Mugur Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 Sa poti sa crezi, Cand unii te inseala Sa te ridici, Cand altii te doboara Sa poti pastra, Cand altii vor sa alunge Sa razi, Chiar daca sufletul iti plange Si cald ramai… Chiar daca afara ninge ASTA-I ARTA DE A INVINGE !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 In acelasi registru, cu scuze ca le citez din memorie(poate putin modificate) Toti prietenii a-ti vor binele...... Nu-i lasa sa ti-l ia! Nu conteaza ce ai, pt ca, oricum, ceea ce nu ai, este cu muuult, muult mai mult... Si mottoul meu: Traieste ca si cum ai muri maine, dar munceste ca si cand n-ai muri niciodata... Cantitatea de inteligenta de pe pamant este constanta, dar, populatia este in continua crestere... Si una de la mentoru meu(D-zeu sa-l odihneasca) Bateti nevasta de trei ori pe zi, daca nu stii tu de ce, ...stie ea... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 In acelasi registru, cu scuze ca le citez din memorie(poate putin modificate) Toti prietenii a-ti vor binele...... Nu-i lasa sa ti-l ia! Nu conteaza ce ai, pt ca, oricum, ceea ce nu ai, este cu muuult, muult mai mult... Si mottoul meu: Traieste ca si cum ai muri maine, dar munceste ca si cand n-ai muri niciodata... Cantitatea de inteligenta de pe pamant este constanta, dar, populatia este in continua crestere... Si una de la mentoru meu(D-zeu sa-l odihneasca) Bateti nevasta de trei ori pe zi, daca nu stii tu de ce, ...stie ea... sper ca N...a nu era pe langa tine la ultima remarca !!! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate