Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suspensii prea rigide grand cherokee?

Vizitator CUCU

Postări Recomandate

salut,am luat un grand cherokee sh 2001, 4.7l.

vroiam sa va intreb daca de vina sunt suspensiile prea rigide sau anvelopele ( 2.0 atm) fiindca fiecare groapa, piatra,denivelare se simte puternic,de-ti merge pana la stomac; sau pur si simplu asa este gc ,n-ai ce face.

sunt total lipsit de expereinta in domenoiul acesta,orice raspuns e de ajutor,multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: suspensii prea rigide grand cherokee?

Avand in vedere ca nu esti primul proprietar, este posibil ca cel dinainte, sa fi schimbat amortizoarele si sa fi montat amortizoare necorespunzatoare (nerecomandate de producator). Sau poate este doar o iluzie dea ta. Daca esti din Bucuresti, da-mi un telefon si te las sa mergi cu masina mea, doar asa poti face o comparatie (am amortizoare originale montate acum 5.000 Km).

Link spre comentariu

sa te plangi de suspensiile unui Grand.... :ha: ......se vede ca n-ai mers cu un Samurai.......

in alta ordine de idei citeste regulamentul....si treci pe la rubrica de prezentare a membrilor....completeaza locatia.....etc :grin:

Link spre comentariu

in alta ordine de idei citeste regulamentul....si treci pe la rubrica de prezentare a membrilor....completeaza locatia.....etc :grin:

Ia uita-te, de pe 18, cand s-a inregistrat, a mai intrat pe forum ? :ha:

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

@petrescu catalin... mai intai te prezinti conform regulamentului, dupa care incepi sa deschizi topicuri si sa discuti...

in general la JEEP (oricare model) si nu numai, cand intrii pe eren accidentat nu se recomanda presiune de 2 atmosfere in roti... multi merg cu 1 atmosfera, amortizoarele sunt o mica cauza indiferent de cat de rigide sunt, principala cauza este insa presiunea in anvelope.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare