Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cote istorice minime ale Dunarii .... in urmatoarele zile

Lipoveanu

Postări Recomandate

anul trecut a fost in vara la cernavoda -84 cota neatinsa din 1921 ... iar azi este deja -111 cm http://afdj.ro/cote/cote.htm

sper sa ajung la sfarsit de saptamana la un pescuit in zona ... poate chiar la PACUIUL LUI SOARE ... unde la cota asta se ved perfect zidurile cetatii cum ies din dunare

http://images.google.ro/images?hl=ro&rl ... =0&ndsp=21

zilele acestea se pot face poze unice.... zidul cetatii se vede clar cum iese pana la mijlocul fluviului ...

constanteni .....nu ezitati ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cote istorice minime ale Dunarii .... in urmatoarele zile

Din ce vad eu pe harta primita de la Asfalt pacuiul lui Soare este in dreptul localitatii Ostrov pe unde este si manastirea Dervent.

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu

si Muresul e aproape secat

curge atat de putin si e atat de jos cum nu a mai fost

eu zic ca e de la balastiere in primul rand...adica acesta ar fi motivul pt care a coborat panza de apa freatica atat de jos

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Cred ca se pregatesc de iarna- primavara. Mi-am dat seama ca si apa din barajul de la Belis Fantanele e la o cota f mica. De ceea cred ca golesc toate barajele pentru a le pregati de inghet/ deghet. Mare intrebare este : ce fac cu energia "uzinata"??

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

dimpotriva, barajele iarna trebuiesc umplute, sa aiba de unde sa scoata energie. Povestea cu inghetul-dezghetul nu se aplica la baraje, daca gheata este foarte groasa si ar amentinta rezistenta barajului s-ar putea face farame in cateva ore numai din "buton" adica golind (producand bani deci energie) cativa centimetri-un metru maxim.

Inainte de revolutie, pentru ca au intrat in iarna cu barajele goale (cateva) cativa directori generali din minister au facut puscarie. Cica au subminat economia nationala. Unul a si murit acolo.

Pe vremea noastra, acei vinovati probabil ajung ministri, ca senatori deja sunt.

Si uite cum dam bani frumoasi la altii, si uite de unde ies niste comisioane pentru care pana si SOV ar face moarte de om. Dar astea sunt spagi guvern-guvern de care lumea nu are voie sa vorbesca, nici macar la televizor.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

ne vaitam ca nu e apa pe dunare .... ca nu mai ploooooooo

sau ......

' ai grija ce-ti doresti ... e posibil sa ti se indeplineasca ....!!'

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

de astazi incepu sa creasca lent abea am sosit de km 667 dabuleni papadia si a inceput sa manance si pestele:banana

Nu stiu ce crestea lent la voi, dar saptamana trecuta faceam offroad cu barcile pe canale in Delta, adica le trageam pe namol, apa fiind sub genunchi. Nu pe toate canalele, dar este dramatic.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Nu stiu ce crestea lent la voi, dar saptamana trecuta faceam offroad cu barcile pe canale in Delta, adica le trageam pe namol, apa fiind sub genunchi. Nu pe toate canalele, dar este dramatic.

http://www.afdj.ro/cote/cote.htm...ca sa intelegi...BECHET creste7cm..despre asta vorbeam:h5

:cl
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare