Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ssangyong Musso vs Hyundai Galloper

wld

Postări Recomandate

Dupa ce m-am "dat" cu Citroen hidraulic :sr , Dacia papuc 4x4 si ocazional cu Vitara, a venit vremea unui nou agregat.

Trebuie sa fie diesel, 5 usi, sa traga 2500-3000kg, sa fie o masina de tura decenta si sa coste putin, pt ca mai am inca 3 autoturisme si nu vreau sa aloc mai mult de 4000EUR pt achizitie si inmatriculare in Bg.

Nu vreau sa fac extrem, deci voi aloca un buget suplimentar pentru MT-uri de 31" sau 235x85R16 si eventual un troliu.

Cele 2 masini care raspund caietului de sarcini sunt cele din titlu. Personal inclin catre Galloper, dar Musso cu motorul Mercedes de 2900cc este cu 1000eur mai ieftin in medie. Ba chiar, la 4000 am gasit si inmatriculate in .ro, dar numai cu motorul diesel de 99CP sau pe benzina.

In concluzie, poate ma ajutati sa ma decid, dar as prefera ca parerile sa fie argumentate pe baza experientei personale. De pilda ar fi bine de cunoscut preturile pieselor de uzura si facilitatea in procurare, precum si fiabilitatea generala a ansamblului. Pot repara fara probleme orice, dar prefer sa n-o fac chiar toata ziua, pt ca mai exista si familia, si o casa de facut, etc...

Multumesc anticipat tuturor colegilor :cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ssangyong Musso vs Hyundai Galloper

Eu am un Korando. E cam nou la mine (masina e din 98), deci nu ar fi ok sa-mi dau cu parerea despre fiabilitate. Pot sa-ti spun insa ca in ciuda parerii generale, poti gasi piese intr-un termen decent.

O problema ar fi sa gasesti pe cineva care chiar se pricepe sa le repare, dar manuale de service gasesti pe net, detaliate. Daca ai inclinatii spre mecanica poti rezolva orice.

Dupa cum spuneam am masina de scurt timp dar sunt multumit de ea. Eu o folosesc soft, nu i-am adus nici un fel de modificari (doar a ridicat-o din bari, acum am 24 cm garda).

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare