suzuker Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 http://www.outdoor-adventure.ro/filtre.htm Intentionez sa imi iau unul. Teoretic cu o unealta dinasta poti bea apa din orice sursa : lac, riu,etc A mai folosit careva asa-ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 filtrele sunt folositoare in zona de campie....la munte e cam greu sa gasesti ape murdare...nu imposibil....doar greu :grin: :grin: :grin: PS...nu spun ca n-ar fi bune si la munte :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 Si daca sunt murdare ce? Voi nu ati auzit de bere? O puneti doar la racit in apa aia murdara si gata. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 poate sunt bune ....dimineatza....dupa o noapte de :2dr :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 6, 2007 Partajează Postat Octombrie 6, 2007 Re: Filtre de apa http://www.outdoor-adventure.ro/filtre.htm Intentionez sa imi iau unul. Teoretic cu o unealta dinasta poti bea apa din orice sursa : lac, riu,etc A mai folosit careva asa-ceva? in armata ne-au imbiat cu apa luata direct dintr-un canal .... unde se colectau apele de dupa spalrea blindatelor ... dar filtrrata cu nu stiu ce mega instalatie (era imbarcata pe un DAC6x6) .... in pahar parea al naibin de limpedea dar .... eu nu am avut tupeu sa gust ... colegi mai curajosi spuneau ca era OK cred ca e vorba de asta: http://www.romet.ro/shop/images/ar240.jpg si avea o gramada de consumabile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 6, 2007 Partajează Postat Octombrie 6, 2007 acela era ptr cantitati mari de apa.....noi ne refeream la filtrele individuale....personal ptr ce facem noi nu le vad prea folositoare....dar daca mergi intr-o expeditie.....sunt obligatorii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 apa ar fi : Pai de baut din balta ! smile si cred ca cea mai ieftina solutie sint pastilele ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sweeper Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Re: Filtre de apa Fratzilor, daca filtrezi apa din Dunare sau de oriunde printr-un tricou si apoi o fierbi in clocot 5 min n-ai nici pe dracu'. Duminica am facut ultima data asta. De la Outdoor Adventure va recomand sa avetzi la voi niste pastilutze Katadyn Micropur Forte de sterilizare a apei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Re: Filtre de apa Am vazut cu ochii mei, deci nu din auzite, lipovean care bea apa direct din Dunare, cu paharul de mustar ... asa ca depinde si de organism ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 17, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Re: Filtre de apa si eu am baut apa din girla si nu sint lipovean, situatia te invata. Ideea e ca un filtru de apa+pastile e o solutie mult mai buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sweeper Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Filtre de apa Nu-i bre. Potzi vb cu Adi Gutzu, patronu' de la Outdoor Adventure, sa-tzi aduca un Katadyn din Elvetzia. Astea-s cele mai tzepene. Dai un ban, da' ai calitate asigurata. Katadynu' Pocket e garantat 20 de ani, timp in care nu tzi-l repara, tzi-l schimba imediat, fara nici o intrebare. Baiatu' e in Hong Kong acu', se intoarce luni, pt cine vrea sa vb cu el, il gaseste la ExpoSecurity, la Romexpo sapt viitoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Filtre de apa Am vazut cu ochii mei, deci nu din auzite, lipovean care bea apa direct din Dunare, cu paharul de mustar ... asa ca depinde si de organism ... na bine ma,da dupa 2 litri de rachiu din spirt sanitar crezi ca mai conteaza? Are un stomac sterilizat,curat si placut uscat,,,pregatit pentru o noua sterilizare! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Filtre de apa spun drept, si eu am incercat treaba asta cu apa din garla, mures, etc a mers de cateva ori ...apoi am avut o diaree groaznica, asa ca ...nu merci pastilele ar fi bune, am vrut sa iau un filtru mic ...dar nu au pe stoc ideea e ca, pe langa raurile mari, se gasesc izvoare destul de puternice si care in jumatate de ora se limpezesc perfect iar apa are mai multe grade diferenta (in minus) fata de rau...cu alea nu sunt problema forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Filtre de apa Pe vremuri si eu am baut in vacanta apa din dunare...(in delta dunari) dar cand ma gandesc ca se cam caca jmatate din europa in ea.. parca nu-mi vine.. nici fiarta si racita sau filtrata. Am mancat si ciorba de peste cu apa din "dunare"....dar era macar din lacul Matita(delta). ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Filtre de apa spun drept, si eu am incercat treaba asta cu apa din garla, mures, etc a mers de cateva ori ...apoi am avut o diaree groaznica, asa ca ...nu merci pastilele ar fi bune, am vrut sa iau un filtru mic ...dar nu au pe stoc ideea e ca, pe langa raurile mari, se gasesc izvoare destul de puternice si care in jumatate de ora se limpezesc perfect iar apa are mai multe grade diferenta (in minus) fata de rau...cu alea nu sunt problema Katadyn hiker pare cel mai OK raport pret/calitate,vezi ca sunt mai multe magazine online care aduc 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate