Sefulik Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Problema Acum cateva luni am descoperit cu tristete un scartait grozanic la motor. Crezand ca sunt curelele,le-am strans. Nu a mers. Le-am schimbat si tot la fel. Am urcat-o p rampa si fulia de la vibrochen -alcatuita din 2 fulii,una dubla ambutisata si una mai mica care se prinde in interiorul cele mari cu 4 suruburi, PATINA. Ce era de facut? Am desfacut fulia cu totul,am dus la strungar,in locul cauciucului mi-a bagat un flansa de otel. Problema rezovlata,eu vesel dar cum nici o belea nu vine singura,dupa 7000km,fulia s-a ovalizat si mi-a rupt curelele de la pompa de apa si alternator (cele noi). Am cumparat altele si le-am lasat mai slabe Solutia? Sa-i cumpar o fulie noua d la reprezentanta care face 8mil lei? Sau sa cumpar de aici? Tineti cont ca tipul motorului meu este D4BH si vreau sa stiu corespondentul sau de la Mitsubishi,sa stiu ce fulie sa cumpar. Sau daca aveti alte solutii,va rog nu va sfiiti :hi Multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fulie viborchen Galloper Pune de unde vrei , atita timp cit e aceeasi, ca mai are si rolul de amortizor de oscilatii toesionale ale vilbrochenului . Fara , pot aparea probleme . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fulie viborchen Galloper ....Torsionale... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fulie viborchen Galloper Ok,mai astept si alte pareri. In special corespondentul motorului la Pajero. Pentru ca la 2.8TD este o canale identice,la 2.5TD fara intercooler sunt doar 2 canale,etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fulie viborchen Galloper pune originala. la skoda am avut aceeasi problema. nu pui originala, crapa si tot acolo ajungi pina la final. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Fulie viborchen Galloper Eu am schimbat fulia acum citeva luni. Fusese montata prost si s-a rupt surubul din capul vilbrochenului. Am pus una noua, de Mitsubishi Pajero si e OK! Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Fulie viborchen Galloper Aceiasi problema am avut-o si eu cu fulia,am fost cu ea la strungar, a pastrat doar butucul care vine pe vibrochen, a facut dintr-o bucata de material din nou fuliile,apoi la presat pe butuc si sudat, lu-at iar la strung si montat. Nu am avut probleme cu ea pana acum, si am facut destui kilometri cu noua fulie. La tine a fost problema, strungarul, care a facut prost fulia sau bucsa. Daca vrei, poti sa o faci la firma la mine, asta in cazul in care nu vrei sa iei una noua. Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Fulie viborchen Galloper la fel am patit si eu la galloper.... am dat jos fulia am duso la strungar a dat 4 gauri in cruce cu filet am bagat patru suruburi le-am struns taiate la fata am centrat pe strung fulia mentionez ca nu am scos cauciucul dintre cele doua si am pana acum 20k fara probleme..... preventiv ce fulie de la mitsu se potriveste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Fulie viborchen Galloper la fel am patit si eu la galloper.... am dat jos fulia am duso la strungar a dat 4 gauri in cruce cu filet am bagat patru suruburi le-am struns taiate la fata am centrat pe strung fulia mentionez ca nu am scos cauciucul dintre cele doua si am pana acum 20k fara probleme..... preventiv ce fulie de la mitsu se potriveste MD 110165 Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate