patroler Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... ....nu, :x e fara flanse! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... ....nu, :x e fara flanse! hai mai , ca nu eram baut cand am vazut pozele... doar ca asa mi s-a parut... bine mai ... spor la treabaa si ca sa vad care e diferenta... sa ii faci poze si cu flanse ( asta daca ii pui ) acum pot sa beau o palinca, ca am terminat de scris ... :x :ha: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Sa fie intr`un ceas bun ... hai ca din bebe il faci campion ... pardon chiar mister Olympia (incet - incet) :h5 :banana Sa`l stapanesti sanatos :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... ...si inca doua Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... super misto tia iesit....sa pui si tu mai multe poze......bravooo:d:d:d mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Merci! Inca nu am finalizat,masina si momentan se afla pe elevator,sper pe Luni,Marti..... Revin cu poze! :cl Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... spunemi terog de unde ai cumparat suspensia sicu cat multumesc ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... super masina sa ai drumuri bune eu am vindut-o si acum cu ploile astea imi pare tare rau.cu respect suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... super masina sa ai drumuri bune eu am vindut-o si acum cu ploile astea imi pare tare rau.cu respect Numai sa ti minte de chestia ce am discutat de cateva saptamani pe PM(...nu ai cu cine....) :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... asa e din pacate ai drepte tare ma bate gindul sa iau un atv si cu Jolti mec. de la Depi daca-l sti vom mai iesi din cind in cind asta e.cu respect suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... domnilor va rog utilizati si PM-ul pt "salutari si respecte" ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... :wink: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... :grin: suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Frumoasa achizitie.Sa te poarte mult si departe fara probleme. :banana :1 Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Merci Sorine,asa asi dorii :h5 si eu! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... In "fine"dupa aproape 3-saptamani de lucru,am ajuns la reconditionarea completa a chiuloasei,inlocuirea vibrochenului a cuzinetilor,a pistoanelor,a segmentilor,inlocuirea t.suflantei cu una noua cu debit mai mare +inloc.suspensiei cu OME,modif.caros.,montare snorkelului,a rotilor de 36",urmeaza montarea troliului,si cu asta cred ca ne orim la o :x tigara. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Niste poze recente....... Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... ... :grin: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... ... Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... ... Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... Cred ca a udat-o cinele primul. :ha: :ha: :ha: :ha: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... :ha: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... ...o poza frumoasa. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... ...si inca una Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: ..." bebelusul nou al familiei"... asta este si pe hasznaltauto ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate