Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Cine ma poate ajuta cu datele tehnice ale motorului de 4200 pe benzina montat pe Patrol? am vazut un Patrol lung echipat cu asa ceva....urcat pe niste roti de 33....inmatriclat in Olanda.....pana sa ma trezesc eu a disparut din parcare.....cu un demaraj de am ramas ca la dentist :grin: decat un jeep cu motor de 4000 m-ar tenta un Patrol cu motorul asta :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Nu siu daca te ajuta...dar incerc :h5 Nu pot sa lepostez mai mari ca depasesc 200k :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol mersi oricum ..... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Mariuse, Raul alias judge (da-i un PM, este foarte amabil si te va ajuta in mod sigur cu toate informatiile) aici pe forum are unul in dotare (este un Patrol alb, incaltat cu 35-uri si cu numere de Constanta) si iti poate spune mai multe :grin: Uite doua filmuletze umar la umar :grin: cu Tractozauru` care are motorul ala mai slabutz :wink: de... 2.8 TD :grin: :banana :bannana [youtube:1x8s2fb6] [/youtube:1x8s2fb6] [youtube:1x8s2fb6] [/youtube:1x8s2fb6] Trecand printr-un sant :wink: [youtube:1x8s2fb6] [/youtube:1x8s2fb6] Si pot sa-ti spun ca nu prea ii place apa :ha: :h5 [youtube:1x8s2fb6] [/youtube:1x8s2fb6] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Cristi, motorul pe benzina ... e motor pe benzina! Nu poti decreta ca dupa un uphill motorul de 4.2 sau 4.5 benzina e mai slab decat cel de 2.8 motorina! :grin: Am vazut la kamikaze cum a intrat in trial doar cu tractiunea spate si a facut fata cu succes! Cel mai bine Mariuse cred ca ar trebui sa iei legatura cu nea Luigi ...el stie ce si cum! :hi consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol cat de curand o sa am un drum la Bucuresti.....cred ca o sa fac o halta si pe la nea Luigi.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Cristi, motorul pe benzina ... e motor pe benzina! Nu poti decreta ca dupa un uphill motorul de 4.2 sau 4.5 benzina e mai slab decat cel de 2.8 motorina! :grin: Am vazut la kamikaze cum a intrat in trial doar cu tractiunea spate si a facut fata cu succes! Cel mai bine Mariuse cred ca ar trebui sa iei legatura cu nea Luigi ...el stie ce si cum! :hi Yoane, nici nu am zis ca este mai bun :wink: , vroiam doar sa subliniez vechea noastra vorba :grin: cu 20% masina (in acest caz motorul :roll: ) ... :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Restul? The crazy driver! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Coooooorect! :grin: :h5 Un "crazy driver" un pic mai potolit acum... :wink: :p dar care are urmasi :grin: ... GPSdrentzescu, spre exemplu :ha: Horace "4 roate-n aer" :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Sunt 2 in Cluj! Stiu ca are peste 350 N/m cuplu si 173 CP NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol ma gadila sa-mi aduc unul de la englezi....... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Sa-l pui pe samurai??? ps: :grin: :hi I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol @srevni....motorul ala va sta pe un sasiu de Patrol......si va fi ascuns privirii tot de o caroserie de Patrol.....Y60 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Ioi ce m-am linistit. Si vedeam cum se desaleaza bietul samurai cu asa motor in circa ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol nu se deseala....se invartea in jurul lui..... :grin: norocul lui ca nu incapea sub capota :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Salut, mi-a scapat thread-ul asta cumva. Marius, daca te pot ajuta o fac cu mare placere. Eu sunt insa ceva mai atehnic... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol ma intereseaza datele tehnice ale motorului de 4.2 pe benzina....ca inca nu am gasit pe net date complete despre el..... :grin: aaa....si inca ceva.....cum se comporta masina in teren cu acest motor :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol codul de motor este TB42S. Cel cu electronica e TB42E. cateva detalii gasesti aici. http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_TB_engine ti-am pus pe transfer.ro si partea de motor dintr-un manual de service pentru 4.2: http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-98ec579ce4d5f9aec.zip sper sa te ajute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol multam fain :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol acum... cum merge... chiar n-am de gand sa fac vreo comparatie cu 2.8. proba live aici: [youtube:1hormn5k] [/youtube:1hormn5k] intr-adevar, la kamikaze am terminat concursul si trialul doar cu puntea spate, insa in trial am blocat de mai multe ori spatele, iar o data si fata ca sa pot termina. foarte important: daca pui motorul pe un Y60 si mergi pe 35-uri, pune-ti rapoarte de diesel (4.625), altfel in zona de cuplu vei avea viteza cam mare. eu de cand am trecut pe 4.625 urc si cu a 3-a. daca ai nervii tari si esti priceput, poti incerca sa iti pui 4.88, si atunci cred ca rupi. downside: 4.88 sunt doar custom made (nu le gasesti second ca nu ai de unde), si in plus poti avea surpriza ca montajul sa nu fie usor sau chiar imposibil. din ce am citit eu, 4.88 e maxim ce poti pune pe puntile de Y60 (H233B, 33 dinti la planetara pe spate, 31 pe fata). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol frumos.....suna mai bine ca Wrangler-ul de 4000 :grin: daca si consumul e la fel ca cel al jeep-ului de 4000 e mai mut decat ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol motorul e foarte discret la zgomot, insa la ORR i-am sectionat de tot (pe langa toba care e ciuruita) si saxofonul (unul nou e deja comandat) si facea un zgomot de parca venea sfarsitul lumii. Consumul: aici e o alta smecherie. Consuma ceva, dar nu chiar groaznic - 20, 21 la suta, cu cortul Hannibal pe ea mi-a luat si 27, 30 la suta. Pentru a rezolva problema asta, i-am pus aprindere electronica si o bobina de 40000 volti (pe ulei, pe care a ars-o imediat, asa ca m-am enervat si am mai comandat una pe rasina). iti recomand cu maxima caldura manevra asta, i-a scazut drastic consumul (15-17 la suta) si urca in ture de nu iti vine sa crezi. daca esti interesat iti dau detaliile pentru aprindere electronica. de cand cu aprinderea electronica, in drum spre Kamikaze am atins o noua performanta si am prins 150 kmh cu simex-urile (140 pe GPS). daca ai TB42e, nu ai problema asta ca ala e plin de electronica - ceea ce nu e neaparat bine, inteleg. inca o chestie foarte tare, motorul nu se incalzeste DELOC. la ORR mi-a stat la minim apa si am cam dat in ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol din cate imi spui....consuma mai putin ca Jeep-ul...... :grin: am gasit cateva faine in Anglia.....vad ca sunt din ce in ce mai multe sanse sa vin cu unul de acolo :h5 fi sigur ca daca ma intorc calare pe unul o sa trec sa-l vad pe al tau.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol spor la achizitie, atunci! un lucru insa: consumul dat de mine e in regim normal, nu de concurs. acolo nu stiu exact, dar la capacitatea rezervorului de 90 de litri cu putin noroc termini o zi de concurs. :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Motor de 4200 benzina ptr Patrol Salut, mi-a scapat thread-ul asta cumva. Marius, daca te pot ajuta o fac cu mare placere. Eu sunt insa ceva mai atehnic... :) Ti-am spus eu Mariuse ca Raul :grin: :h5 te va ajuta cu toate informatiile :bravo Iti urez spor la surubait! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate