Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Revenire Uzina ARO ?

Vizitator florin_florin

Postări Recomandate

Re: Revenire Uzina ARO

Poate o stringere de semnaturi si cu ajutorul OtV aro repus pe picioare ca fabrica .La carat nici o camioneta 4x4 nu suporta ce suporta aro si pus peste cit prevede fabricanul.Aro oriunde oricind .Aro S.O.S.

Buna

la cate pb sunt in Romania . Aro va ramane cu siguranta doar legenda.

Doar atat....

Vremurile e grele.

oamenii e nervosi, are arme ,trage

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca este motorizare de serie atunci are 2400 cm3 , 140 Cp la 5500 tr/min , cuplu max 204 Nm la 4000 tr/min , cutie si reductor Toyota , la drum lung daca este evacuarea ok te deranjeaza ca zgomot doar frecarea cu aerul :h5.

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Hai sa ne laudam....:ypu...Revenind la subiect:

Aro ca fabrica ,idee....si tot ce mai vreti voi este mort de mult.

A fost ucis in primul rand de catre cei care l-au gandit (inginerii minune ) apoi de cei care l-au ,,executat".....apoi de SISTEM care a pupat uin fund Vestul si a executat intocmai si neabatut ordinele venite de la Bruxselles.Ca sa te apuci acum sa dezchizi o ,,fabricutza"in care sa customizezi ARO este prea dureros .Ca sa nu mai spunem ca legislatia (RAR) este contra acestui gen de afacere..Deocamdata impozitele vor omora si ce a mai ramas pe sosele,rugina de pe masinile ,,pasionatilor" ,defectiunile tehnice,lipsa asigurarilor va face munca autoritatilor mult mai ushoara .Daca fiecare posesor de ARO ar avea grija ca masina sa corespunda estetic si mecanic normelor (norme permisive ) poate ar fi altfel privita aceasta masina..In situatia in care ne multumim sa mascam rugina cu stikere si sa ne marcam teritoriul cu ulei si trambe de fum ..ne meritam soarta..Sper ca toate masinile care nu corespund tehnic sa fie scoase de pe sosele.In acest fel vor ramane doar cele care merita si numai asa oamenii vor privi admirativ batranul ARO.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

nu stiu daca e 100% pe tema discutiei, dar cred ca e interesant:

http://www.zf.ro/auto/inmatriculari-de-aro-noi-la-cinci-ani-de-la-oprirea-productiei-7492924

O fi cineva de aici de pe forum??:grin:

"Înmatriculări de Aro noi, la cinci ani de la oprirea producţiei

Două maşini noi Aro au fost înmatriculate în iunie şi septembrie, la cinci ani de la oprirea producţiei uzinei din Câmpulung Muscel şi la trei ani de la înscrierea în circulaţie a ultimelor modele ale mărcii, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Înmatriculările au surprins atât proprietarul licenţei Aro, cât şi reprezentantul fanilor mărcii. "Singura explicaţie este că achiziţia a fost făcută în trecut, dar cel sau cei care au înregistrat maşinile le-au ţinut nerulate până acum. Nu putem şti cine sunt aceste persoane, ar putea fi din rândul celor pasionaţi ai mărcii. În ce ne priveşte, ultimele maşini şi piese le-am vândut în 2007", a declarat Sergiu Filip, directorul general al firmei care deţine terenul şi licenţa Aro - Landmark Management, controlată de omul de afaceri Nicolae Raţiu."

Editat de Astral

:cl

Pathfinder 2.5TD (2007)

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Din pacate, din partea Conducerii acesti tari, nu trebuie sa mai asteptam revigorarea ARO. Cei ce ne conduc stim prea bine, au alte interese. Doar pasionatii pot mentine vie flacara ARO. Am toata stima pentru acesti pasionati.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Am,, ARO'' masina ce o vor mosteni si copii mei , din cauza taxelor incepind cu cele de vanzare pina la taxa de respirat aer , asa ca o vedeti vedea si peste o 100 de ani pe ulitele noastre caci nu sunt sigur ca vom avea si autostrazi:grin: dar la ARO nu ii sunt de trebuinta asa ca deviza mea ,,ARO pe VIATA'' :grin:

• Like 1

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare