Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad......

Postări Recomandate

Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad......

:hi

Un alt articol de imracaminte foarte important sint pantalonii. Bineinteles ca la acest capitol, in functie de activitate, anotimp, conditii meteo, cerintele fiecaruia (culoare, functionalitate, marca, pret, etc.) se poate "scrie in prostie". Zic sa ne limitam la ce fel de pantaloni purtam la offroad. Eu prefer stilul Cargo (cu buzunare laterale pe gamba). Si lungi si scurti, dar cu buzunare laterale. Acolo pot sa-mi patrez portofelul, ochelarii de soare, Flachmann-ul (asa se numeste aici sticluta aia metalica, plata, de buzunar, stiti voi, aia cu "doctoria") etc., fara sa stau pe ei (in cazul buzunarului din spate, sau sa ma stringa sau deranjeze la condus (sau in cazul unei erectii spontane :ha: ) in cazul buzunarelor din fata. Materialul sa fie rezistent, usor, sa se usuce repede (materiale sintetice).

De asemenea e bine sa fie intarit (dublat) in zona genunchilor si a "dosului" (la cur) cu codurasau ideal cu kevlar. Se stie ca asemenea pantaloni "dedicati" sint foarte scumpi in magazinele de profil. Am descoperit insa ca "pantalonii de lucru" din anumite branse (ex. forestier, santier, montaj) sint la fel de performanti dar mult mai ieftini. De ex. la magazin outdoor, o per. de pantaloni "bunicei" costa de la 100 in sus, pe cind daca ii iei de la mag. de branse, costa de la 20 la 50€. diferenta e ca nu scrie un anumit "logo" pe ei.

Valabil si la alte articole de imbracaminte (camasa, geaca, manusi)

De asemenea, multi dintre pantalonii "de lucru", au intaritura de pe genunchi in stil "buzunar". pt. a putea baga dedesubt protectii (pt. munci desfasurate pe genunchi-ex. la pus gresie), iar in offroad, se poate baga acolo o buc de "punga" sa nu treaca umezeala "altan" pina la piele, in cazul cind trebuie sa ingenunchiezi pt. a trage cablul troliului, dezgropat masina cu lopata, etc.

De ex. puteti sa va faceti o impresie bagind un ochi aici:

http://www.engelbert-strauss.de/

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si de la magazinul asta mi-am luat si manusile.

Manusi de montaj Spider. 11€ (inkl. TVA)

Se muleaza perfect pe mina (datorita materialului elastic si rezistent in acelasi timp numit spandex), nu transpiri in ele, ofera protectie klassa 3 (din cinci) la intepaturi, 4 (din cinci) la taieturi si datorita striatiilor din silicon de pe partea interioara un excelent "gripp". Inchidere variabila la incheietura miinii cu Klett (arici, scai sau cum i-o fi zicind).

Erau si mai "performante", la o diferenta de bani nesemnificativa, dar nu erau portocalii. Problema mare, ca nu se potriveau cu drujba. :grin:

PATROLATOR

Link spre comentariu

Nenea Patrolator, Unde e magazinu asta ??, Adicalea cum se numeste ? Banuiesc ca este retea in Germanica, asa ca il voi gasi in orice orasel mai mare..

PS "Nenea " vine de la faptul ca eu sunt ucenic in ceea ce priveste imbracamintea outdoor (credeam altceva dar..... :P maniac nu cred ca e un cuvant care sa te descrie in acest topic......mai bine PROFESIONIST :h5 )

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

asa @bbb ! provoaca-l :ha: . Oricum acum daca ai deschis si subiectul ciorapi, cred ca sunt esentiali........daca vrei sa te bucuri si de ceea ce vezi si faci...

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

@Patrolator: daca mai postezi ceva si despre ciorapi ne-ai lasat masca; oricum sunt uimit de cate informatie detii :h5

:grin:

Pot sa si tac. :ha: Credeam doar ca ma fac folositor dind mai departe informatii pe care le-am strins si verificat in vreo 10 ani, de cind ma intereseaza caracteristicile unor materiale sau substante.

Mie cel putin, imi place sa aflu de la altcineva cite una alta, de care eu nu am avut timp sa ma interesez. Asa imi economisesc timpul. Imi ramine mai mult pt. "prioritatile" mele. :ha:

Bun, revenind la ciorapi (pregateste masca). :ha:

Bineinteles ca sint "esentiali". As zice ca un ciorap "optim" pt. offroad ar fi unul putin mai lung decit gheata, sa aibe 2-5% elasthan (pt. a se mula perfect pe picior), sa nu aibe cusaturi (tesut dintr-o bucata), iar ideal sa contina si coolmax(protectie buna impotriva frigului, cu toate acestea "necalduros" vara) si sa aibe "zone" (respectiv calcii si talpa mai groase ca restul si o banda putin mai elastica in zona scobiturii piciorului. Lasind la o parte "marile" nume in domeniu, rezultate deosebit de bune ofera la bani modesti, ciorapii pusi in vinzare de magazinele Decathlon.

http://www.decathlon.ro/

PATROLATOR

Link spre comentariu

Nenea Patrolator, Unde e magazinu asta ??, Adicalea cum se numeste ? Banuiesc ca este retea in Germanica, asa ca il voi gasi in orice orasel mai mare..

Numele este ENGELBERT-STRAUSS (strutz) imbracaminte profesionala (adica pe profesii).

Adresa o gasesti dind "klick" pe "kontakt" (chiar dedesubtul emblemei-aia cu strutzul stg. sus) si in afara de acolo, e "on-line" in toata Germania.

PATROLATOR

Link spre comentariu

... iar ideal sa contina si coolmax(protectie buna impotriva frigului, cu toate acestea "necalduros" vara) ...

As vrea sa fac o mica rectificare. Coolmax-ul intradevar, are rolul de a racori piciorul vara, prin indepartarea rapida a transpiratiei de pe piele. Ca sa functioneze cum trebuie, incaltamintea trebuie la rindul ei sa permita eliminarea rapida a umezeli, adica sa dea voie piciorului sa "respire". In ce priveste protectia impotriva frigului, tesatura trebuie sa contina fibre thermolite. Alegerea sosetelor in functie de incaltaminte este extrem de importanta atit vara cit si iarna. In sezonul rece, la ture in care se sta afara mai mult de 6-8 ore, recomand asa zisele sosete tehnice care se poarta in clapari la ski. Au incluziv tratament antibacterian, asa ca nu te faci de kkt daca te trezesti in intimitate cu cine stie ce bunaciune :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

@Patrolator : Ai auzit ceva de bocancii Mikey Mouse? Ii gasesti aici...http://www.apexmilitary.com/Military-Footwear.htm

Ma obsedeaza de ceva timp. Sunt folositi de pilotii americani, sunt "garantati " pana la -40 grade, si, daca am inteles eu , sistemul de izolare se face cu aer: respectiv ai niste valve pe laterale si pe acolo ii "umfli"...

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

@Patrolator : Ai auzit ceva de bocancii Mikey Mouse? Ii gasesti aici...http://www.apexmilitary.com/Military-Footwear.htm

Ma obsedeaza de ceva timp. Sunt folositi de pilotii americani, sunt "garantati " pana la -40 grade, si, daca am inteles eu , sistemul de izolare se face cu aer: respectiv ai niste valve pe laterale si pe acolo ii "umfli"...

Nu am auzit, dar ma voi interesa ce si cum.

Mare atentie cu produsele pt. U.S. Army!!!

Piata e plina cu plagiaturi. Toti fac produse pt. U.S.Army.

Nici macar americanii cred ca nu stiu de unde le vine echipamentul. In orice caz, daca vrei ceva "bun" si de la americani, uita-te un pic aici:

http://www.bellevilleshoe.com/

Iar daca iti este bun si de la producatori "neamericani" iti recomand Meindl (in orice caz, nu vei gasi modele militare in cataloagele "civile") care doteaza multe din armatele europene, africane si asiatice.

Peste asteptarile mele, se comporta bocancii de desert ai copiloatei mele, de la Panama Jack.

Uite-n poze:

PATROLATOR

Link spre comentariu

Poti sa te uiti si aici, dar eu nu cred ca raportul pret/calitate e asa de bun cum este prezentat. Eu as opta tot pt. un Meindl care poate optic nu este asa reusit, dar "face".

http://www.magnumboots.com/

PATROLATOR

Link spre comentariu

OK. M-am lamurit si cu bocancii Mikey Mouse. Nu exista un producator cu acest nume. Genul asta de bocanci "gonflabili" este cunoscut sub aceasta denumire (dupa aspect un nume logic :grin: ). Se pare ca intr-adevar sint facuti pt. temperaturi foarte joase, dar nu cred ca e ceva practic pt. offroad, din urmatoarele motive:

- Sint de cauciuc (sau cauciucati)=grei + ca transpiratia nu poate fi transportata catre exterior

- Fiind gonflabili sint in mod logic mai voluminosi decit bocancii normali, deci mai incomozi la condus.

Si in Romania sint extrem de raspinditi, mai ales in zone rurale, cunoscuti fiind sub numele general de cizme de cauciuc. :grin:

Citind despre domeniile de aplicatie (pilotaj, snowmobil, pescuit la copca, vinatoare arctica) observ ca sint toate activitati unde nu se folosesc prea mult picioarele, deci nu se incalzesc, trebuindu-le astfel, o f.buna izolatie (aerul este unul dintre cei mai buni izolatori termici-ex.termopan) pt. a limita pierderea de caldura prin bocanc.

First issued to U.S. GIs during the Korean War, the Mickey Mouse Boots are designed for combat and shielded against water and extreme cold. A wool lined interior and several layers of rubber serve as insulation. Their most distinguishable features are their giant size. Reminded of the iconic cartoon character, soldiers joked they were in Mickey Mouse's shoes.

That incarnation of a cold weather boot was derived from the earlier "shoepac" of WWII. These were white, but not as thick or durable - they were intended as an outer layer for shoes. Shoepacs did not stand up to the bitter cold snap of the winter of 1951 in Korea, when temperatures plunged far below their average, and army tents were scant protection. At a time when men were wearing their sleeping bags during the day to keep from freezing, Mickey Mouse boots were highly valued as a vast improvement over the protection of ordinary leather boots covered in shoepacs. The boots prevented frostbite even at -20 or —30 degrees Fahrenheit (-29 to - 34 Celsius). Many generations of the military have continued to wear these boots also called M&M. Now they're available in black, special moisture- wicking liners, and ratings down to an amazing —60 degrees Fahrenheit (-51 Celsius). Through Surplus and Adventure Army Surplus store the average outdoor adventurer can buy the Mickey Mouse boots. Backpackers, fishers, or campers exposed to ice, snow, and water can enjoy their sport without fear of frozen toes.

Daca-ti plac insa f. mult si nu te afecteaza sa umbli non-stop ud la picioare si sa fi incaltat ca Mickey Mouse, ia-ti o per., asa macar aflam si noi despre ei, de la cineva care i-a testat live. :h5

PATROLATOR

Link spre comentariu

de mai bine de 10 ani port numai bocanci de aici

http://www.grisport.co.uk/acatalog/Ligh ... kking.html

niciodata nu am avut surprize sa se rupa, descoase din senin, cand erau "pe sfarsit" ii vedeai si te puteai pregatii din timp

in general sfarsitul era dat de inesteticul aspect de uzat mai ales dupa cate o "baie" de ulei de motor, lucru frecvent, pentru ca sunt si bocanci de folosit in atelier

ciclul lor era de 3-5 ani, si include purtat zilnic iarna cand e zapada afara (inclusiv la serviciu) si la toate iesirile de pescuit (iarna sau vara)

sunt faorte comozi si extrem de longevivi, iar multitudinea de modele lasa putine zone neacoperite

acum am de la ei o combinatie de bocanci de lucru- agrement, singurul dezavantaj fiind in greutatea putin mai mare data de protectia de la varf

norocul e ca se fabrica in arad, si le gasesti intr-un magazin de prezentare (cu f mici defecte) care vinde bocancii la 150 ron perechea, si de multe ori au pretul de 50-70 lire pe ei

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Alegerea sosetelor in functie de incaltaminte este extrem de importanta atit vara cit si iarna.

Absolut corect! :B

Cu toate ca exista tendinta de neglija acest aspect, doar o combinatie perfecta a echipamentului da un rezultat perfect. Si pt. ca obiectele de echipament (egal care) sa "faca" ce trebuie pe toata durata "vietii" lor conteaza enorm sa fie intretinute corespunzator. De ex., degeaba se cumpara geaca gecilor cu Gore-Tex-ul lui peste, de sute de Euro, daca fraierul o spala cu detergent "praf" care contine celuloza. Celuloza aia "inteapa" (gaureste) membrana, si dupa o vreme incepi sa injuri firma, ca ce kk. vinde de banii aia, ca-ti trece ploaia prin "parpalac".

Si apropo de inscriptia waterproof, de pe anumite articole care contin membrane orice-TEX.

Numai la f.putine nume (ex. Gore-Tex) este TOT articolul garantatwaterproof.

Majoritatea garanteaza doar impermeabilitatea membranei, nu si a cusaturilor. :y

In multe magazine scrie asta mare pe afise. Asa ca cititi cu atentie! ce scrie in carticica aia mica atasata articolului, sa nu aveti surprize.

De exemplu, mi-am luat acum trei ani , o pereche de sandale!!! Keen, de outdoor. Poarta inscriptia waterproof!!!. Se refera la pielea exterioara. Adica este tratata pielea pt. a nu se uda (imbiba). Inauntru sint captusite cu neopren, exact genul de sandale de trekking, unde mai ai de trecut cu piciorul un piriu-doua, si a nu fi nevoit sa umbli mult timp ud la picioare (se usuca extrem de repede). Si-mi spune vinzatoarea:"da sa stiti ca intra apa in sandale". Am intrebat-o mirat, de ce-mi spune asta, ca doar vad ca sint sandale, deschise, normal sa intre apa in ele. S-a scuzat ca n-a stiut ca stiu despre ce e vorba, si a spus ca au fost deja oameni care au facut reclamatii pe acest motiv :pr :ha:

PATROLATOR

Link spre comentariu

Nu ma mai pot abtine !

@Patrolator , cu ce te ocupi de ai atatia bani pentru chestiile astea?

Intradevar tu esti un fel de zeu al tehnici pe forumul asta.

De ce ai spus ca talpa vibram nu e buna sau comoda?

Mai este vreo talpa care e printre cele mai bune?

Never stop exploring
Link spre comentariu

Cu toate ca exista tendinta de neglija acest aspect, doar o combinatie perfecta a echipamentului da un rezultat perfect. Si pt. ca obiectele de echipament (egal care) sa "faca" ce trebuie pe toata durata "vietii" lor conteaza enorm sa fie intretinute corespunzator. De ex., degeaba se cumpara geaca gecilor cu Gore-Tex-ul lui peste, de sute de Euro, daca fraierul o spala cu detergent "praf" care contine celuloza. Celuloza aia "inteapa" (gaureste) membrana, si dupa o vreme incepi sa injuri firma, ca ce kk. vinde de banii aia, ca-ti trece ploaia prin "parpalac".

Asa e romanu'. Da 7-900 lei pe o "jaka", dar zice ca e scump un detergent special facut sa protejeze testura respectiva in valoare de 2-30 de lei care te tine maxim 2 spalari :pr Majoritatea le duc la curatat chimic, curatat care este total contraindicat!!! Ar fi de retinut ca materialele astea se spala la maxim 30 grade si este interzisa centrifugarea!!! Prin centrifugare, fibrese se "despart" si se duce 'reakului si confortul termic si impermeabilitatea.

Majoritatea garanteaza doar impermeabilitatea membranei, nu si a cusaturilor. :y

Pt. inconvenientul asta, la imbracaminte, s-au inventat cusaturile lipite. Nu o spun pt. tine, o spun pt. cei mai putin familiarizati si se uita pe aici sa mai prinda una alta. Eu folosesc nadragi si o foita de la GreatEscape. De 4 ani nu am spalat nadragi in masina. Ii spal pe mine cu un burete sub dus. Acuma rideti ca recunosc ca e de ris, dar imaginati-va ca ma bag la dus cu nadragi pe mine si asa ii spal. Sunt ud doar de la glezne in jos :grin: Unde mai pui ca in 20 de minute sunt uscati.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

de mai bine de 10 ani port numai bocanci de aici

http://www.grisport.co.uk/acatalog/Ligh ... kking.html

niciodata nu am avut surprize sa se rupa, descoase din senin, cand erau "pe sfarsit" ii vedeai si te puteai pregatii din timp

in general sfarsitul era dat de inesteticul aspect de uzat mai ales dupa cate o "baie" de ulei de motor, lucru frecvent, pentru ca sunt si bocanci de folosit in atelier

ciclul lor era de 3-5 ani, si include purtat zilnic iarna cand e zapada afara (inclusiv la serviciu) si la toate iesirile de pescuit (iarna sau vara)

sunt faorte comozi si extrem de longevivi, iar multitudinea de modele lasa putine zone neacoperite

Si eu tot GriSport folosesc de vre-o 5 ani (sunt la a 2-a pereche) si sunt super ok atat la munte cat si in oras.

norocul e ca se fabrica in arad, si le gasesti intr-un magazin de prezentare (cu f mici defecte) care vinde bocancii la 150 ron perechea, si de multe ori au pretul de 50-70 lire pe ei

:ha: Si la Bucuresti este o fabrica, pe la IMGB. Pe ultimii pe care i-am luat (de trekking) am dar vre-o 80 Ron, tot asa "cu mici defecte" dar eu nu le-am gasit.

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Nu ma mai pot abtine !

@Patrolator , cu ce te ocupi de ai atatia bani pentru chestiile astea?

Intradevar tu esti un fel de zeu al tehnici pe forumul asta.

De ce ai spus ca talpa vibram nu e buna sau comoda?

Mai este vreo talpa care e printre cele mai bune?

:ha: :ha:

Pai cum se vede in profil, sint mecanic de Crash-Teste. Nu cistig foarte bine dar nici foarte rau.:grin:

Sa zic asa, ne descurcam de la o luna la alta. "chestiile astea" (pantofi, imbracaminte)de care vorbesti, sint lucruri pe care le are orice om. Diferenta consta in faptul ca eu nu dau o suma de bani X pe un lucru pt. ca il cheama (de ex. Gucci) si e la moda prin discoteci si cafenele, ci dau suma de bani X, pe ceva care stiu ca a fost creeat cu un scop (altul decit sa sara in ochi si sa atraga atentia), scop care este in legatura cu necesitatile si hobby-urile mele.

Marturisesc ca in acest caz, suma aia X, e de fapt X+ (da`nu mult+ :wink: ).

Plusul il acopar din "banii de tigari". Acest termen de "banii de tigari", defineste capitalul format din 100 (una suta) Euro/ luna (cit ma costau tigarile), pe care ii pun deoparte de circa 5 ani de cind m-am lasat de fumat. Socoteala-i simpla si la indemina oricui.

100€ x atitea luni = Atita fond de hobby :ypu .

Si e si mai sanatos si mai placut ca fumatul.

Asa ca sa nu crezi ca m-am lasat adoptat de Bil Gates, sau Seicul din Abudabi, (nu ca nu mi-as dori asta :grin: ). Sint si eu un proletar ca oricare altul, care intoarce de doua ori banul pina sa-l dea din mina, doar ca am poate o pasarica prea mult (sau un stol intreg :ha: ).

Referitor la talpa vibram am spus doar ca pt. condus, e mai comoda una fara vibram, pt, ca e mai maleabila si ofera astfel un "simt" mai bun in picior (mai ales cel de gaz :grin: ). In rest pt. munte, bolovanis, vibram e grozav, fiind foarte stabil.

Iar talpa cea mai buna, e cea potrivita pt. ceea ce faci. (ex.: este neindicat sa faci Jogging cu talpa vibram, iar la footbal crampoanele sint mai bune decit "labele" de scafandru) :ha:

PATROLATOR

Link spre comentariu

Din vara lui 2007 ... am descoperit papucii Crocs ... http://www.crocs.com ... au fost excelenti la iesirile in natura din vara pana toamna, am fost cu ei si pe ATV si in masina ... dar la penultima iesire am nimerit intr-o zona numai cu tepi si am muncit 10 minute sa scot tot tepii din ei! Acum am revenit la ghete!

Am facut aceasta interventie pentru ca sa se vada mai bine diferenta intre baza piramidei, unde sunt eu ... si varful piramidei unde se dezfasoara discutiile de pe acest topic!

Continuati ... forumul CLUB4x4 este un excelent mod de informare! Felicitari!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

domnilor experti, o intrebare de necunoscator: astia de mai jos, sunt ceva de capul lor?

http://www.jack-wolfskin.com/en/desktop ... e-product/

Dupa parerea mea, as zice da. Un produs bun, la un pret corect.

PATROLATOR

Link spre comentariu

Vorbisem mai sus de pantaloni. Cit p-aci` sa uit un amanunt f. important, cu toate ca nu pare, la prima vedere. Cureaua sau centura, care ne tine nadragii, dar nu numai atit. Pusa perfect orizontal (pe vremuri), sau mai lasata in fata si mai ridicata in spate (acum), fara curea nu stau pantalonii cum trebuie. Stiu ca unii o sa zica ca ei poarta pantalonii fara curea, dar ma intreb, atunci de ce pun producatorii gaici de curea la pantaloni? E ca si cum ai purta un pantof cu sireturi, fara sireturi (ca doar merge si asa) :ha: .

In afara ca tine pantalonii in "pozitie", mai poti "depozita" pe/in curea, o gramada de accesorii (Leatherman-ul, ochelarii de soare, machetta, aparatul foto, mobilul sau banii)

Bun! Curea, curea, dar ce fel? Pt. outdoor/offroad in nici un caz de piele. Sau daca din piele, atunci o piele "impregnata" (waterproof), care bineinteles este f. scumpa si la cumparare si la intretinerea ulterioara.

Am folosit (si posed ) si eu de-a lungul anilor (ca oricare altul) citeva curele, "preferata" (pt. outdoor/offroad) la ora actuala, fiind una din tesatura sintetica (nu cunosc denumirea romaneasca a materialului, dar il cunoasteti precis toti) foarte rezistenta, cu inchizatoare rapida sistem baioneta, reglare variabila a lungimii si buzunar secret (ex.: pt. prezervativ :ha: ).

Intimplator este de la Jack Wolfskin (din anumite motive de marketing nu sint fan-ul acestui "nume", dar asta se refera doar la mine - chestia cu kk si gustul omului), dar asta n-are importanta (oricum, egal ce "brand" au, aproape toate vin din China) :ha: .

Imi place pt. ca se inchide si deschide f. repede (deschisul merge cu o singura mina), nu trebuie cautata "gaura", un trebuie bagat in gaici "restul", e solida (nu se pliaza la gaica din spate), isi pastraza forma si dupa ce, trei-patru saptamini in sir, a fost agatat de ea Leatherman-ul (in cazul meu Victorinox-ul, lanterna si sprayul de piper), poti "ascunde "diverse nimicuri" in ea si se preteaza mult mai bine pt a improviza un garou (doamne fereste sa avem nevoie) sau a lega ceva, decit o curea din piele cu catarama classica.

PATROLATOR

Link spre comentariu

o fi fost secreta...dar cand vii in arad o sa vad cum ma invart de troliu nou.... :ha:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare