stuntranch Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 buna la toata lumea ! as dori sa ma ajutati sa gasesc aceasta masina -este vorba de un nissan patrol lung rosu cu numerele de inmatriculare MS 07 SFX ! ultima oara cand stiu sigur ca a fost vazuta a fost la baia mare 2007 ! de atunci numai stiu nimic de ea ! daca va uitati la acest link este masina rosie care este scoasa din sant chiar la inceput ! [youtube:2jtmzp7j] [/youtube:2jtmzp7j] sau [youtube:2jtmzp7j] [/youtube:2jtmzp7j] daca cineva stie oricie detaliu despre sofer sau despre locatia masinii mi-ar face un mare serviciu daca mi-ar comunica (eu sunt proprietarul de fapt) ! va multumesc anticipat la toti si va doresc distractie placuta ! attila nemes 0722700056 stunt coordinator stuntranch@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX platesti impozit din buzunaru tau ???? :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX ar trebui sa vorbesti cu Max poate mai are datele celor inscrisi la concurs in 2007. Cred ca e singurul care te poate ajuta. Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX Ce se intampla mai exact cu acel nissan ?? Vrei sa`l cumperi :wink: ?? ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stuntranch Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX platesti impozit din buzunaru tau ???? :grin: esti funny dar nu esti de ajutor de loc ! esti un adevarat gentleman ! multumesc ca te-ai ostenit oricum sa fi altfel decat esti ! nu -nu platesc impozit pt nimeni ,vreau sa ii dau actele ! attila nemes 0722700056 stunt coordinator stuntranch@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stuntranch Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX ar trebui sa vorbesti cu Max poate mai are datele celor inscrisi la concurs in 2007. Cred ca e singurul care te poate ajuta. multumesc ,l-am intrebat dar inca nu am primit raspuns ! attila nemes 0722700056 stunt coordinator stuntranch@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stuntranch Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX Ce se intampla mai exact cu acel nissan ?? Vrei sa`l cumperi :wink: ?? nu vreau sa-l cumpar ! a fost a mea si am actele masini la mine de aceea trebuie sa gasesc proprietarul ca sa i-le dau ! attila nemes 0722700056 stunt coordinator stuntranch@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX Daca bine retin e cel care a fost anul trecut la MMOF cu o Kia Sportage. A si primit un premiu special. Cred ca il cheama Tarkan Petru sau ceva e genul acesta. O sa cautam in evidente. http://www.forum.club4x4.ro/download/file.php?id=21723&mode=view http://www.forum.club4x4.ro/download/file.php?id=18765&mode=view http://www.forum.club4x4.ro/download/file.php?id=18682&mode=view http://www.forum.club4x4.ro/download/file.php?id=18650&mode=view Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX Ce se intampla mai exact cu acel nissan ?? Vrei sa`l cumperi :wink: ?? nu vreau sa-l cumpar ! a fost a mea si am actele masini la mine de aceea trebuie sa gasesc proprietarul ca sa i-le dau ! Deci "miroseam" eu bine ca e vorba de o vanzare in orice caz :ha: :h5 Succes pe mai departe ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX uite ca a venit si raspunsul Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stuntranch Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX Daca bine retin e cel care a fost anul trecut la MMOF cu o Kia Sportage. A si primit un premiu special. Cred ca il cheama Tarkan Petru sau ceva e genul acesta. O sa cautam in evidente. multumesc !! attila nemes 0722700056 stunt coordinator stuntranch@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stuntranch Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX Daca bine retin e cel care a fost anul trecut la MMOF cu o Kia Sportage. A si primit un premiu special. Cred ca il cheama Tarkan Petru sau ceva e genul acesta. O sa cautam in evidente. multumesc !! max -multumesc pt nume - mi-a ajuns sa-l gasesc ! totul este ok deci cred ca acest topic se poate considera inchis ! multumesc pt cei care intradevar au incercat sa-mi dea un sfat real !! attila nemes 0722700056 stunt coordinator stuntranch@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: caut nissan patrol rosu cu nr MS 07 SFX Daca cerem informatii despre femei, tot asa repede le primim? :ha: :ha: :ha: Nu m-am putut abtine. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate