Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor Range Rover 2.5 diesel

patroler

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...

Re: Ajutor Range Rover 2.5 diesel

motor de BMW???,,,,,,, multa lume s-a plans de el

perne aer????????........proaste calitativ dar..foarte scumpe :grin:

Motor de BMW prost? poate nu ai avut bmw . sau cei ce au avut BMW si-au intretinut masina ca daciile care le-au tarait inainte.

Se spune ca TDS este sensibil la chiuloasa dar asta este vina celor care au pierderi de lichid racire ,circuitul este sub presiune si nu mai recircula bine pompa apa. Si in plus forjeaza motorul si in bord nu se uita la nimic.

Perne de aer proaste la RangeRover?

NU ESTE ADEVARAT!

ai avut vazut vreuna cu ochii tai sa vezi cat de imensa este? Cat o perna de semiremorca camion. sunt foarte rezistente si nu trebuie mers vesnic pe treapta low. Du-te si vezi cat de amarata e o perna de allroad, sau pernele de la mercedes Airmatic care intradevar se sparg des.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator flobra

Salutare,

Ce parere aveti despre RR 2.5 diesel,an.fabr.2001 ca fiabilitate,etc. ce probleme apar ?

E destul de urgent daca puteti sa ma ajutati baieti!? :h5

Salut,

Florian sunt si vreau sa iti spun ca eu am un 2,5TDS, iar motorul este ok chiar si la turatii mai mari. Consumul moderat, iar cu sistemul EAS trebuie sa te uti bine la masina si pardon chiar daca te uti bine la masina tot o sa ai macar odata parte de un "EAS FAULT", ca daca nu ai o eroare pe suspensie nu ai RR.

Sa ai bafta si o zi buna cand il iei.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Merci baieti!:h5

Eu am Un 4,6 HSE din 1999,masina are 69000 km,eu am luat-0 cand avea 60000 km,fostul propietar o folosea doar ca masina de vanatoare si din cauza statului prea mult in garaj a facut niste cute pe perne(firesc de altfel avand in vedere anul fabricatiei si cati km a rulat masina).in 2008 octombrie i-au fost schimbate toate 4 pernele si de atunci nu am avut nici o problema cu ele.

Eu zic ca sunt ok,statul pe dreapta al masinii le omoara.

Masina e tanc din toate punctele de vedere.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare