soimu Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 ma intereseaza daca sunt mai multe serii cu norme diferite de poluar, si de cand e acceptata o norma mai buna decat non euro multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? ma intereseaza daca sunt mai multe serii cu norme diferite de poluar, si de cand e acceptata o norma mai buna decat non euro multumesc dupa cate stiu eu e non euro, dar e posibil sa fie variante mai noi cu maxim euro2 PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? ma intereseaza daca sunt mai multe serii cu norme diferite de poluar, si de cand e acceptata o norma mai buna decat non euro multumesc Din nefericire TD42D de pe Y60 s-a livrat numai non euro. Nici nu trebuie sa te indoiesti de asta pt ca, constructiv el, dupa galeria de evacuare nu are decat un simplu esapament , nici catalizator nici sonda lambda.........nici altceva. Pe Y61 se schimba treeba, aici e vb despre motorul TD42Ti, motor turbo asistat electronic, cu pompa electronica, dar ghinion............ foarte foarte putine in Europa, care a fost atasa de ZD30 care beneficia de o capacitate interesanta fiscala sub 3000cc. Totusi nici asta nu sare de euro 1!!! Totusi ar mai trebui studiat ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? MERCI luigi ar fi de studiat eventual daca se poate omologa ca euro2, pt ca sa ma gandesc la oasemenea achizitie si montare in viitor pe un Y60 (acum 2,8) stie cineva asemenea posibilitati (de omologare ca euro1 sau 2 prin montare de ceva in plus) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? Am vb azi cu cineva de la RAR intr-o alta problema, am deschis discutia si despre motoarele Nissan! 4.2 fara turbo = non euro ; 4.2 cu turbo = MAXIM euro 1 (cu interventii!!!) In Germania de ex, se poate face pana la Euro 2 prin adaugare catalizator...insa in Ro nu vor recunoaste niciodata asta ...Cine dracu sunt ei nemtii in fata desteptilor de la RAR! Informatia e data de unu de la RAR, asa ca nu aruncati cu pietre! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? cum dracu sa nu dai cu pietre... de fapt ar trebui dat cu cacat nu cu pietre...nu in tine yonut, in aia de la rar forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? cum dracu sa nu dai cu pietre... de fapt ar trebui dat cu cacat nu cu pietre...nu in tine yonut, in aia de la rar bravo soimule in aia de la rar dar si de la financiar :uameni ....cu impozitul lor cu tot :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? MERCI luigi ar fi de studiat eventual daca se poate omologa ca euro2, pt ca sa ma gandesc la oasemenea achizitie si montare in viitor pe un Y60 (acum 2,8) stie cineva asemenea posibilitati (de omologare ca euro1 sau 2 prin montare de ceva in plus) 2,8-ul e inmatriculat? Ca la mine am modificat 2,8-ul inmatriculat pe numele meu, pe 4,2D nu am de gand sa-l declar la primarie ca i-am schimbat motorul ca nu sunt asa darnic cu statul sa platesc in loc de vreo 900lei vreo 2700. Am sa pansonez seria celui de 2,8 pe cel de 4,2 sa vada cei de la ITP ca seria e OK cu cea din carte si la fum nu cred ca iese ma prost decat 2,8-ul care e tot non-euro.(si inca se mai poate rezolva cate un ITP) PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? MERCI luigi ar fi de studiat eventual daca se poate omologa ca euro2, pt ca sa ma gandesc la oasemenea achizitie si montare in viitor pe un Y60 (acum 2,8) stie cineva asemenea posibilitati (de omologare ca euro1 sau 2 prin montare de ceva in plus) 2,8-ul e inmatriculat? Ca la mine am modificat 2,8-ul inmatriculat pe numele meu, pe 4,2D nu am de gand sa-l declar la primarie ca i-am schimbat motorul ca nu sunt asa darnic cu statul sa platesc in loc de vreo 900lei vreo 2700. Am sa pansonez seria celui de 2,8 pe cel de 4,2 sa vada cei de la ITP ca seria e OK cu cea din carte si la fum nu cred ca iese ma prost decat 2,8-ul care e tot non-euro.(si inca se mai poate rezolva cate un ITP) imatriculat...dar ca autoutilitara, asa ca o sa declar, dar asta in viitor mi-e frica de "de al anu` se scot non euro", de aia as vrea sa fie un euro 1 sau 2, ca sa nu bage astia impozite exorbitante la no euro sa te stranga de c..ie sa il radiezi tu... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? Dacail faci autoutilitara nu e deranj. Eu la 4,2D utilitar platesc 520ron/an in loc de 2650 ron/an. Nu cred ca regimul euro o sa loveasca in utilitare, care oricum sunt acu pe la euro 2, zic bine? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? Dacail faci autoutilitara nu e deranj. Eu la 4,2D utilitar platesc 520ron/an in loc de 2650 ron/an. Nu cred ca regimul euro o sa loveasca in utilitare, care oricum sunt acu pe la euro 2, zic bine? initial de aia l-am facut autoutilitara, sa nu ma prinda ceva schimbari cu masina non euro in carea am bagat banii cu lopata, acum ma gandesc si la un 4,2, dar incetut, ca motorul meu e in stare f buna, deci nu e stres (adevarul ca nici bani) intrebarea ramne, avand in vedere prognozata schimbare de impozitare, si probabilitatea crearii unor "dificultati" proprietarilor de non euro, as dori daca stie careva, ce pot face sa pun sus un 4,2 macar euro 1 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? eu nu am auzit de zvonurile astea, sa se scoata non euro sau sa puna taxe enorme, sti ceva unde se poate interesa concret? PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? eu nu am auzit de zvonurile astea, sa se scoata non euro sau sa puna taxe enorme, sti ceva unde se poate interesa concret? cei de la rar au spus asta... mai multi nu unul, iar in germania toti se caca pe ei de noile sisteme de impozitare...care se pare ca vor fi implementate la nivel european forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? eu nu am auzit de zvonurile astea, sa se scoata non euro sau sa puna taxe enorme, sti ceva unde se poate interesa concret? cei de la rar au spus asta... mai multi nu unul, iar in germania toti se caca pe ei de noile sisteme de impozitare...care se pare ca vor fi implementate la nivel european Adevarul e, ca in toate europa cam asa s-a procedat. Vrei sa te dai cu masina noneuro ... platesti. Si ca o completare, in momentul de fata, in germania, daca faci dovada ca ai scos din circulatie 2 masini cu norma de poluare inferioara (noneuro-euro2), ai reducere la impozitul pe care-l vei plati la masina noua achizitionata. Plus ca prima de casare la ei este de 3000 euro. Deaia se arunca la logane si sandero ca le ies aproape de gratis. Scuzati offtopicul. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? Treaba cu inlocuirea motorului cu unul mai mare ma pasioneaza pina la obsesie , mai ales ca oficial nu am serie motor , iar ce va fi sub capota chiar si cu motorul actual -28td- va face ochii girofar celor care vor avea curiozitatea sa priveasca . Despre rectalizarea celor de la RAR cu privire la posibila recatalizare la 28td , pot spune ca timp de o saptamina am incercat sa obtin informatii din toate sursele posibile si am tras concluzia ca ar fi perfect posibil in alta tara decit cea cu RAR-ul nostru obtuz .La noi e posibil ca dupa parcurgerea etapelor legale sa ajungi la acceasi bani ca si pretul masinii. in luna martie , costurile estimate pentru recatalizare au trecut de 8000 ron , (si m-am lecuit ....) , existind si ceva argumente mormaite de directorul din Galati , intre care era prezent si un obligatoriu filtru de particule , idee care m-a dat peste cap (financiar )de asemenea vreo luna de zile pe drumuri si niste teste care parca erau pentru NASA . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? apai daca e as aincep sa ma linistesc probabil e mai bine sa iau una si sa o inscriu in bulgaria mama lor de cacati forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? apai daca e as aincep sa ma linistesc probabil e mai bine sa iau una si sa o inscriu in bulgaria mama lor de cacati Problema e ca un 4,2 nu prea gasesti.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? Am vb azi cu cineva de la RAR intr-o alta problema, am deschis discutia si despre motoarele Nissan! 4.2 fara turbo = non euro ; 4.2 cu turbo = MAXIM euro 1 (cu interventii!!!) In Germania de ex, se poate face pana la Euro 2 prin adaugare catalizator...insa in Ro nu vor recunoaste niciodata asta ...Cine dracu sunt ei nemtii in fata desteptilor de la RAR! Informatia e data de unu de la RAR, asa ca nu aruncati cu pietre! Am facut operatia asta in Germania in 2008, si am obtinut la Discovery 2 din '99 euro 3, iar RAR-ul a recunoscut transformarea! Este vorba de RAR din Grivitei nu altele din tara care nu vor sa accepte asa ceva. Va dau link-ul firmei de acolo,si cine stie, poate se poate si pentru masinile deja inmatriculate la noi. http://www.sk-handels-ag.de/ Apasati butonul de " Katalysatoren für Geländewagen und Nutzfahrzeuge" Eu am platit cca.1000 de euro, cu tot cu inspectia TUV si modificarea in brief. Am pus si povestea pe aici, si bineinteles ca unii au spus ca ar fi imposibil, dar... am fost, am platit, am obtinut ce am vrut! Am mai gasit un site(pastrat din vremurile trecute) unde transforma inclusiv motorul de 4,2 de la Nissan,la un pret interesant: http://autokat.de/Nissan.html Cine stie nemteste, poate suna sa ne lamureasca cum mai sta treaba! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? Am vb azi cu cineva de la RAR intr-o alta problema, am deschis discutia si despre motoarele Nissan! 4.2 fara turbo = non euro ; 4.2 cu turbo = MAXIM euro 1 (cu interventii!!!) In Germania de ex, se poate face pana la Euro 2 prin adaugare catalizator...insa in Ro nu vor recunoaste niciodata asta ...Cine dracu sunt ei nemtii in fata desteptilor de la RAR! Informatia e data de unu de la RAR, asa ca nu aruncati cu pietre! Am facut operatia asta in Germania in 2008, si am obtinut la Discovery 2 din '99 euro 3, iar RAR-ul a recunoscut transformarea! Este vorba de RAR din Grivitei nu altele din tara care nu vor sa accepte asa ceva. Va dau link-ul firmei de acolo,si cine stie, poate se poate si pentru masinile deja inmatriculate la noi. http://www.sk-handels-ag.de/ Apasati butonul de " Katalysatoren für Geländewagen und Nutzfahrzeuge" Eu am platit cca.1000 de euro, cu tot cu inspectia TUV si modificarea in brief. Am pus si povestea pe aici, si bineinteles ca unii au spus ca ar fi imposibil, dar... am fost, am platit, am obtinut ce am vrut! o informatie foarte buna, dar daca masina e imatriculata in ro... nu e valabila, din pacate forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: ce norma de poluare are un mtor de patrol 4,2 fara turbo? Cred ca ar fi mai usor de acceptat daca masina e deja inmatriculata,pentru ca atunci nu mai este influentata taxa de inmatriculare, care ar fi mult mai mica si ar trezi suspiciuni la ai nostri;oricum de acolo primesti un brat de hirtii , inclusiv testul dinamic prin care a fost omologat catalizatorul respectiv in U.E. pentru a transforma un motor de x cm3 din euro? in euro3. Daca este cineva interesat pot da contactele din RAR care stiu bine legislatia europeana in domeniu si respecta legea cind vad hartiile respective. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate