GOGANU24cm Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT TARTA a fost BONUS LA oaie.....iar blokantu era STOCK :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT auziti mai, dar nu v-au dat voie in trial dupa ce au trecut concurentii, ca Filip si pt. asta venise... ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT Ce naibi sa fac Cristi ca nu-mi ieseau nici de nebune feliile perfect egale....... :P ........ "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT Pentru respectarea adevarul istoric n-am mai dat filmul de la coada la cap. :grin: [youtube:2zsmz5dz] [/youtube:2zsmz5dz] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT DECI..... sa lamurim un lucru pentru totdeauna.....PATROLU NU RAMANE NICAIERI !!!!!!!!!.......am dovada (filmuletzul) :ha: :ha: @gaganu....ZDREANTZO imi pastrez acumulatorii pt tine cand vei face joc de glezne cu toyota :h5 (avem nevoie de tine la azUga :x :x ) @tractozaure.......asteptam semn de la tine cand e gata INDISTRUCTIBILUROZAURUL :ha: :ha: :h5 ..... @Miroane....mersi pt sustinere..... :h5 ....MITZU :jp1 :ha: [youtube:1xdiawwk] [/youtube:1xdiawwk] patrolu nu ramane ca nici nu intra pe unde intra toyota :ha: :ha: :banana MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT Deja se prevesteste ('n zare) o Azuga ... "incinsa:"! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT DECI..... sa lamurim un lucru pentru totdeauna.....PATROLU NU RAMANE NICAIERI !!!!!!!!!.......am dovada (filmuletzul) :ha: :ha: @gaganu....ZDREANTZO imi pastrez acumulatorii pt tine cand vei face joc de glezne cu toyota :h5 (avem nevoie de tine la azUga :x :x ) @tractozaure.......asteptam semn de la tine cand e gata INDISTRUCTIBILUROZAURUL :ha: :ha: :h5 ..... @Miroane....mersi pt sustinere..... :h5 ....MITZU :jp1 :ha: [youtube:2ji6cyuc] [/youtube:2ji6cyuc] patrolu nu ramane ca nici nu intra pe unde intra toyota :ha: :ha: :banana da da da ai dreptate....ia sa incepi gogane sa te bagi si u prin zonele alea mai rele:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT Ce naibi sa fac Cristi ca nu-mi ieseau nici de nebune feliile perfect egale....... :P ........ Acum am inteles Vali :grin: de ce era Miron cu gura pana la urechi! :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT pai dupa ce m-am saturat de pastrama cu piine .....a venit mamaliga si am bagat cu mamaliga.....apoi si tarta lu' cheliosu(sarumina mama lu' cheliosu) :ha: :ha: cine are poza cu oaia?? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT Cu oaia n-am poza, dar am un filmulet. [youtube:vn9f0oad] [/youtube:vn9f0oad] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT ceva concluzii despre diferenta de tractiune a diferitelor profiluri MT se pot trage in namoalele ce s-au framantat de voi? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT Uite si oaia! Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT @soimu.....ref la MT : inainte ma dadeam cu BFG MT....pt care am numai respect....foarte rezistente si se consuma greu....intradevar nu descarca rpd dar am urcat cu ele unde nu erau urme de SIMEX :ha: ....Acum mi am luat niste TSL SUPER SWAMPER....desi ele sunt pt rockcrawling (sper ca am scris bine)....sunt altceva chiar si pe noroi....le ajuta mult crampoanele exterioare care nu se incarca...si sunt mai gumoase...si usoare fata de cele resapate profil simex :grin: @gagane.....vom vedea in teren ce poate colivia aia a ta de o polishezi toata ziua ...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: OAIA CU BLOCANT @Gogane, ce modest esti! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate