patroler Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 "bebelusul nou al familiei" cum spune si titlul,sa nascut noul bebelus,adica proiect nou,raman fidel de brand,deci un Y61,RD28,din 2000,156000km,inca in stare virgina.Azi am primit kitul OME,troliul,jenti de 10J,anvelope BFG 35",in curand body lift,si snorkel. Sper saptamana asta sa fie cat de cat finalizata. :x Pot pune niste poze in starea orig. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Sa-ti traiasca si sa creasca mare si voinic :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Sa-l stapanesti si sa-l "strunesti" sanatos! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... poze Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... inca una... Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Merci mult baieti de urari!!!!!! :h5 :cl Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... dragut ”copilu ” , sa ne arati cum creste pe parcurs... sa-i creasca si bocancii sa poata merge la ....picnic la padure.... cu taticu :P :ypu si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... :ha: o sa mai revin cu poze..... :jp1 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... l-am vazut saptamana asta pe hasz.... asa-i foarte frumos sa il stapanesti sanatos! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Sa-l stapanesti sanatos :1 :bravo :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... :wink: Merci!De abia astept sa fie gata. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Stapanita sa fie fiara! :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... :wink: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... sa l stapanesti sanatos bestiala jucarie.....dar imi placea mult cel portocaliu....mai feroce :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Da Goganule ai dreptate,foarte rau i-mi pare dupa masina aia,cat am lucrat eu pentru finalul ala numai eu stiu(stiu ca Razvan aka dirigu o sa aiba grija de ea),plus ca Gr-ul 1 are un aspect mai dur decat 2-ul. Dar nu mi frica de asta noua scot din el tot ce se poate.....merci de urari Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... felicitari :grin: . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... sal stapanesti sanatos :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Sa-l stapanerti sanatos ...tizule ... :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... sa-l stapanesti sanatos ....!!!! sper sa-ti aduca cat mai multe satisfactii ..!!!! :1 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Merci baieti!!! :x Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... si daca tot esti asa aproape de Baia Mare ..... asteptam sa auzim un zumzet din padure .... pe distanta in linie dreapta drumul Baia Mare - Satu Mare e cam 50 km..... ia hai traseaza-l poate fac astia o sosea rapida :h5 spor la treaba. si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Merci,in mod sigur ne vom intalni! :h5 Multumesc de invitatie! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Si nu prea merge treaba....... :sr Sper pe saptamana viitoare! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Primele poze,OME+5+body lift=35" :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... incepe sa arate bine vad bine ? i-ai pus flanse pe spate ?... de cat ? :dr2 si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate