Max Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 http://www.gpx.ro/fiscal.pdf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 te mai miri de ce au plecat cu milioanele din tara .... si numai oameni sanatosi si cu putere de munca ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Acum au venit si cei de la garda sa imi spuna sa fac registru cu banii care ii are fiecare angajat in buzunar la venire si la plecare. Daca nu am registru completat zilnic, amenda e de 20 de milioane. Deci trebuie sa ma apuc sa pipai angajatii ca sa vad cati bani au la ei. :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 am ajuns niste iobagi moderni !!! :bleah Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Max....pe secretara ta pot sa o controlez eu??? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate