pirvu Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: lada niva poze. Sa nu ramana topicul fara imagini...:grin:.... o dau de gol pe Niva fierbinte (asa a fost prezentata in primul topic, asa sa-i ramana numele) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: lada niva poze. Poze faine mai aveti...... abia astept sa organizez o sedinta foto cu Natasha mea....dar greu se lasa convinsa :pl .....a plecat in vacanta...!!!! :top:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: lada niva poze. Nimeni ceva poze de iarna??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinbms Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: lada niva poze. Ceva poze poate mai apar si altele. ONE LIFE LIVE IT... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: lada niva poze. astazi am reusit sa dau o tura cu natasha,bineanteles dupa ce am schimbat un cilindru de frana,bucsile superioare la brat,tampon motor...,bucsile antiruliu..in fine nu am mai pus piciorul in ea din august,,,,,chiar imi era dor de ea (si ei de mine)...aseara a venit la ea un potential cumparator,cu toate ca vreau sa o vand..nu prea imi vine,deh..am pus suflet:ang2 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: lada niva poze. Salutari la toata lumea ... Cu permisiunea dvs. am sa ma prezint ... Numele meu este BUBU si de obicei ies in teren cu Isuzu' lu' Ionut (Brutaru Cristian) si cu fostul UBU, actualmente KaDiR, al carui proprietar a tot comentat pe topicul asta da' nu prea a bagat poze cu acaretu'. Deci: toamna tirzie ... [ATTACH=CONFIG]139538[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139539[/ATTACH] "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: lada niva poze. Si inca un rind ... "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: lada niva poze. pai atunci dac ama provoci bag si eu ceva de prin iarna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: lada niva poze. Salutari la toata lumea ... Cu permisiunea dvs. am sa ma prezint ... Numele meu este BUBU si de obicei ies in teren cu Isuzu' lu' Ionut (Brutaru Cristian) si cu fostul UBU, actualmente KaDiR, al carui proprietar a tot comentat pe topicul asta da' nu prea a bagat poze cu acaretu'. Deci: toamna tirzie ... [ATTACH=CONFIG]139535[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139536[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139537[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139538[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139539[/ATTACH] Jantele sunt de :grin:frontera,cumva??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: lada niva poze. pai atunci dac ama provoci bag si eu ceva de prin iarna[ATTACH=CONFIG]139606[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139607[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139608[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139609[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139610[/ATTACH] Mai mult Bucuresti,sau mai mult Brasov,ca m-as combina si eu la traseele astea fumoase.....:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: lada niva poze. Mai mult Bucuresti,sau mai mult Brasov,ca m-as combina si eu la traseele astea fumoase.....:wink: Aici e mai mult Brasov :) traseele sunt din imprejurimile Brasov-ului si de pe langa intorsura Buzaului. dar pentru altele sunt mai mult Bucuresti :) adica mai mult de 99%. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: lada niva poze. aici in ultima poza cand in fata merge Jeep-ul mie mi se aburea parbrizul ca tocmai am iesit din rau si toata apa se evapora pe evacuare si pe motor si imi iesea pe la capota pe la fanta de ventilatie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 (editat) Re: lada niva poze. aici in ultima poza cand in fata merge Jeep-ul mie mi se aburea parbrizul ca tocmai am iesit din rau si toata apa se evapora pe evacuare si pe motor si imi iesea pe la capota pe la fanta de ventilatie :) nu i ai schimbat filtrul de polen!!!:ha: eu contracarez prin a merge cu climatronicul la maxim pe mono si dezaburesc instantaneu!!!!!:ha: Editat Mai 10, 2012 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: lada niva poze. Jantele sunt de :grin:frontera,cumva??? Sincer sa fiu nici nu stiu :uameni ... cred ca sint de Vitara. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caliniva Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 (editat) poze iarna niva,dupa cateva drifturi sa dus si ambreiajul :grin: uita-i pozele scuze Editat Mai 13, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: lada niva poze. tank “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 (editat) Re: lada niva poze. hmmm, ceva mai de sezon:wink: Editat Mai 26, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: lada niva poze. hmmm, ceva mai de sezon:wink: [ATTACH=CONFIG]141638[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]141639[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]141640[/ATTACH] astea mai de sezon imi plac si mie :) mai ales ca am o mica idee despre zona respectiva :) apropo Dan ti-am urmat sfatul si am taiat intermediara si am lasat doar catalizatorul si teava de iesire de dupa el si de sunat suna cam lafel dar inca nu i-am gasit o metoda de fixare la catalizator si mi se balangane dar ii fac o treaba din doua table si un surub :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: lada niva poze. “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: lada niva poze. offtopic, cu scuzele de rigoare. “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: lada niva poze. revin cu 2 poze recente :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: lada niva poze. [ATTACH=CONFIG]144159[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Re: lada niva poze. idei de afaceri de la bulgari :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: lada niva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Re: lada niva poze. Editat Octombrie 26, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate