kato Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 cine mai vine cu cortul ? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 vezi pe lista de la intalniri :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2007 vezi pe lista de la intalniri :h5 aia am vazuto dar vroiam mai concret ! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 mai mult ca sigur eu si terrano vom fi cu cort ... cel putin asa mi-o zis el :) Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Alpinman, nike&patrol etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate