nucu Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Merge cineva de pe forum la concursul de pescuita "Cupa Uzlina" (stiuca)? Eu merg deja la a 4-a editie. detalii: http://www.cormoran.ro/concurs_stiuca.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Concurs pescuit Fir intins :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Concurs pescuit E cea organizata de Traian , cumva? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Concurs pescuit Dupa aia am vazut ca e organizata de cei de la Cormoran..... :P "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Concurs pescuit @ nucu Tine-ne la curent cu activitatile ce se intampla pe langa tine prin delta, poate ne ai si de oaspeti!!! Acum am vazut anuntul cu Cupa la stiuca, mi-ar fi placut sa merg! Pe viitor asteptam invitatii!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Concurs pescuit Este o zona foarte frumoasa,eu am fost la pescuit cu Nucu de cateva ori, am fost si la el la pensiune super tare,ies niste baute:2dr ps.Fles nu stiam ca esti pescar. Va atasez un link cu pensiunea :h5http://www.dunavat.ro/exterior.htm MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Concurs pescuit Pai daca te uiti pe facebook-ul meu ai sa vezi muuulte poze din delta de la pescuit! Nu stiam ca avem prieteni cu pensiuni pe acolo!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate