Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lada niva poze.

cristi3611

Postări Recomandate

Vizitator nivareloaded

Re: lada niva poze.

@andreicirip

Salut!

Ti-am vazut masina sapt. trecuta in ploiesti pe soseaua vestului parcata, si m-am oprit sa-ti vad cauciucele!

Unde ai facut pozele?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 271
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Fac "sapaturi" pentru niste piese rusesti, mai precis, planetare HD fata/spate, blocante, ambreiaj HD, fuzete, cupla elastica HD, grupuri 4,1 (pinion si coroana), carcasa grup fata din otel si kit reductor cu raport 1:3. Piesele rusesti facute de AVTOVAZ sunt excelente la preturi absolut decente. Problema este cum sa le iau din Rusia.

N-ar fi rau daca reusiti sa rezolvati si ultima problema.In cazul in care aveti vre-un rezultat ,v-as ruga sa ma anuntati si pe mine ,fiind direct interesat( poate daca se comanda cantitate mai mare vin mai ieftine pentru ca se impart comisioanele si transportul).In rest ,sa auzim numai de bine.

P.S. Pentru nivaforever : Va asteptam la una din iesirile cu gasca din Constanta.

Link spre comentariu

Vizitator nivareloaded

Misto incaltarile.E sora geamana a Natashei mele.:h5

cauciucele sunt traker, 195/80/15.

daca ele sunt surori, poate devenim si noi frati de o bere la vre-o tura pe coclauri??!!:2dr

Link spre comentariu

cand treceti prin valcea stiu eu niste trasee excelente pentru niva...

binenteles cu randul de bere de rigoare.....

p.s. arata foarte bine rusoaicele...aveti grija de ele.....adica sa nu mergeti pe asfalt.....ca le stricati,stiti voi...mai pe langa ca e mai sigur...

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

cauciucele sunt traker, 195/80/15.

daca ele sunt surori, poate devenim si noi frati de o bere la vre-o tura pe coclauri??!!:2dr

Toate la randul lor.:wink: Cine stie , cand ajung prin Prahova o sa anunt ,sau poate in vara ajungeti la mare ,pe langa Mangalia ,si atunci sigur dam o tura prin zona ca sunt la mine acasa acolo .Si avand in vedere ca o sa fiu gazda cu siguranta pregatesc :2dr si gratarelu.

Link spre comentariu

Salutare!

Frumoase pozele,ai cam pus-o putin la treaba.

Dupa cate imi dau seama din poze,este 1600 pe carburatie.Poti spune cum sta cu consumul?Daca ai mers cu una pe injectie,ai sesizat diferenta intre ele?Ai pus GPL?

Masina o ai de mult?Te intreb pt ca stiu ca era una la fel ca a ta in Bucuresti de vanzare.

de cand i-am schimbat cauciucurile a crescut consumul.Mediu cam 8-9-10%, depinde foarte mult de teren.INca nu am apucat sa testez si una pe injectie ca sa pot face comparatie.Cea care era de vanzare este chiar a mea , dar nu ma lasa inima sa o dau , din cate noroaie si zapezi m-a scos.

Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda
Link spre comentariu

@andreicirip

Salut!

Ti-am vazut masina sapt. trecuta in ploiesti pe soseaua vestului parcata, si m-am oprit sa-ti vad cauciucele!

Unde ai facut pozele?

ma bucur ca ne cunoastem masinile.Cu dragos nivaru am m-am intalnit in benzinarie dar eram cam grabit si nu apucat sa vb mai mult.

Pozele sunt facute pe langa Giugiu si Ploiesti.

Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda
Link spre comentariu

@dmx...iti spun eu dimensiunea la copia simex:la insa turbo are din pamant pana deasupra florii 72-73 cm,sunt potrivite pt niva si nu afecteaza transmisia ,eu am masurat cu ruleta la un prieten pe o suzy vitara,dar depinde de firma de resapare...sunt multe....

Asta pare sa fie in regula, ale mele au 74 cm(205/80/16) si sunt multumit de cum se misca.Merita incercat simex-uri pe 205/15, asta daca o sa-mi mai iau un set de jante pe 15, ca am deja doua seturi pe 16.

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

Jantele pe 15 sun OK pt ca poti pune sosoni pe ele. La cele de Niva, pe 16, gasesti mai greu profil pt teren. Chestia la cele pe 15 e ca pierzi din garda si, de multe ori e simte lucru asta. Incercati cu doza de bere sub baie si o sa vedeti.

Link spre comentariu

Jantele pe 15 sun OK pt ca poti pune sosoni pe ele. La cele de Niva, pe 16, gasesti mai greu profil pt teren. Chestia la cele pe 15 e ca pierzi din garda si, de multe ori e simte lucru asta. Incercati cu doza de bere sub baie si o sa vedeti.

Da...

Ziceam ca n-o sa bag felxul in ea...

Tocmai i-au aratat la stiri pe amicii de la RAR cum opreau masini "modificate" in trafic...

Vroiam sa-i schimb barele cu tevi, vinciuri fata-spate, jante de samurai, tzgomme, decupajele de om serios, priza aer rece prin capota...

Cred ca pot deja sa le duc talonul.

A,

Si se scumpeste si benzina !

Cred ca ne vedem si pe forumul GPL.

Link spre comentariu

@u.b.u.,@cretu

:oldcu o taxa de 80 lei la rar si cu o mica "cunostinta"acolo se poate trece in acte orice anvelopa apropiata de cea originala.....asta daca masina nu e modificata in exces.....ca dupa aceea se schimba treaba....

In curand cand se vor trezi autoritatile si vor vedea ce amploare a luat fenomenul.....sa te tii frate cu impozite,taxe,interdictii pe drumuri forestiere din partea ocoalelor silvice sau a obstilor satesti.....viitorul e cam sumbru,nu o sa ne mai putem da de capul nostru.....trebuie sa fie ceva autorizat sa stie si <oamenii>de noi si sa ne ia banii pe distractie....asta se va intapla in timp.....dar sigur....si Doamne fereste sa atinga cineva cu o masina preparata o masina de serie..ca e belea.

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Si pe mine m-au oprit.

1.Au vazut sosonii de aro(JR 78R15),si,au zis sa le dau certif de inmatriculare-raspuns:le-am dat cu o copie de pe cartea de identitate peste bot,in care scria ca si rotile de pe masina sunt agreate de RAR.

2.Au vazut folia pe geamuri-aceeasi problema-le-am aratat omologarea si nu au mai marait.

Oamenii sunt pusi pe capatuiala,dar de la mine nu prea o sa vada nimic.

bau bau
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cateva poze cu proiectoarele montate recent, montaj care a durat aproape o zi :grin: .Am avut si un releu nou defect....pana la urma le-am montat cu un releu de faza lunga de pe o veche 1300 :old care functioneza bine deocamdata, sper sa nu fie probleme

:ft

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Pentru treceri prin vaduri cu apa ceva mai adinca eu folosesc o husa de protectie din foaie de cort pe care o pun in fata radiatorului inainte de a intra in apa. Solutia este simpla si mai ales foarte eficienta, va scuteste de neplacerile cauzate de intrarea apei in filtrul de aer si de acolo in admisia motorului.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Pentru treceri prin vaduri cu apa ceva mai adinca eu folosesc o husa de protectie din foaie de cort pe care o pun in fata radiatorului inainte de a intra in apa. Solutia este simpla si mai ales foarte eficienta, va scuteste de neplacerile cauzate de intrarea apei in filtrul de aer si de acolo in admisia motorului.

mda .buna idee ,am in plan un snorkel ,pana atunci voi evita trecerile prin apa

dar ideeea cu husa de protectie ramane valabila:tk

Link spre comentariu

mda .buna idee ,am in plan un snorkel ,pana atunci voi evita trecerile prin apa

dar ideeea cu husa de protectie ramane valabila:tk

La trecerile prin apa sa aveti mare grija si la circuitele electrice.La Natasha mea am observat unele pierderi de putere(practic nu se mai accelereaza decat cu un avans serios) si unele sigurante care se ard (de obicei cele din stanga volanului ) si atunci riscati sa ramaneti fara electroventilatoare , lucru care duce inevitabil la fierberea motorului .

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator nivareloaded

Un mic montaj facut de lordeko, motiv pentru care-i multumesc!

Montajul a fost facut cu fotografii din M-tii Baiului!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare