aasergiu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Salutare tuturor,am o problema mare la directie,dintr-o data a inceput sa-mi joace directie(volanu)cand ajung la 70 km/h imi joaca volanu de abia il tin in mana,dar dintro data,am venit cu masina in parcare a mers perfect,am plecat peste 3 ore din parcare si a inceput deodata cand am ajuns la 70 km/h sa vibreze volanu ca toate aratarile,m-am uitat pe la roata,la piese pe sub ea si nu am vazut nimic rupt sau slab,ce are,va rog ajutatima???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data sar putea sa ai un dezechilibru in rotile din fata maergi si echilibreazale,sau daca ai mers prin noroie spalale MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data sau vezi sa nu se fi deformat un cauciuc MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data Janta stramba, guma deformata (daca se redreseaza dupa o anumita viteza) sau ceva nasol la directie daca iti face tot timpul! Remediu: -schimba rotile intre ele fata-spate! Iti vei da seama ... de unde provine "giocul"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data Sila mine acceasi problema de la 70 la 75,am echilobrat si schimbat gume fata cu spate si invers,si acum merge perfect! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data :happy :happy :happy de la bara panhard :ha: :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data 1,verifica jocurile la bara centrala de directie, e cea ce face legatura dintre caseta de directie si bieletele de directie. 2.verifica si capetele de bara ale bieletelor de directie stg/dr 3. verifica si daca vasul de stropitor de parbriz nu este spart. Lichidul de parbriz pt iarna contine mult alcool si daca acesta se prelinge pe caseta de directie , aceasta intre in euforie bahica si masina incepe sa mearga ca beata..... :ha: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data Da,m-am uitat mai bine astazi pe lumina pe sub masina si cu mare atentie am observat ca mi sa rupt (axul suspensie brat) asa ii spune,,dar daca nu miscam de el nu vedeam pt ca stetea la locul lui nemiscat si nu se vedea deloc ,l-am comandat astazi.Este o simpla bara care se prinde de brat si de sasiu,si sre 2 bucsi pe ea,si care ma costat 300 lei cea mai ieftina.Va multumesc pt ajutor si pentru tot sprijinul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data Ce tie si cu nissanurile astea....cum treci putin prin apa cu ele....cum incep sa putrezeasca piesele.... :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data Dar treaba este ca de vreo luna nu am mai fost deloc cu ea prin balti si prin noroaie,asta ma supara cel mai tare,vad ca daca o tin pe asfalt pica mai repede decat daca o tin pe teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data Dar treaba este ca de vreo luna nu am mai fost deloc cu ea prin balti si prin noroaie,asta ma supara cel mai tare,vad ca daca o tin pe asfalt pica mai repede decat daca o tin pe teren nu are antrenament :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data bine ca ai scapat usor si nu ai cotit-o razna . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data :happy :happy :happy de la bara panhard :ha: :ha: :ha: nu are barapanhard pe fata nu are legatura mai degraba un cauciuc deformat ,noroi la jante sau roata dezechilibrata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data :happy :happy :happy de la bara panhard :ha: :ha: :ha: nu are barapanhard pe fata nu are legatura mai degraba un cauciuc deformat ,noroi la jante sau roata dezechilibrataEeeeee....si eu care ma gandeam ca numai bara panhard a mai ramas de verificat.... :happy :ha: :ha: :ha: :happy Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data Dar treaba este ca de vreo luna nu am mai fost deloc cu ea prin balti si prin noroaie,asta ma supara cel mai tare,vad ca daca o tin pe asfalt pica mai repede decat daca o tin pe terenAtunci nici la spalatorie sa nu o mai duci si sa ai grija sa nu iesi cu ea prin ploaie :ha: :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: AJUTOR probleme la directie,imi joaca directia dintr-o data o fi sarit vreo 1-2 dinti de la mosor .... o fi de la vreo groama mai mare ....?!?! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate