Patrolator Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Salut. Cam asta e solutia; http://www.amazon.com/Bates-DuraShocks-Weather-Olive-Mojave/dp/B000G5WG2Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1308850658&sr=8-1 sau http://www.amazon.com/Mens-Bates%C2%AE-DuraShocks%C2%AE-Steel-Toe-Weather/dp/B0009OA5FM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1308850658&sr=8-2 Probabil ai putea gasi si amazon.uk sau pe e-bay. Mda, internetul e o idee buna, problema cu el, la incaltaminte, e incercatul... . Cum ziceam, am mai avut o pereche luati pe "ne-ve". ... Macar daca ar fi amazonul nemtesc... mi-ar fi fost mai usor cu schimbatul sau trimisul inapoi. Oricum merci mult :tk Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Mda, internetul e o idee buna, problema cu el, la incaltaminte, e incercatul... . Cum ziceam, am mai avut o pereche luati pe "ne-ve". ... Macar daca ar fi amazonul nemtesc... mi-ar fi fost mai usor cu schimbatul sau trimisul inapoi. Oricum merci mult :tk Poti sa ii iei cu incredere de pe net in baza masurii lor, de exemplu eu port 9,5 US sau 42,5 European, bocanci de la Bates sunt si ei 9,5 M corespunzand cu mare parte din incaltamintea pe care o am, daca ai piciorul ceva mai lat nu lua M ia o masura peste. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Nu stiu cum sa fac sa intru in posesia unei perechi din astia. Am avut o pereche ce mi-o adusese un amic din U.S.A., dar din pacate mi-au fost o idee prea mari si a trebuit sa ma despart de ei. Am dat vreo 230$ pe ei pe vremea aceea, dar faceau fiecare banutz. Pe aici am incercat sa bag un ochi pe la Military-shop-uri, dar au doar surogate ieftine. :bi Vreo idee...??? Da ia legatura cu cei de sunt la datorie in afganistan sau in alte teatre de operatiuni au magazine de acest gen si pretul nu depaseste 100 de $ si calitatea eeeeee exceptionala. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Da ia legatura cu cei de sunt la datorie in afganistan sau in alte teatre de operatiuni au magazine de acest gen si pretul nu depaseste 100 de $ si calitatea eeeeee exceptionala. .... Poi sti tu ceva? (Ca m-as baga si eu la o pereche):h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Da ia legatura cu cei de sunt la datorie in afganistan sau in alte teatre de operatiuni au magazine de acest gen si pretul nu depaseste 100 de $ si calitatea eeeeee exceptionala. Calitatea e intradevar exceptionala dar pretul depaseste 100$ la modelul de mai sus, spun asta din experienta nu din search pe google. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... eu merg pe varianta Mammut echipament si Salewa / Jack W bocanci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Pentru ca unii dintre noi au si Juniori in ”dotare”, ar fi bine sa ne gandim si la ei, mai ales ca marii producatori nu prea au dimensiunile necesare si pentru ei,.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Astia au cite ceva pt. "kid`s" si livreaza inclusiv in Romania (pret pausal 12,90€ indiferent de valoarea marfii) http://www.fitforkid.eu/ Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bikebv Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... http://www.cabelas.com/catalog/browse/footwear-mens-footwear-mens-work-western/_/N-1101191?WTz_l=SBC%3BMMcat104797980%3Bcat104747580 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dobridri Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Buna ziua, haine respirabile, rezistente la vant si ploaie...cu gluga ca si incaltaminte....pantofi sport cu talpa tare...bocanci de munte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Eu am constatat ca gasesti echipament foarte bine facut, rezistent si comod la firmele care vind "echipament de lucru / protectia muncii". Concurenta e foarte mare aici si de ex. cei ce produc bocanci "de lucru" (Steel Blue, Oliver, Rossi, Bata etc) se lupta sa-si mentina clientii creind "brand loyalty'. Si fara doar si poate nu poti crea asta decit daca calitea e exceptionala, in mod continuu. Una e sa porti de ex. bocancii un weekend la munte si alta sa-i porti 10 ore pe zi, 250 de zile pe an. Ceva facut de mintuiala sau incomod nu face fata. Si culmea e ca preturile la acest "echipament de lucru" sint foarte competitive, pentru ca nu e numit "echipament de outdoor" (tot ce are "outdoor" sau "recreational" sau "offroad" in denumire costa de minim 3x cit face!) Astia-s bocancii ce-i port de 5 ani cind ies pe teren, de la 38 grade aici la -18 in zapada pe munte in Romania: Steel Blue Argyle II iei cu $140 aici. Si ca sa nu uit ceva important: Pe mine ma costa zero, ca mi-i furnizeaza employer-ul ca obligatie de protectia muncii :banana Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
p.marian Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Cred ca echipamentul de lucru satisface si cele mai pretentioase persoane (exceptie aia cu firma pe maneca cusuta cu ata reflectorizanta) recomand totusi sa alegeti echipamente din gama peste medie, de regula nu mai e nevoie de nici o imbunatatire (gen impermeabilizare) sunt facute si garantate nu sunt la fel de bune ca cele profesionale pentru ca se folosesc maxim 2 ani (de regula 1) . Mare atentie totusi la cumparare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Salut In drumetiile mele pe plaiurile mioritice folosesc hainele (de corp,bluze,geaca impermeabila etc) cu care merg si la pescuit.Datorita faptului ca pescuiesc la musca artificiala la munte(90%) am nevoie de haine usoare,calduroase/racoroase,respirabile si impermeabile.Hainele de corp si bluzele sunt de la diversi producatori dar neaparat din microfibra(polarele) sau lana.Ca si geaca impermeabila/respirabila/usoara am optat pentru firma Simms(face in mare parte articole pt. flyfishing cu tehnologia Gore-Tex).Gecile sunt destul de scumpe dar cu cat este mai scumpa(la ei) cu atat mai buna.Bluzele pot fi cumparate din diverse magazina dar atentie : cat dai atat face(90% din cazuri). Bocanci am Crispi Stetind(de la Adamu) sau cum le zice si sunt foarte multumit de ei . ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Eu am cuparat de la zajo haine si spre surprinderea mea sunt fabricate in china, calitatvi sunt facute foarte bine si materialul pare foarte bun sa vad acum cat tin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 (editat) Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Imi poate recomanda cineva niste pantaloni impermeabili dar sa-i pot purta pe strada nu din aia de pescar.Ma uit la produsele de vanatoare de la Dechatlon si au asa ceva, a folosit cineva? Editat Septembrie 11, 2015 de Caphonne greseala gramaticala Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... De care gen ? Feminin, masculin....? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=1016489&viewfull=1#post1016489 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Imi poate recomanda cineva niste pantaloni impermeabili dar sa-i pot purta pe strada nu din aia de pescar.Ma uit la produsele de vanatoare de la Dechatlon si au ceva de genul, a folosit cineva? Noi avem echipament de club Inverness 100 (geaca si pantalon). La purtare pe strada nu prea as recomanda, sunt impermeabili in ambele sensuri (si la ploaie si la transpiratie). Iar gamele superioare (300, 500, etc.) sunt si mai calduroase (captusite mai gros pt confort termic sporit). Pentru utilizare pe strada as recomanda mai degraba un suprapantalon Glenarm: are avantajul ca poate fi dat jos cand nu mai e nevoie de el:wink: (ma refer strict la ce are Dechatlon la noi) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Multumesc, eu vreau ceva mai de oras, toamna, ploaie , acasa-serviciu si retur. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Cu ce ne incaltam si imbracam cand mergem in offroad...... Intre 350 si 800 lei dupa buget.Incearca magazinele de specialitate montana din zona/spatele Mag Cocor sunt 4-5 magazine diferite in zona,oferta destul de larga. Stiu,sunt al dracului de scumpi, dar fata de cei din Decatlon sunt rachete spatiale..... Si pe urma pastrati/spalati cu atentie te tin cu anii, sunt super confortabili, sunt impermeabili si respiranti,vantul nu trece si nu in ultimul rand arata suficent de bine cat sa poata fi purtati si in Bucuresti,fara riscul sa arati a militant ISIS sau pescar amator in metrou...:grin: GEN :ha: sportiv performant 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate