un drum de TAF cu bolovani,noroi,panta si s-a comportat excelent :banana :ypu Domnilor posesori de Frontere. Frontera nu este o masina asa de rea pentru off-road precum se presupune. Eu am avut ocazia sa o testez pe teren si s-a tinut in rand si cu Suzukiuri si Patroale si Toyote si Mitsubishiuri. Atata timp cat nu incerci sa faci extrem (si orice masina are nevoie de modificari substantiale pentru asa ceva) e o masina foarte buna pentru off-road. Daca ai grija de ea (nu ca mine care i-am "aranjat" un MRL azi) si o intreti cum trebuie, isi face treaba fara sa te faca de rusine. Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Ceva gume schimbi la el? Inca 2 saptamani si apoi ne dam , probabil pe zapada :) Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Datorita crizei in acest sezon de iarna imi pot sa mi permit doar niste lanturi de la Super-hipermarketuri.Poate ca ma bag si eu la Tombola de la Trophy-Covasna si daca castig,investesc tota suma in masina :grin: Ceva gume schimbi la el? Inca 2 saptamani si apoi ne dam , probabil pe zapada :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor ma iertati va rog ca pic si eu asa din luna ...am mari indoieli in ceea ce priveste fiabilitatea motoarelor si a incheieturilor la frontera ..si tare as vrea sa vina cativa cu argumnente serioase spre schimbarea gandiri mele pesimiste ...ca sincer mie imi plac foarte mult cum arata si ma incant gandul ca motorul de 2.2 d aduce un consum mic , si impozit mic.sau asa cred. multumesc :h5 Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Posesorii de Opel Frontera si Monterey au rubrica lor Ai primit un raspuns .Foloseste search cu incredere I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate