Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtre de apa

Postări Recomandate

Re: Filtre de apa

http://www.outdoor-adventure.ro/filtre.htm

Intentionez sa imi iau unul.

Teoretic cu o unealta dinasta poti bea apa din orice sursa : lac, riu,etc

A mai folosit careva asa-ceva?

in armata ne-au imbiat cu apa luata direct dintr-un canal .... unde se colectau apele de dupa spalrea blindatelor ... dar filtrrata cu nu stiu ce mega instalatie (era imbarcata pe un DAC6x6) .... in pahar parea al naibin de limpedea dar .... eu nu am avut tupeu sa gust ... colegi mai curajosi spuneau ca era OK

cred ca e vorba de asta: http://www.romet.ro/shop/images/ar240.jpg

si avea o gramada de consumabile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 luni mai târziu...
Vizitator sweeper

Fratzilor, daca filtrezi apa din Dunare sau de oriunde printr-un tricou si apoi o fierbi in clocot 5 min n-ai nici pe dracu'. Duminica am facut ultima data asta. De la Outdoor Adventure va recomand sa avetzi la voi niste pastilutze Katadyn Micropur Forte de sterilizare a apei.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Am vazut cu ochii mei, deci nu din auzite, lipovean care bea apa direct din Dunare, cu paharul de mustar ... asa ca depinde si de organism ...

Link spre comentariu

Vizitator sweeper

Nu-i bre. Potzi vb cu Adi Gutzu, patronu' de la Outdoor Adventure, sa-tzi aduca un Katadyn din Elvetzia. Astea-s cele mai tzepene. Dai un ban, da' ai calitate asigurata. Katadynu' Pocket e garantat 20 de ani, timp in care nu tzi-l repara, tzi-l schimba imediat, fara nici o intrebare.

Baiatu' e in Hong Kong acu', se intoarce luni, pt cine vrea sa vb cu el, il gaseste la ExpoSecurity, la Romexpo sapt viitoare.

Link spre comentariu

Am vazut cu ochii mei, deci nu din auzite, lipovean care bea apa direct din Dunare, cu paharul de mustar ... asa ca depinde si de organism ...

na bine ma,da dupa 2 litri de rachiu din spirt sanitar crezi ca mai conteaza? Are un stomac sterilizat,curat si placut uscat,,,pregatit pentru o noua sterilizare!

Pajero
Link spre comentariu

spun drept, si eu am incercat treaba asta cu apa din garla, mures, etc

a mers de cateva ori ...apoi am avut o diaree groaznica, asa ca ...nu merci

pastilele ar fi bune, am vrut sa iau un filtru mic ...dar nu au pe stoc

ideea e ca, pe langa raurile mari, se gasesc izvoare destul de puternice si care in jumatate de ora se limpezesc perfect iar apa are mai multe grade diferenta (in minus) fata de rau...cu alea nu sunt problema

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Pe vremuri si eu am baut in vacanta apa din dunare...(in delta dunari)

dar cand ma gandesc ca se cam caca jmatate din europa in ea.. parca nu-mi vine.. nici fiarta si racita sau filtrata.

Am mancat si ciorba de peste cu apa din "dunare"....dar era macar din lacul Matita(delta).

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

spun drept, si eu am incercat treaba asta cu apa din garla, mures, etc

a mers de cateva ori ...apoi am avut o diaree groaznica, asa ca ...nu merci

pastilele ar fi bune, am vrut sa iau un filtru mic ...dar nu au pe stoc

ideea e ca, pe langa raurile mari, se gasesc izvoare destul de puternice si care in jumatate de ora se limpezesc perfect iar apa are mai multe grade diferenta (in minus) fata de rau...cu alea nu sunt problema

Katadyn hiker pare cel mai OK raport pret/calitate,vezi ca sunt mai multe magazine online care aduc

0744616745
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare