Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GENERALE: anvelope 255 pe Suzuki Vitara

dangerous

Postări Recomandate

Spuneti-mi va rog daca dimensiunea din CI este 205/70(75)/15 si optional 255/60/15

care este diferenta din punct de vedere tehnic intre cele 2 dimensiuni.

Este adevarat ca anvelopele 255 solicitat mai mult directia,articulatiile si creste si consumul?

Nu stiu cum sa procedez: acum pe masina (Suzuki vitara 1.6,8V) am 255/60/15 anvelope de vara si am 2 variante :

1- schimb doar anvelopele pe care le am acum cu unele de iarna (255/60/15) sau

2- cumpar un set de jante standard si un set de anvelope 205/70/15 de iarna

Am uitat sa va spun ca 90% din distantele pe care le parcurg sunt in oras sau pe asfalt,iesiri destul de rar.

Ce ma sfatuiti ? tehnic vorbind

Multumesc anticipat

Dany

Editat de Yonutz
Ma gandesc in mod activ la o semnatura
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: anvelope 255

diametrul este la 205 -669 mm si la 255 -712, deci o diferenta destul de mare, dar nu enorma

latimea este mai mare la 255 mai mare cu 5 cm...ceea ce e f f mult, trebuie sa fi sigur ca intra roata cu 255 de telescaope si de arcuri...

probabil ca va freca in aripi la incrucisari de punti

consumul la mai lat este mult mai mare si directia se resimte, dar castigi in stabilitate si in aspect

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: anvelope 255

din fericire nu freaca nicaieri ! practic ma interesa cu cat ar putea eventual sa scada consumul la 100 de km?la directie nu sunt probleme

am atasat si o poza !

Ma gandesc in mod activ la o semnatura
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare