flaviu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 am o problema cu cutia de transfer,se aude un zgomot din ea cind se invirte cardanul fata la masina mea este eliminat butonul din bord care cupleaza 4x4,si se cupleaza de la maneta reductorului de unde pot cupla 4 high, 4 low, si 2 high, si 2 low asta era o chestie care i-mi place ca pot folosii si 2 low nu stiu ce modificari sau facut la cutia de transfer,daca sa modificat cea originala sau sa inlocuit as vrea sa-i rezolv problema ,eu cred ca este ceva rulment,si am urmatoarele variante, la care va rog sa ma sfatuiti sa cumpar din dezmembrari o cutie de transfer complecta, cu furtune,si cu tot ce tine de ea si sa o inlocuiesc sau sa incerc sa o repar pe asta care este pe masina, multumesc frumos Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: sfat legat de cutia de transfer Ceva asemanator era si la mine. Numai ca toyota nu are cutie de transfer ci reductor. problema am rezolvat-o dand jos cutia, am desfacut reductorul si acolo am gasit un rulment care si-a facut joc in carcasa. Am rezolvat problema , montand un rulment de dacie fata la care i-am facut o bucsa interioara si una exterioara. Asta a fost in cazul meu. Dar se poate sa fie si lantul sau alte chestii. Totul depinde de cine lucreaza in cutie si nu te sfatuiesc sa o lasi pe mana oricui. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: sfat legat de cutia de transfer Scuze de offtopic ! Despre ce lant zici? Exista in reductor lant? zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: sfat legat de cutia de transfer Scuze de offtopic ! Despre ce lant zici? Exista in reductor lant?Dap. Este un lant de transmisie care este ff lat. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: sfat legat de cutia de transfer Asa cum a zis nello, e posibil ca sa fie blocat rulmentul de la iesirea din reductor catre cardanul fata. Daca se invarteste in carcasa, atunci o sa ai nevoie si de carcasa noua. In ideea ca pui rument original. Sa nu uiti sa pregatesti si simeringul aferent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: sfat legat de cutia de transfer am o problema cu cutia de transfer,se aude un zgomot din ea cind se invirte cardanul fata la masina mea este eliminat butonul din bord care cupleaza 4x4,si se cupleaza de la maneta reductorului de unde pot cupla 4 high, 4 low, si 2 high, si 2 low asta era o chestie care i-mi place ca pot folosii si 2 low nu stiu ce modificari sau facut la cutia de transfer,daca sa modificat cea originala sau sa inlocuit as vrea sa-i rezolv problema ,eu cred ca este ceva rulment,si am urmatoarele variante, la care va rog sa ma sfatuiti sa cumpar din dezmembrari o cutie de transfer complecta, cu furtune,si cu tot ce tine de ea si sa o inlocuiesc sau sa incerc sa o repar pe asta care este pe masina, multumesc frumos demonteazo desfao vezi ce are stricat si abia atunci poti trage concluzi ,vezi cat te costa mecanicu cat costa piesele defecte si fati o socoteala daca merita sa o faci sau nu ,parerea mea ar fi sa o faci sa mearga ca de fabrica fara modificari ca altfel faci experimente pe bani tai MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: sfat legat de cutia de transfer multumesc de sfaturi o sa o dau jos sa vedem ce-i in ea,si apoi mai vedem daca o repar sau i-au alta modificari nu sau facut doar sa inlocuit cindva cutia de transfer, am vazut in manual ca exista varianta cu comanda electrica, si varianta cu comanda mecanica, pe care, sincer, o prefer de aceea as repara cutia care este pe masina dar sa vedem cit este de grav :hi Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate