radu ovidiu Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 jucaria este inmatriculata , are acte in regula pentru a circula pe drumurile publice, se afla la o pensiune in jud Alba la Ampoita nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului care? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului care? Cum nu o vezi???????????? :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului inca nu.... :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului eu o vad dar nustu ce culoare este :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului WOW! Belea! Am si eu o jucarie, dar nu v-o arat! SAC! SAC! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului @ goganu...eeee naa cum nu vezi?? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului era mai faina inainte I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului eu nu cred....pur si simplu nu are cumm....nu, nu are cum...sint sigur :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului Fiind vorba de Ampoita, eu cred ca se poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului Nu-i asa ca-i invizibila. sau era vopsita de camuflaj. Ateptam sa te prezinti, si sa fi mai grijuliu cu postarea. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului la mine a inceput sa se zareasca.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului Cred ca de asta e vorba http://lolosays.wordpress.com/2009/05/2 ... pe-6-roti/ Traiasca goagalul :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului La mine se vede bine de tot, s-a ridicat ceata. :grin: L.E: :ha: :ha: :ha: :h5 :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului Cred ca se ascunsese aici pe forum. Si nici macar nu a trecut luna viewtopic.php?f=17&t=11677&p=160538&hilit=inginer#p160538 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: minunati-va si voi de inventivitatea romanului da' ce v-a macinat.... :ha: :ha: sa ii uram omului "bine ai venit" zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate