Caphonne Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Salutare din lipsa de ocupatie la serviciu :ha: m-am apucat sa imi confectionaz un portabagaj.Am gasit prin depozit 2 ''garduri'' gata curbate la colturi pe care le mai adaptez un pic si pe urma sa vad ce iese.Il fac de 130 cm latime ca atat are masina intre streasinile de ploaie si de 140 cm lungime pentru ca atat de lung este '' gardul'' si nu vreau sa il mai inadesc sa iasa tziganie.Ar trebui sa suporte greutatea rotii cu tot cu suportul ei de prindere de pe usa ,hi-liftul ,lopata ,si o cutiuta ceva..V-am pus si nistte pooze de inceput pe masura ce avansez va tin la curent.Maine incep sudarea fieratanilor iar dupa ce va lua o forma cat de cat voi mai face ceva adaptari la fata locului. Nu stiu daca ideea mutarii rotii de rezerva cu tot cu suportul ei este tocmai buna....Astept opinii. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 Re: portbagaj/roof rack Problema va fi cu prinderea acestuia pe streasina care nu este asa de adanca sa zic.Ma gandesc sa fac un sistem ca la portbagajele Dacilor vechi. A mai facut cineva pe aici asa ceva ?Daca da poate imi dati un sfat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moshu68 Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Re: portbagaj/roof rack Problema va fi cu prinderea acestuia pe streasina care nu este asa de adanca sa zic.Ma gandesc sa fac un sistem ca la portbagajele Dacilor vechi. A mai facut cineva pe aici asa ceva ?Daca da poate imi dati un sfat. Sunt multe sisteme de prindere(ca cele de la Daciile vechi),inclusiv cu pana, pusa intre plafon si barile de sustinere ale portbagajului(aproape de "strasina"),dar(parerea mea),trebuie sa aiba 4-5 puncte de prindere:y. Este un model ff frumos pentru lada niva la sectiunea de portbagaje. Semifabricatul l-am vazut in lucru,dar produsul finit(daca il mai ai sau daca a iesit)nu il expui?:tk Cu stima! bau bau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sclipici Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Re: portbagaj/roof rack Salut! Uite ca s-a intamplat in hala lu` @Dulceanu ! Doua portbagaje, unu` pentru Vitara mea, celalalt pentru Patrolu` lu` Ion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibi Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Re: portbagaj/roof rack Salut ,pune te rog , niste poze cu portbagajul de vitara pe masina si spune-mi ce dim de teava ai folosit:tk Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcncata Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Re: portbagaj/roof rack Salut. Am confectionat si eu unul zilele acestea pentru un G 300GD in doua usi, dar am pus mult mai multe puncte de sprijin. Avand in vedere ca va sustine roti rezerva, bagaje, etc. consider ca e indicat sa fie cat mai stabil. Saptamana viitoare voi pune foto cu el. O seara buna tututror. http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sclipici Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Re: portbagaj/roof rack Salut ,pune te rog , niste poze cu portbagajul de vitara pe masina si spune-mi ce dim de teava ai folosit:tk Scuze, am fost plecat si abia aseara m-am intors... deseara pun poze, teava e de 3/8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Re: portbagaj/roof rack De fapt , e de jumate'... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Re: portbagaj/roof rack Am gasit o poza cu portbagajul lui sclipici pt ca el are multe si nu vrea sa le puna sa nu se inspire si altii.Vrea sa fie unic:ha:.Pt o vitara unde spatiu pt bagaje este mic un portbagaj este bine venit.Pt cele cu soft-top are rol si de roll-cage.Șmecher și fudul moldoveanu:ha: are si antena si proictoare. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Re: portbagaj/roof rack Proiectoare wireless , cum numai alti doi ...manglii ...de prin oras mai gasesti . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Re: portbagaj/roof rack Pentru cei care au Patrol lung ... uite o poza cu dimensiunile exacte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Re: portbagaj/roof rack Frumos , util . Totusi , aceleasi dimensiuni sint folosite de fapt la Patrol SWB, a lui Dulceanu .Custom made , pentru ca e utilitara suprainaltata . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Re: portbagaj/roof rack Ohh salutare mi-ati reinviat postarea.Proiectul meu este tras pe dreapta de fapt si masina am dat-o de mult.Spor la treaba. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
claus.b Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Re: portbagaj/roof rack multumesc mult celor care au scis si pus poze aici.Sunt proaspat posesor de vitara cu soft top si ma roade cum sa-mi pun schiurile pe ea. Ca inauntru nu incap numai daca suntem 2 oameni si le pun in spate.De fapt pentru mers la ski pe drumuri nasoale am luat masina asta. A gasit deja un atelier care indoaie teava si acum fac proiectul inspirat de pozele voastre. Poate revin cu poze cand e gata. P.S.Vitara 1,6 1994. excelenta masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted October 20, 2010 Author Share Posted October 20, 2010 Re: portbagaj/roof rack Sa pui poze cu ce iese cu cat mai multe idei cu atat mai bine.Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
claus.b Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Re: portbagaj/roof rack Intai necesita ceva peticire cu sudura -acuma e la atelierul de tinichigerie. Dar am vorbit cu niste prieteni care se ocupa de confectii deastea metalice, au scule bune de indoit si sudat si in curand voi trece la etapa ''portbagajul''. Oricum mai este un pic pana vine zapada si schiul. Am sa pun poze dar numa' peste vreo doua saptamani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retty75 Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Re: portbagaj/roof rack Vreau sa-mi fac si eu pentru o Vitara 5 usi din 1995. Roof rackul in sine se face. Dar nu reusesc sa vizualizez prinderea de caroserie. Ceva sfaturi, poze linkuri. Caut pe net de 2 zile dar nu am reusit sa gasesc ceva concret. Multumesc Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sclipici Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Re: portbagaj/roof rack Vreau sa-mi fac si eu pentru o Vitara 5 usi din 1995. Roof rackul in sine se face. Dar nu reusesc sa vizualizez prinderea de caroserie. Ceva sfaturi, poze linkuri. Caut pe net de 2 zile dar nu am reusit sa gasesc ceva concret. Multumesc Vitara mea e in 3 usi cumparata cu soft top acum schimbat cu hard top. Prinderile sunt diferite pentru cele 2 topuri de top. Pentru a ta, cu streasina metalica , cred ca s-ar potrivi modelul de prindere de la Patrol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retty75 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 (edited) Re: portbagaj/roof rack Vitara mea e in 3 usi cumparata cu soft top acum schimbat cu hard top. Prinderile sunt diferite pentru cele 2 topuri de top. Pentru a ta, cu streasina metalica , cred ca s-ar potrivi modelul de prindere de la Patrol. Din pacate ( sper sa nu gresesc ) Vitara LWB nu are acea streasina. Ar fi fost prea simplu si prea frumos ... Edited March 4, 2011 by retty75 Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sclipici Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Re: portbagaj/roof rack Posibil sa gresesc eu...recunosc ca n-am fost atent la acest detaliu...doar am presupus existenta acelor margini...! Si totusi, nu exista nici un sistem ce poate ajuta la prinderea unui portbagaj??? Pana si Loganele au piulite incorporate din fabrica special pentru asa ceva ! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
retty75 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Re: portbagaj/roof rack Posibil sa gresesc eu...recunosc ca n-am fost atent la acest detaliu...doar am presupus existenta acelor margini...! Si totusi, nu exista nici un sistem ce poate ajuta la prinderea unui portbagaj??? Pana si Loganele au piulite incorporate din fabrica special pentru asa ceva ! :grin: Intre timp am mai sapat pe net ... Nu, nu exista. Urmeaza linia caroseriei si intra intre usa si cheder Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbs Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Re: portbagaj/roof rack ai mai reusit cu prinderea la Vitara -5 usi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko2014 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Re: portbagaj/roof rack pentru un pajero scurt se poate face roof rack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrelbr Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Re: portbagaj/roof rack Marko,dacă ai găsit ceva pt pajero te rog sa ma anunți si pe mine. Totuși au trecut 2 ani de la ultima postare :ha: Have a brake,Have a Pajero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi_0 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Re: portbagaj/roof rack Aici am gasit ceva. http://www.pocuk.com/forums/viewtopic.php?t=124908 Aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54947-roof-rack-proiectoare-pajero&p=617138&viewfull=1#post617138 La postul #27 pe urmatoarea pagina este o poza cu aceeasi masina doar ca din spate si se poate observa cum s-a facut prinderea. Nu e complicat dar e putin de munca la 4 prinderi ca alea. Spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts