Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data

aasergiu

Postări Recomandate

Salutare tuturor,am o problema mare la directie,dintr-o data a inceput sa-mi joace directie(volanu)cand ajung la 70 km/h imi joaca volanu de abia il tin in mana,dar dintro data,am venit cu masina in parcare a mers perfect,am plecat peste 3 ore din parcare si a inceput deodata cand am ajuns la 70 km/h sa vibreze volanu ca toate aratarile,m-am uitat pe la roata,la piese pe sub ea si nu am vazut nimic rupt sau slab,ce are,va rog ajutatima????
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data

sar putea sa ai un dezechilibru in rotile din fata maergi si echilibreazale,sau daca ai mers prin noroie spalale

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Janta stramba, guma deformata (daca se redreseaza dupa o anumita viteza) sau ceva nasol la directie daca iti face tot timpul!

Remediu:

-schimba rotile intre ele fata-spate! Iti vei da seama ... de unde provine "giocul"!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sila mine acceasi problema de la 70 la 75,am echilobrat si schimbat gume fata cu spate si invers,si acum merge perfect!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

1,verifica jocurile la bara centrala de directie, e cea ce face legatura dintre caseta de directie si bieletele de directie.

2.verifica si capetele de bara ale bieletelor de directie stg/dr

3. verifica si daca vasul de stropitor de parbriz nu este spart. Lichidul de parbriz pt iarna contine mult alcool si daca acesta se prelinge pe caseta de directie , aceasta intre in euforie bahica si masina incepe sa mearga ca beata..... :ha:

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Da,m-am uitat mai bine astazi pe lumina pe sub masina si cu mare atentie am observat ca mi sa rupt (axul suspensie brat) asa ii spune,,dar daca nu miscam de el nu vedeam pt ca stetea la locul lui nemiscat si nu se vedea deloc ,l-am comandat astazi.Este o simpla bara care se prinde de brat si de sasiu,si sre 2 bucsi pe ea,si care ma costat 300 lei cea mai ieftina.Va multumesc pt ajutor si pentru tot sprijinul.

Link spre comentariu

Dar treaba este ca de vreo luna nu am mai fost deloc cu ea prin balti si prin noroaie,asta ma supara cel mai tare,vad ca daca o tin pe asfalt pica mai repede decat daca o tin pe teren

Link spre comentariu

Dar treaba este ca de vreo luna nu am mai fost deloc cu ea prin balti si prin noroaie,asta ma supara cel mai tare,vad ca daca o tin pe asfalt pica mai repede decat daca o tin pe teren

nu are antrenament :h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

bine ca ai scapat usor si nu ai cotit-o razna .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

:happy :happy :happy de la bara panhard :ha: :ha: :ha:

nu are barapanhard pe fata nu are legatura mai degraba un cauciuc deformat ,noroi la jante sau roata dezechilibrata

Eeeeee....si eu care ma gandeam ca numai bara panhard a mai ramas de verificat.... :happy :ha: :ha: :ha: :happy
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Atunci nici la spalatorie sa nu o mai duci si sa ai grija sa nu iesi cu ea prin ploaie :ha: :ha: :ha:
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare